Дъщерите на Обама участвали в протести на Black Lives Matter

Младите искат да променят системата, смята бившият президент
8 юни 2021 17:45, Ния Христова
46
Дъщерите на Обама участвали в протести на Black Lives Matter
Снимка: БГНЕС
Дъщерите на 44-ия президент на САЩ Барак Обама са участвали в протестите, организирани от движението "Black Lives Matter". За това Обама разказа в интервю за Си Ен Ен.
 
Говорейки за участието на дъщерите си в протестите той заяви: "Винаги съм загрижен за тяхната физическа безопасност, това е естеството на бащинството". Според бившия президент Саша и Малия "имат тънко чувство за добро и зло". 
 
Бившият президент изрази увереност, че дъщерите му и много техни връстници са "заинтересовани не само да вдигат шум", но и "да променят системата".
Още по темата
 
През април тази година съдебните заседатели в Минеаполис постановиха обвинителна присъда по делото на бившия полицай Дерек Шовин, който използва задушаваща техника при ареста на Флойд. Шовин е осъден за непредумишленото убийство на афроамериканеца. Очаква се присъдата на бившия полицай да бъде обявена по-късно този месец.
 
Масови демонстрации срещу нарушаване на правата на чернокожите се проведоха в САЩ след смъртта на Джордж Флойд в Минеаполис, Минесота през май 2020 г. Полицията използва удушаваща техника, за да арестува афроамериканеца. Умира малко след това в болницата. Демонстрациите бяха придружени от сблъсъци с полицията, множество случаи на грабежи и вандализъм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
6
 
! Отговори
Ахаа преди 2 години
Кой магазин са обрали ?
14
0
 
8
 
! Отговори
Аз съм тъп, вие не:) преди 2 години
=Младите искат да променят системата, смята бившият президент------ Само да не ми разправя Обамата че той и дъщерите му не знаят че БЛМ е марксическа организация. И че не е на ясно за каква система става дума.
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма такова лицемерие и простотия - баща ти е бил е президент, а ти отиваш да протестираш, защото си тежко репресиран!? BLM е изцяло политически проект на демократите, а целта радикализация на расова основа, а след тази мозъчна промивка, гласуване под строй за модерните комунисти. Да не говорим, че точно черните трябва осъдят и да се разграничат от закоравели престъпници като мъченика Флойд, за да се интегрират.
12
0
 
2
 
! Отговори
Дянков преди 2 години
Станишев, ако оставиш полсият идеолог на хитлер може да ходеш с мен, може заедно са принтираме пак карикатури на еврейки, аз обожавам това! Става ми нещо в СЗО.
11
0
 
2
 
! Отговори
Рашо проф. преди 2 години
Аз не съм бял по рождение, но пък от немската медицина разбрах че някои буржоа имат бронхиални проблеми, сега съм събрал фенове из софия и сме тръгнали за масови разправи, цяла нощ си мидлех за Менгеле, той е моят идол, макар да съм арбайтерър
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Карбучков ползва лгбт като Волен масите-за прикритие, иначе и двамата са фашисти, но нали музикологът е и полски гей, но Сидерофф не го пази достатъчно, защото не е фен на Сатанишев
9
0
 
4
 
! Отговори
Молли преди 2 години
А пък Сатанишев участвал в антиеврейски протести с участието на карбучков, който протестирал за броя на евреите в полшаСатанишев твърдял, че евреите били просто неважни, а карбучков че радикално трябвало да ги няма.И си направили Nazi union
8
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Tия африканци с какво са по-специални от останалите етноси на човешката раса ? Да не би само те да са били дискриминирани в историята на човечеството. Това blm е същата пумия като lgbt. Кой го боли, че ти си black или gay, а можеби и двете
7
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи животът на черните има значение, а животът на белите работещи американци??Или те трябва да хранят тия *** в гетата..............чернокожи, мексиканци, испаноговорящи и т.н.!!Така ли???
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Редно е санкции по Магницки за САЩ и операция на НАТО по демократизация на САЩ както свалиха Садам.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз искам да участвам в това движение. Мога ли да се запиша в българската версия към "Америка за България" или някое НПО?
4
0
 
19
 
! Отговори
Майне Фюрер преди 2 години
до къде я докарахме!
3
1
 
10
 
! Отговори
Обама преди 2 години
намери ли си Акта за Раждане или още го търси?!
2
0
 
14
 
! Отговори
до 1 преди 2 години
Да, но у Китай Черни няма, щото по-големи Расисти от Китайците не съм виждал! Те дори твърдят, че белите миришеме особено, щото сме ядеме сирене!!
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
A това е движение, за което самите основатели признават, че е финансирано от Китай.