Одобриха ваксината на "Пфайзер" при деца от 12 г. до 15 г. в САЩ

Разхлабват и носенето на маски в САЩ
11 май 2021 07:43, Ния Христова
25
Одобриха ваксината на "Пфайзер" при деца от 12 г. до 15 г. в САЩ
Снимка: БГНЕС
Президентът на САЩ Джо Байдън определи като "окуражаващо" решението на американския регулатор да одобри употребата на ваксината от "Бионтех" и "Пфайзер" за непълнолетни на възраст от 12 до 15 години. В изявлението на президента от понеделник се отбелязва още, че скоро се очакват нови препоръки от федералните центрове за профилактика и контрол на заболяванията (CDC) във връзка със ситуацията с коронавируса в страната, съобщава ТАСС.
 
"Безопасните и ефективни ваксини ограничават разпространението на вируса, спасявайки хиляди животи и позволявайки на милиони американци да започнат да се връщат към нормалния живот", каза Байдън. 
 
"През следващите дни ще чуем повече от федералните центрове за контрол на заболяванията и Превенция относно техните препоръки."
 
Американските федерални центрове за контрол и превенция на заболяванията издадоха препоръка на 27 април, според която сега е позволено пребиваването на открито без защитни маски, независимо дали жителите са ваксинирани срещу коронавирус. Хората, които са били напълно ваксинирани, могат да забравят за маската дори при малки улични срещи на улицата или при посещение на открити веранди на кафенета и ресторанти, заобиколени от непознати.

25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
5
 
! Отговори
лъжи преди 1 месец
,,Безопасните и ефективни ваксини ограничават разпространението на вируса, спасявайки хиляди животи''-------------------------Ето един пример ,за три големи лъжи в едно изречение.Ваксините нито са безопасни,нито ефективни,нито пък спасяват хиляди животи.Това са експериментални ГМО препарати,за които има много факти ,че причиняват инфаркт,парализи и смърт при млади и здрави хора ,както и при възрастни.И това са,, страничните "ефекти след ваксинацията сега,а след 1,2 или 5 години?Някой знае ли?
21
1
 
10
 
! Отговори
Георги преди 1 месец
До Бай Пешо "Много скоро, тези експериментални бъркочи ще станат задължителни за да отидеш на работа, или влезеш в магазина. А мисирките припяват в хор, ура...супер..." ------------Вижте, ако сте роб и преизпълнен с женска страхливост и овчедушие, това си е ваша работа. Не насаждайте измислици в главите на хората! Нищо няма да става задължително! А за журналистките не се притеснявайте. Всички журналистки, които отправят подобен противоконституционен призив, ще понесат своята отговорност!
20
0
 
5
 
! Отговори
Продължение 4 преди 1 месец
Водещ: Ваксиниран сте като дете срещу ковид - 19? Проф. Монтание: Не! Но щом при мен се проявят и най-малки симптоми на грип, вземам азитромицин и понякога малко хидроксихлорохин.-------------------Това е част от интервюто. Разбира се, той не казва, че обикновените хора без изрично изписване от лекар, трябва да вземат азитромицин и хидроксихлорохин! Това е изключено и не бива в никакъв случай да се прави, за да не стане нещо лошо! Никой не бива сам да се лекува с тези препарати при ковид!
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ааааааааааа сус бе, как децата, то дъртите сме ясни, ама и тях що ги засилвате към Алцхаймера, че той остовно се спряга като последствие от PNK ваксините, най сетне взеха и да признават че влияят на ДНК и то завинаги. По добре е да се бие Астрата като се пият антигоаголанти, ама поне ще си останеме ние
18
0
 
8
 
! Отговори
Продължение 3 преди 1 месец
Монтание отговаря на долния въпрос: В момента ние не знаем какво ще се случи в бъдеще. "Отравяне" е много силно казано, но ние не знаем какво ще се случи с поколенията - след едно, две, три, четири, пет, след ваксинирането. Не можем днес да допуснем, че децата, всички съществуващи поколения, дори възрастните хора, като мен, ще изчезнат заради ваксини. Водещ: И последен въпрос. Вие ще се ваксинирате ли? Отговор: Не, разбира се, че не. Ваксиниран съм като дете и това е достатъчно.
17
0
 
4
 
! Отговори
Бай Пешо преди 1 месец
Много скоро, тези експериментални бъркочи ще станат задължителни за да отидеш на работа, или влезеш в магазина. А мисирките припяват в хор, ура...супер...Не че няма вирус, има...не го отричам, но има ли гаранция че ваксината е успешна и безвредна за хората? Защото има много разболяли се, и изкарали тежък ковид, след ваксина...и такива починали след ваксина....или викато това е нормално. Ваксината работи ???
16
0
 
6
 
! Отговори
Продължение 2 преди 1 месец
Отговор на долния въпрос от професора: Съвършено вярно! Водещ: Защото не са проверили действието на ваксините, ефекта им? Отговор: Мисля, че са извършени много експерименти върху животни. Но това е недостатъчно, за да се предвиди какво може да се случи с хората. Хората не бива да бъдат използвани като опитни зайчета, а още по-малко - децата. Това е аморално. Хората не бива да умират от ваксини. Водещ: Значи съществува висок риск от отравяне за днешното и бъдещите поколения. Така ли е?
15
0
 
7
 
! Отговори
Продължение преди 1 месец
Люк Монтание отговаря на долния въпрос: Вижте, аз бих снижил ентусиазма около тази ваксина. Създаването на ваксини е дългосрочен проект, но хората които работеха над тях, поискаха тази ваксина да се подаде веднага. Ако властта допусне това ще е грешка, защото могат да се случат съвършено непредвидени последици. Водещ: Какви последици? Проф. Монтание: Например рак. Може да започнат да се размножават злокачествените клетки. Това е безразсъдна игра. Водещ: Според вас тези хора са безразсъдни?
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разумни хора, TV France Soir публикува (през декември 2020 г.) краткото ексклузивно интервю с носителя на нобелова награда за медицина през 2008 г. проф. Люк Монтание. Ето откъс. Водещият Ричард Бутри: От онова, което зная, без да съм експерт, на базата на онова, което съм чел, днес на пазара са представени различни типове ваксини. Има ваксина от типа мРНК, разработена от компанията "Модерна". На същия принцип е създадена и ваксината Пфайзер. Вярвате ли в този тип ваксини?
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не са "ОДОБРИЛИ" експерименталната псевдоваксина с разрешение за употреба при извънредни обстоятелства, а са разширили възрастовата група, за която се отнася разрешението! Има огромна разлика! Тестовият период на експерименталната терапия трябва да приключи на 31 януари 2023г. Сега ще тестват и върху децата.
12
0
 
11
 
! Отговори
Гост преди 1 месец
До ПЛАНдемия Защо си мислиш, че скоро ще е задължителна за всеки и в частност за всяко новородено? В огромна заблуда си. Нищо такова няма да има!!! Явно си изпаднал в малодушие и страхливост, което е безкрайно жалко. Бъди мъж! Никой не е загубил сила и мощ на ***, а още по-малко родителите. Може би говориш така, защото не познаваш Конституцията на Република България? Хубаво е първо да се запознаеш с нея. Такава робска покорност и примирение не ни трябва, ние сме от другия род хора. Запомни!
11
7
 
9
 
! Отговори
ПЛАНдемия преди 1 месец
Децата са целта ,скоро и всяко за всяко новородено ще е задължителна отровата
10
0
 
12
 
! Отговори
Коронавирус преди 1 месец
До Анонимен 2"Така трябва - за всички възрасти трябва да има боц - и за бебетата като се раждат дори."----------------Бъди спокоен! Съвсем скоро такива като тебе ще бъдат арестувани, съдени и вкарвани в затворите; за първия произнесен призив като споменатия. Докато се опиваш в скверното си и болно въображение, забравяш за тези неща. Това е наистина забележително!
9
0
 
12
 
! Отговори
Коронавирус преди 1 месец
До Анонимен 2"Така трябва - за всички възрасти трябва да има боц - и за бебетата като се раждат дори."----------------Бъди спокоен! Съвсем скоро такива като тебе ще бъдат арестувани, съдени и вкарвани в затворите; за първия произнесен призив като споменатия. Докато се опиваш в скверното си и болно въображение, забравяш за тези неща. Това е наистина забележително!
8
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И защо си мислят, че ни интересува какво правят в Америка? Ние няма да си ваксинираме децата с експериментални ваксини!
7
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За възрастова група с 0.001% риск от заболяването - инжектиране с експериметална ваксина, която има десетки пъти по-голям риск - и която не предотвратява разболяване и разпространение. Ползи? Питайте шефовете на файзер и модерна за ползите. Вчера видях репортаж за 17 годишен в САЩ с два тромба в мозъка след файцър боц. Спортист, здраво момче. Казаха да се молим, щял да се оправи. Ползите превишават.
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Одобриха ваксината на "Пфайзер" при деца от 12 г. до 15 г. в САЩ"Е нали бялата мафия по цял ден лъже, че бъркочът им е по-безопасен и от светена вода и даже бременни трябвало да се ваксинират? Нещо притеснява ли ги, че слагат долна граница за деца?
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За ембрионите няма ваксина, ама тестовете върху хора засега показват че като инжектираш майката, ембрионът сам се отказва да се ражда в тоя побъркан свят.
4
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В някаи щати като Тексас и Флорида губурнаторите са издали нареждане да паднат мерките. Там имаш пълното право да не носиш маска въобще.
3
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 2Направо и за ембрионите да направят ваксина. Какво ще ги чакат да се раждат!