Анализатор: Победата на Байдън не е чиста!

Има твърде много нарушения, смята Валентин Вацев
Обновена: 7 ное 2020 20:51 | 7 ное 2020 20:37, Анисия Иванова
172
Анализатор: Победата на Байдън не е чиста!
Снимка: БГНЕС

Победата на Байдън не е чиста, смята политическият анализатор Валентин Вацев.

Според него има твърде много нарушения на здравия разум и логиката.

"Намираха твърде много бюлетини по бунищата край градовете, твърде много съмнителни гласове - 138 000 гласа за Байдън, без нито един за Тръмп в Мичиган", даде за пример Вацев.

Още по темата

Не се очаква гражданска война след обявяването на победителя от изборната надпревара, но американското общество остава много разделено, смята той.

"Днес САЩ са постмодерна държава и няма да има въоръжени групи от хора, които на полето да се стрелят в бойни редове, но ще има през деня и през нощта въоръжени сблъсъци, ще се лее кръв и американското общество няма да може да се отпусне от великото напрежение около изборите. Не виждам на хоризонта дни, когато тези конфликти ще бъдат потушени", каза Вацев пред БНР.

Международният анализатор прогнозира силно влияние на американските промени върху българската вътрешната политика. Според него това влияние няма да се усети веднага, но до края на годината ще бъде очевидно. Вацев прогнозира, че особените бонуси от поврата в американската политика ще дойдат за българските сили, които са свързани с демократите в САЩ:

"Това е партията на Цветан Цветанов "Републиканци за България". Те получават огромен бонус в бъдещите избори в България, предполагам, че те са пили шампанско още вчера. Може би ще успеят, не е късно, за да информират Вашингтон, че те са техните хора в България".  

Глобалисткият проект на Америка отново набира сили, посочи още той.

"Новите отношения на САЩ с Европа ще напомнят удивително старите - преди Тръмп. Засилване на глобалистките импулси в общоевропейското ръководство, което е парекселанс глобалистко. ... В Европа има готовност да се приеме новата помощ на американската администрация", каза той.

По думите му Байдън ще гледа на НАТО като на инструмент за антируски натиск.

"Някои анализатори са склонни да очакват от руската силова групировка остри действия по границата между Русия и НАТО. ... Рязко увеличаване на скоростта на създаване на т.нар. проект Триморие. ... Смята се, че това е време за руска военна активност - има се предвид времето между провеждането на изборите в САЩ и датата на инаугурацията на новия американски президент (20 януари 2021 г.), което е около два месеца и половина. Това е светло време за военни действия".

Според анализатора ще се изострят качествено отношенията на САЩ с Русия. Той не изключи военно напрежение между Украйна и Русия. "Украйна е готова за война с Русия и там са възможни въоръжени сблъсъци", каза той.

Руският офшорен елит ще се засили и те вече пият шампанско за победата на Байдън, коментира още Вацев.

"Първата работа на администрацията на Джо Байдън ще е да спре търговската война срещу Китай", прогнозира той. По думите му екипът на Байдън ще окаже съществена подкрепа на Ли Къцян и китайските троцкисти: "Проблемите на официалното ръководства на Китай с китайските троцкисти ще се засилят и ще се задълбочат".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Любен СтойковИ ти си един злобар !! Не пиши глупости
132
0
 
2
 
! Отговори
Готин преди 3 години
Диалог от бъдещето;- Г-н президент, вие вече натиснахте ,,червеното,, копче!- Така ли!? Че аз ли съм президента? И от кога!?
131
0
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 3 години
А на Вацев кой му каза,че Байдън е спечелил изборите?
130
0
 
11
 
! Отговори
Коко преди 3 години
Тежко и горко на света с този президент Тръмп беше в пъти по стойностен и политически и икономически сега най вероятно ще почнат конфликт след конфликт американският народ показа че не е ведач на демокрацията а по скоро на деградацията Байдън не става за читател на новините апък камоли за президент
129
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По американска конституция, Тръмп има правото да не предаде властта на следващия президент. Докато не предаде властта всички са му подчинени, дори военните.
128
0
 
9
 
! Отговори
777 преди 3 години
Не трябва да се избират на тази длъжност дъртаци, които и без това не им остава много живот. Като нищо този рептил ще предизвика глобален ядрен конфликт, понеже ще си каже, "и без това умирам, защо да не погубя целия свят".
127
0
 
11
 
! Отговори
Нас преди 3 години
Ами да. Не е чиста, като лицето му!
126
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 681Умниче, САЩ дават "акъл по демокрация" не защото техният тип демокрация е съвършен, а защото са достатъчно силни да раздават не само акъл , а и доста други неща!
125
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крайно време е да си гледат тахната държава!Никой не им е дал функцията да коригират, подреждат или моделират света по изкривени те им представи!Все пак тяхната история започва с гоноцит върху индиянците и за съжаление продължава и върху други народи, било то военен или икономически!Така, че едва ли са държава за пример и подръжание! Не мога да си обясня поведението на европейските политици и още повече на европейската аристокрация, как допускат такова вмешателство и такова манипулиране!
124
10
 
27
 
! Отговори
681 преди 3 години
От днес Щатите нямат право да дават акъл, по "демокрация", на която и да било държава в света.
123
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя "анализатор" Вацев не е ли един дърт комунистически кадър преподавател в партийните школи на БКП ?
122
3
 
16
 
! Отговори
Я, па Я преди 3 години
Левичарския неолиберализъм начело с демократите от САЩ, е същото като комунизма няма разлика нито в целите нито в методите нито в начина на мислене. И двете идеологии преследват отмирането на държавата. И двете се смятат за демократични но не признават чуждо мнение. И двете са склонни на всичко в името на победата, властта и богатството на другите. Честито, БГ в сегашното и състояние се докара благодарение на неолибералните теории натрапени ни от бивши комунисти. БГ не я чака нищо добро.
121
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Големи многознайковци, вие гледайте нашето дередже....
120
12
 
31
 
! Отговори
Чичо Сам преди 3 години
Най големия фалшификат в историята наU.S.A. ! Откраднаха ПОБЕДАТА на ТРЪМП !
119
3
 
30
 
! Отговори
до муспи (128) преди 3 години
Каква поща бе братче?! Тези нашите не могат да доставят коледна картичка навреме, ти ще разчиташ бюлетини да ти носят. В нашите пощи от както са създадени през 1879, нищо не се е променило, само дето вече не разнасят пощата с велосипеди, а пеша. Да не говорим що за идиотия е това гласувсне по пощата, ама тепърва светът ще яде попарата на тази шантава приумица.
118
5
 
36
 
! Отговори
ИванчУ преди 3 години
Този свят изтрещя! Само вижте до къде се стигна без значение има ли манипулация на вота или не. Светът вече се съмнява в легитимноста на избора и то в държавата, която винаги е имала претенции да защитава (че и дори да налага) демокрацията по света. Май имат нужда от наблюдатели...
117
1
 
10
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Навсякъде бай Дън и бай Дончо изтипосани!
116
4
 
21
 
! Отговори
Фантомас преди 3 години
Фалшименто!
115
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вацев, дето по свои думи гласувал за Генерал Борисов, понеже си представял изборите 2009 като преврата от 18 брюмер, и как българският Наполеон ще застане на власт и поведе България към висините. Е, след 12г пропилени в кражби, безотговорност, некадърност и празнословия как да му обръщаш сериозно внимание на анализите на Вацев?
114
23
 
21
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
Щом червените кхмери плачат за Тръмп, значи е избран правилния човек. Комунисти подкрепят десни, хайде де?