Пикап се вряза в участиници на гей парад, един е загинал

Инцидентът е станал в предградията на Маями
20 юни 2021 07:40, Ния Христова
76
Пикап се вряза в участиници на гей парад, един е загинал
Снимка: БГНЕС
Един човек е убит, а друг е ранен, след като пикап блъсна участници в гей парад в предградията на Маями, съобщава РИА Новости, позовавайки се на местните власти.
 
Инцидентът е станал в град Уилтън Менърс. Съобщава се, че пикапът е прегазил двама души, които са отивали да се присъединят към гей парада. Единият от тях е починал, а другият е хоспитализиран и е в критично състояние.
 
Полицията е задържала шофьора на пикапа. Все още не е известно дали ударът е умишлен. Според очевидци задържаният определил инцидента „нещастен случай“.
 
Споден Дийн Транталис, кмет на съседния град Форт Лодърдейл, който присъствал на парата, пикапа едва не прегазил конгресмена Деби Васерман-Шулц, която също пристигнала на парада с колата си.
 
"Това е терористична атака срещу ЛГБТ общността. Тя е насочена срещу конкретно лице. За щастие, водачът не наранява този човек, но за съжаление, пострадаха други двама", каза Транталис.
 
Наложило се организаторите да отменят парада. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Несъмнено, още един който няма "нищо против"
36
3
 
1
 
! Отговори
SATANA преди 2 години
До Анонименто си пише в Библията кой ще е в казана и кой не!
35
2
 
16
 
! Отговори
Доктор Ху.. преди 2 години
До Анонимен Не искам да знам в казана като останете само "нормалните" на кого ще си "изкарвате" злобата! ............ Анонимчо, ти най-добре би трябвало да знаеш че хомосеексуални, вегани, траввестити ... са живели с "нормалните" от самото начало на човешката история В МИР И РАЗБИРАТЕЛСТВО. Били са артисти, гениални художници , певци .... и е нямало никакви проблеми . А с вас - ГЛЕЗЕНИ ТЪРСАЧИ НА ВНИМАНИЕ живеем отскоро и не сте спрели да се оплаквате и да мрънкате за "права" и привилегии.
34
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такива с нестандартни наклонности винаги е имало, но са били малцинство и не са се натрапвали на обществото по този д*лнопробен начин като сега. Тази сбъркана бездушна *** искат да са мнозинството, което не бива да се случи. Това тяхното дето агитират е болест, зараза. Нека ви дам пример с голям град, в който плъзва истинска страшна зараза, 80% от жителите са поразени. Каква ще е съдбата на този град? Ще спасят ли 20-те процента незаразени или този град ще бъде заличен от лицето на Земята?
33
26
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не искам да знам в казана като останете само "нормалните" на кого ще си "изкарвате" злобата!
32
1
 
6
 
! Отговори
Сатира преди 2 години
Спокойно до няколко месеца САЩ ще издадат прокламация относно правата на Гейовете и Лизбийките в България.
31
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Веднага започнаха с гръмките изказвания - терористичен акт, хахахаха все предразсъдаци сънуват,
30
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отговор: в такъв случай или Йехова лъже или вие и вашият професор лъжете. Оставам ви да се разберете помежду. Но, не бих заложил на вашата кауза.
29
7
 
11
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
ДО анонимен 47 . В библейският разказ за Содом става ясно, че содомейците са честни хора,които възстават срещу престъпникът евреин Лот. Още като студент по богословие в СУ съм разговарял с професор Киров и професор Стоянов по този въпрос. След като содомейците изхвърлят Лот той убива своята съпруга и прави секс със собственните си дъщери,които забременяват и раждат деца. Унищожителите на Содом са Авраам и бандата му,а не някакъв кирлив еврейски бог. Имате библии,четете. Екзегезата изисква разум
28
4
 
16
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Либералните фашисти прекалиха, сега ще сърбат попарата на това, което сами си надробиха ;) !!!
27
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Одобрявам
26
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-Големият Терорист срещу тези е Йехова.Глобалният потоп е бил поради такива причини. Содом, Гомор, Цевоим и Адапа направо са изпепелени с огън от небесата.Така, че дерзайте, този път какво ще стори Неми се и мисли...
25
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как точно го твърдят, като не е доказано. Те на истинския тероризъм казват, че е "нападение" поне 24 часа, след това, докато не се докаже, а тези веднага тръгнали да дават определение. Писва ми вече от двойни стандарти, а аз съм толерантен!
24
20
 
7
 
! Отговори
Евала преди 2 години
Така трябваше да се прави и у нас, миналата година, срещу т.нар. протестъри. Един два камиона през палатките на Орлов мост и сг.анта , ревяща пред МС и НС и край, нямаше да има Славита, Маями, Хаджикяни, Бибияни и пр.
23
8
 
40
 
! Отговори
Shark преди 2 години
Това се случва, когато с едно нещо започне много да се прекалява ида се натрапва. На нормалните хора им писна да им се наврат тези извратеняци. Че и деца мъкнат. Това трябва да е наказуемо, нали трябваше да бъде оставено детето само да се самоопредели. Значи може да му бъде показвано колко е "хубаво" да си гей, а да се възпитава в семейни ценности не може! Затова гей-двойките няма да бъдат добре приемани!
22
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както казах преди време... това изкуствено показване,ще доведе до раждането на съпротива. Ето че това почва да става факт. Никой не ви пречи да лапатеее чепове, но минавате тънката граница на търпението.
21
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Наложило се организаторите да отменят парада." - Кой казва, че няма полза от подобни акции? Просто трябва да има хора, готови да се жертват.
20
6
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До Анонимен41/ПО СВИРЕПИ ОТ АРАБСКИЯ СВЯТ НЕ СА, ТАМ УБИВАТ ЖЕНАТА С КАМЪНИ АКО Е ЗАБРАВИЛА ДА КАЖЕ НА МЪЖА СИ , ЧЕ ОТИВА ДО ПАЗАРА! КАТО МЪЖА И ВИНАГИ МОЖЕ ДА Я НАТОПИ, ЧЕ Е ЗАБРАВИЛА!
19
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички тези действия са част от плана за унищожение на бяла Европа.На никой не му трябват умни бели хора,трябват му мозъчно скопени черняци.Това го правят едни с големи уши и гърбави носове.
18
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доказано е ,че при изневерите между ге-й-ове са много по -отмъстителни от хетеросексуалните и често убиват партньора си който е кривнал от правия път.Това показва ,че гейовете освен ,че имат тежки психически отклонение могат да причинят брутална смърт на друг гей.В древна Спарта е имало отряди от гей-войници ,които били най-свирепи и всявали ужас сред неприятелите си .Логиката ,че били по двойки и всеки защитавал другия от смърт рискувайки живота си.