Експерт: Изборната победа на Байдън е призната от редица ключови лица

Ще запази ли популярността си Тръмп?
20 яну 2021 22:40, Нели Христова
43

Джо Байдън заяви, че демокрацията е победила, защото преди дни се случи нещо, което не се беше случвало в САЩ от времето на войната с Англия. В момента е много лесно да се създаде алтернативна реалност от един влиятелен човек, особено такъв като Тръмп. Той твърдеше, че е станала страшна измама при резултата от вота там. Това каза за "Денят ON AIR" писателят Владимир Левчев минути след встъпването в длъжност на 46-ия президент на САЩ - Джо Байдън

Той посочи, че изборната победа на Байдън е призната от редица ключови лица.

"В целия Западен свят започна поляризация между новото ляво и новото дясно. В икономически смисъл неолиберали са най-често републиканците. Новото ляво и новото дясно са много различни от класическите такива. Говорим за расови, класови, сексуални права", обясни писателят за Bulgaria ON AIR.

Левчев припомни, че в крайна сметка много републиканци се обявиха против Тръмп. В републиканската партия ще надделее класическата консервативна линия, смята писателят.

"Тръмп трудно ще запази тази си популярност, ако няма подобен "микрофон" като социалните медии, а от Twitter заявиха, че не приемат и не одобряват насилие, което е и незаконно действие", обясни събеседникът.

Според него при американците винаги печелят първите двама - трета партия и други партии в САЩ има, но те взимат малко гласове.


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво признание? Това бяха фалшифицирани избори. Избран с измама. Някой пусна едни писма от космоса в пощенската кутия и така победи- с измислени писма, не с реален вот. По-брутална фалшификация не е имало скоро. Даже в Беларус и Венецуела не са правили така. Затова бяха и протестите, никой не призна тази фалшификация. Държавите трябва да работят с фалшификатора Байдън, както трябваше да работят и с Тръмп, затова уж го признават. Какво друго да правят, да ги нападнат ли?
31
1
 
3
 
! Отговори
БГ преди 1 месец
Тръмп е президента ! За байдън - импийчмънт !
30
0
 
4
 
! Отговори
БГ преди 1 месец
Импийчмънт на Байдън. Това е фалшив президент !
29
0
 
6
 
! Отговори
Този Байдън, преди 1 месец
ще им дойде байГън на Афро-САЩ, негросите са по долни от .иганите! Краварите следват пътя на СССР, скоро ще се разпаднат.
28
0
 
5
 
! Отговори
Аз съм тъп, вие не:) преди 1 месец
До Додо

Дедото не е по принцип комунист, но е изветрял, а на докторката дето му носи нощното гърне и се иска да е първа лейди та и се плаче. Затуй го избраха и назначиха. Идеята е Камала да стане първата цветна жена президент без и един процент одобрение от америкаците. А че тия избори са мижи да те лажем - вече писах.

Но пък кой съм аз след като тук има умни професионални политически анализатори и дори журналисти, които ще ми променят мнението само с един агументиран коментар или статия.
27
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Байдън, с 14 паркирали коли които надуваха клаксони за масовост, накрая мина с кампанията онлайн от мазето. Няма как да е бил по-полулярен от съпартиеца си Обама, за да вземе повече гласове от него!
Защо отказаха проверка на софтуера? Гласуване без наблюдатели, картони по прозорците, на много места повече гласове от гласоподаватели, по поща без лична идентификация, пощенски кутии са хиляди регистрирани на всяка от тях, вадене на куфари из под маса (заснето на на камера)... резил!
26
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не открили били нищо? - те не са разследвали. Те просто не завждат дело, защото спшоред тях Тръмп не показва достатъчно доказателства. Това не е разследване, а прикриване на евнтуални изборни нарушения
25
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ? 30

Хайде още един дето всичко разбира.
Не си доктор а пък знаеш как да лекуваш, не си съдия а пък знаеш кое е правилно и кое криво.
Нали затова си има съдилища и повечето от съдиите са даже републиканци. И не откриха никакви масови фалшификации освен това че Тръмп се опита да фалшифицира изборите накраят - има го на запис намери го и го слушай.
24
1
 
10
 
! Отговори
? преди 1 месец
Какво му разбира главата на този писател, защо въобще дава мнение, няма ли някой който е в течение на събитията да опише безобразията които се случиха в тази велика страна, която "никога няма да е същата", както през сълзи казват патриотите американци?

Масови фалшификации - десетки хиляди доказателства които съдебната система отказа да разгледа. Трябваше да спрат гласуването за да преизчислят алгоритъма в машините (Резултатът е в ДРОБНИ числа), гласовете за Тръмп ги намаляваха в живо време на екрана докато излъчваха. Това заради нечуваната подкрепа която има Тръмп.
23
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 28

И ти ли вярваш на лъжите и конспирациите?
На колко дела адвокатите на Тръмп показаха въобще някакви доказателства? Или ти ги разбираш по добре нещата от съдиите в Щатите?
22
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 28

"реални хора"

Това кой го казва, загубилите? Аууууу, каква изненада. Разни некадърници си търсят извинения.
21
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен

"колко хора гласуваха за Байдън и колко за Тръмп?"

Повечето реални хора гласувах за Тръмп.

Що колко хора защитиха Бай Издън на контрапротести?
20
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 17

обаче остава сериозен проблем че не е призната от 50 процента от обикновените американци

Не знам защо си коментирал след като на всеки му е ясно че на всички избори винаги има процент който е гласувал за победеният (в случая лузър). Така че къде го виждаш новият проблем? Този път загуби с по-малко от 50 процента, докато на предните избори същият лузър спечели отново с по-малко от 50 процента. Когато имаш властта и подкрепата на по-малко от 50 процента не е ли проблема по-голям?
19
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Новинарска демокраци

Що, колко хора гласуваха за Байдън и колко за Тръмп?
18
1
 
14
 
! Отговори
Новинарска демокраци преди 1 месец
"Изборната победа на Байдън е призната от редица ключови лица"

А от гласоподавателите американци?
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Христо Христов

"Плазмодиите почнаха да се обаждат..."

Виждаме, навсякъде си започнал да драскаш. Преди беше поне само в новините за ЕС.
16
1
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Да припомня на слабоумните атлантици, че соломон паси спаси бкп от разпад и лустрация...
15
0
 
6
 
! Отговори
Активист на БСП преди 1 месец
И Владимир Левчев е подмазвач като баща си Любомир Левчев...
14
1
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Плазмодиите почнаха да се обаждат...
13
0
 
8
 
! Отговори
Бау преди 1 месец
чудите се кой да поканите. Как може да питате писател по такива въпроси ?