Дестинации, които ще ви помогнат да преживеете раздялата

Във Франция ще забравите за всяка любовна мъка
Обновена: 5 яну 2014 09:40 | 5 яну 2014 09:39, Мария Дуковска
6
Дестинации, които ще ви помогнат да преживеете раздялата
Снимка: Sxc.hu

Първите седмици след раздялата или развода в повечето случаи са трудни, особено ако имате чувства към бившата си половинка. Затварянето в себе си е възможно най-лошият вариант да излекувате сърцето си. Предлагаме ви кратък списък на местата, които да посетите. Там не само ще оставите мъката си, но и е възможно да срещнете нова половинка.

Бургундия, Франция
 
Най-близката дестинация от списъка с предложения за места, в които да забравите за развода. Красива природа, топло посрещане, невероятна кухня и ароматно френско вино. Въпреки че Франция често е приемана като дестинация за влюбени двойки, все повече агенции организират пътувания за хора със самотни сърца. На тръгване, не пропускайте да си вземете една бутилка вино, както и от някои от невероятните френски сирена. И кой знае, може точно там да срещнете новата си половинка.
 
Амстердам
 
Красив град, предлагащ възможността да се придвижвате само с колело. Чудесна храна и музеи, които не бива да пропускате, като музея на Ван Гог. В съботния ден на пазара Noordermarkt ще имате възможността да избирате между различни видове органични продукти като вкусни сирена с билки. Не пропускайте да посетите и някои от уютните кафенета, в които да пиете ароматен чай и да опитате от страхотните сладкиши местно производство.
 
Ирландия
 
Тук ще срещнете дружелюбни хора и нови приятели, които ще ви покажат красивите зелени хълмове на Ирландия. Ако мъката ви не стихва, ще имате възможност да я удавите в местните кръчми. Недокосната красота, мистерия и може би малко меланхолия. Ирландия е точното място, на което да забравите разбитото си сърце и да намерите ново.
 
Перу
 
Това ще бъде едно необикновено и по-различно пътуване от всички, които сте имали до момента. Не пропускайте да посетите едно от седемте чудеса на света – Мачу Пикчу. Освен това Перу е място с красива природа, богата местна култура.
 
Ибиса
 
Ако имате нужда от много коктейли, хубава музика и искате да се запознаете с усмихнати хора, това е вашето място за почивка. Този испански рай ще ви даде всичко, от което имате нужда. Ще ви помогне да презаредите, да се отпуснете и да посетите едни от най-незабравимите партита.
 
Ако все пак имате нужда да останете сами, красивите плажове с бели пясъци ще ви осигурят нужното спокойствие. Това е едно от най-добрите места не само за щастливо влюбени двойки, но и за самотни сърца, защото винаги може да срещнете новата любов.
 
Коста Рика
 
Вземете си по-дълга отпуска и отделете цялото си внимание на това спокойно и красиво място. Там може да намерите евтини хотели и ресторанти, които освен много красиви са и на достъпни цени. Това е дестинацията за всички, които търсят силни усещания и обичат красотата на природата. Тропическите гори, джунглите, плажовете, вулканите ще ви омагьосат и вие напълно ще забравите за бившата си половинка. Освен това дълго време ще помните гостоприемството на милите хора, населяващи земите на Коста Рика.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айдее, тази Мария Дуковска пак разсмърдя на вкиснала боза. По-голяма тъпня, преписана отнякъде без грам мозък отдавна не бях чел. Вече като видя подобна статия, ще чета първо името на "автора", и ако е въпросната М.Д. - бутона Back - и далеч от подобни словесни буламачи. Впрочем, тази дама не чете ли коментарите под статиите си? А нейните шефове?
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ох, майкоу! Отиваш във Франция и абравяш за раздялата? Как точно, като Франция е свързана точно с романтични преживявания и все ще си мислиш какво би било, ако си нея/него? Маро, нема ли се съпреш с простотиите?
3
1
 
14
 
! Отговори
Анчо преди 10 години
Не си харчете парите за глупости. Идете в механа "Стария чвор". Там продават евтино илачи против депресия, летаргия, меланхолия и кокоши трън. :))
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ако ще и на луната да отидеш като ти е гадно и това няма да помогне...само времето
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А бе Мери.Ти си много работна бе. Бълваш ли бълваш материали. Този обаче става!