Делото за смъртта на Ферарио Спасов отива в Ловеч

Това става след намесата на Борислав Сарафов
Обновена: 13 ное 2023 12:54 | 13 ное 2023 12:51, Красимир Ангелов
24
Делото за смъртта на Ферарио Спасов отива в Ловеч
Снимка: БГНЕС

След разпореждане на изпълняващия функциите главен прокурор Борислав Сарафов, делото срещу шофьора, причинил катастрофата, при която загина футболният треньор Ферарио Спасов, ще бъде иззето от прокуратурата във Велико Търново и ще бъде изпратено за разследване от прокуратурата в Ловеч. Това се очаква да се случи още този следобед, информират от прокуратурата.

Още по темата
Днес прокурорът Йордан Кожухаров, който пусна от ареста Начо Пантелеев в неделя, е извикан за обяснение в кабинета на главния прокурор. Преди минути той влезе на среща при Сарафов, съобщава БТА.

В кратък коментар пред медиите той обясни как книжката на Панталеев е била отнета и му е била наложена забрана да напуска страната.

Прокуратурата няма как да знае с каква скорост е карал Пантелеев, без да има експертиза, обясни мнението си Кожухаров. Освен това по думите му нямало няма опасност той да се укрие.

Според Кожухаров, основното нарушение е превишената скорост и настъпилата след това загуба на контрол над колата. Пътят е бил мокър, вероятно гума е забуксувала при маневра за изпреварване и така колата се е отклонила от пътя си. (БТА, Димитър Абрашев)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
5
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 5 месеца
Доживотна за убиеца, няма друго наказание господа съдии...
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аз си мисля че някой плаща на полицията и прокуратата в Лясковец и района, за да пази тази затлъстяла фамилия. Ясно е на всички че се занимават с измами. Този заминава извън граница ако не го вкарат днес в пандела
12
0
 
3
 
! Отговори
BG преди 5 месеца
Как няма експертиза за скорост а за гума има че сее завъртяла
11
0
 
4
 
! Отговори
Истината преди 5 месеца
Вярвам Ви. Но така написано изглежда недостоверно. Например видял треньора и агресията във водача се повишила заради причинена травма на терена и след това гумата е боксувала. Така написано има логика. Единия гази на терена другия на пътя. Да живее спорта! Но едва ли счетоводителите им са на същото мнение като мен да Ви вярват.
10
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Риммлянина трябва да го вкарат в ловешкия затвор. Ей там ще му се стъжни животеца.
9
0
 
25
 
! Отговори
пияница мистик преди 5 месеца
Брей, този прокурор Кожухаров страшен бе :))) Нямало как да се знае без експертиза скоростта на колата, та затова го пуснал престъпника и само секунди след това вече сам направи експертиза как заради мокрото време гумата е забуксувала при маневрата за изпреварване и това е довело до увеличаване на скоростта :)))) ЕВАЛА МАЙСТОРЕ, ЗЛАТЕН СИ !!!!
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ясно,основното обвинение е за превишена скорост,а не за причиняване на смърт. Даже прокурорчето измисля оправдания,че пътят е бил мокър,гумата се хлъзнала,слънцето му е блестяло в очите,но вбсъщото време е било и тъмно и не се е виждало добре,пък вятъра духал от изток на запад...
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Начо е някакъв наркодилър на едро, пере парите от дрогата през фирмички с 10 процента данък и си купува луксозни мерцедеси.
6
0
 
5
 
! Отговори
Бай Дрън преди 5 месеца
Аз имах книжка на 17 и половина, взех я на 18. В казармата каквото карах, карах. После си купих украинска кола на 25 години, която карах 5 години и се упех. Едва след това минах на модерни коли. Не казвам всеки да прави като мен, но знам какво е да си млад шофьор. Нямаш си идея изобщо какво става на пътя. Малко дъжд или сняг да падне и си се завъртял.
5
1
 
7
 
! Отговори
Бай Дрън преди 5 месеца
Някакъв потенциален убиец на пътя ми дава минус. Благодаря :)
4
1
 
5
 
! Отговори
Бай Дрън преди 5 месеца
Няма нищо лошо, мощни коли да бъдат забранени за младежи до 25 или без поне 3 години стаж на маломощна кола. Някой ще каже, ама те може и да имат книжки, пък да не карт. Спокойно, тия, дето убисат на пътя, винаги карат, дори още преди да са извадили свидетелства за управление. А тия, дето не карат, едва ли ще имат пари за мощна кола, освен ако не са спечелили от тотото.
3
1
 
8
 
! Отговори
Аййййй.....май.... преди 5 месеца
Хм....тези от сдебната ни система са за убиване, както казва народа....
2
0
 
14
 
! Отговори
ИВАН преди 5 месеца
АКО БЕШЕ НЯКОЙ ДРУГ, ДА Е ЗАБРАВЕНО ВЕЧЕ! ВЪШ ЛИВА ДЪРЖАВА С ВЪШ ЛИВ НАРОД!
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Манджите изгоряха с кило злато,сега тоя убавец Кожухаров ще го връща ли или ще се ослушва?