Лукс и екзотика на Малдивите

Уникално петзвездно удоволствие
Обновена: 12 юли 2012 08:12 | 12 юли 2012 08:11,
0
Лукс и екзотика на Малдивите
Снимка: adelto.co.uk

Много хора определят Малдивите като рая на Земята. Дали заради белите пясъци, нежната ласка на кристалните води или романтичните вечери на фона на неповторими залези никой не може да каже със сигурност. Сигурно е обаче, че който посети островa, той завинаги остава в сърцето му.

Остров Villingili е като скъпоценен камък, закътан в пенливите води на Индийския океан, а луксозният хотел Shangri-La’s Villingili Resort and Spa е невероятен комплекс, който може да задоволи желанията и на най-претенциозния клиент.

Хотелът предлага на гостите си стил, лукс и бутиков интериор. Има много възможности за развлекателни дейности, водни спортове и спа процедури. Също така към хотела има цели шест километра живописно крайбрежие и девствени лагуни.

Shangri-La’s Villingili Resort and Spa разполага с три екзотични дървени вили със стълби, директно водещи в океана. Вилите са оборудвани с абсолютно всички екстри за удобство на почиващите.

Храната, предлагаща се в комплекса, е смесица от кухнята, характерна за Индийския океан, Южнокитайско море и Арабския залив.

За да облечете думите в картинки, влезте в галерията на Tialoto.bg и се насладете на невероятните гледки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: МалдивиХОТЕЛпочивка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари