Заради скандал за подаръци: Тийнейджър в щата Флорида застреля сестра си

После той бе прострелян от по-големия си брат
27 дек 2023 14:35, Красимир Ангелов
75
Заради скандал за подаръци: Тийнейджър в щата Флорида застреля сестра си
Снимка: БГНЕС

14-годишен тийнейджър в американския щат Флорида застреля 23-годишната си сестра, а след това бе прострелян от една година по-големия си брат на Бъдни вечер при свада заради коледни подаръци, предаде ДПА.

По време на пазаруването за коледните празници двамата братя се сбили след спор кой какво ще получи, информира телевизия "Си Би Ес нюз". Когато майка им ги завела за Бъдни вечер в къщата на баба им в град Ларго в щата Флорида, свадата продължила.

Според очевидци тийнейджърът насочил полуавтоматично оръжие към главата на брат си и заплашил, че ще го убие. Момчетата били разтървани от свой чичо, който за да успокои страстите успял да изведе по-малкия брат извън къщата, пред която седяла неговата сестра с бебето си в ръце. Тя помолила малкия си брат да се успокои, но вместо това той я наругал и заплашил да убие нея и детето ѝ. В крайна сметка стрелял в ръката и в гърдите ѝ.

Детето останало невредимо, но жената починала.

Тогава от къщата с оръжие в ръка изскочил по-големият брат, също тийнейджър, който прострелял по-малкия в корема, избягал от къщата, като по пътя хвърлил оръжието в двор, но накрая бил задържан от полицията в дом на роднини. Повдигнато му е обвинение в опит за убийство и намеса при събиране на веществени доказателства.

По-малкият брат е в болница, като е в стабилно състояние. Според властите той ще бъде обвинен в убийство и ще бъде съден като пълнолетен.

И двамата братя са имали предишни арести за кражби с взлом от автомобили. (БТА, Иво Тасев)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
1
 
! Отговори
маке преди 3 месеца
В бг пък се трепят за панелни апартаменти хахаха даже един беше застрелял брат си пред очите на майка им .... други пък викат на родителите си няма ли да мр*ете , бг ценности
57
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ОТ БРИФИНГА НА ОТГОВОРНИЯТ ШЕРИФ СЕ ВИЖДА, ЧЕ ТИЙНОВЕТЕ СА ОТ КАРИБСКАТА ПОРОДА (НАЙ-ВЕРОЯТНО ЯМАЙКА), НО ПО-УЧУДВАЩО Е,ЧЕ 14 Damarcus И 15 Darcus ГОДИШНИ ХЛАПЕТА ПРИТЕЖАВАТ НЕЗАКОННО ПИСТОЛЕТИ И ДВАМАТА - И ТО 40 И 45 КАЛИБЪР = 11,2 и 11,43 мм. КАКТО СЕ КАЗВА В ЕДИН ОТ КОМЕНТАРИТЕ НА САЙТА НА The WP - Oh, wait, that's called American "exceptionalism." БЕЗ КОМЕНТАР И ПРЕВОД: Family members told investigators the two boys routinely carried guns. А СЕСТРАТА (23г) ИМА И 6-ГОДИШНО ДЕТЕ...
56
0
 
5
 
! Отговори
Добре, че наблизо преди 3 месеца
не е имало бял полицай да се намеси, щото иначе щеше да го отнесе. Блек лайвс не си поплюват.
55
2
 
4
 
! Отговори
Гринго преди 3 месеца
Вие какво искате от народ, който от благодарност към пуйките, които са ги спасили от глад, колят и ядат пуйки.
54
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Юесей отдавна не е "Приятели" и "Кексът и градът" (то не че е бил кой знае колко, де). Ама напоследък си е една смрадливаклоака, с гета, бездомни, наркоманета, и полуумни психарчета, дето се стрелят за здравей-здрасти, щото не може да им дойде на акъла какво друго да правят. Сега, интересно след колко минути ще се появи оня троляк, дето ще напише, че в Русия пък имат външни тоалетни...
53
1
 
8
 
! Отговори
Гринго преди 3 месеца
Стрелецът бил повлиян от масовият убиец в руско училище, той пък бил повлиян лично от Путин. Следователно, с цел да сме обективни, Путин е виновен за всичко. А сега сериозно. Да си вземат еврогейско-атлантимеските ценности, досущ като тези и по най бързия начин да се омитат от България.
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Явно е закопнял за мъжки ласки и за да не губи точки респект в гетото е спретнал тая постановка и сега има извинение да го гембят в затвора
51
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Нз с какво това трябва да интересува българския народ точно" ================ Ами с това, например, че сме се докарали дотам, да сме колония и подвластни на ТИЯ ТОЧНО. Какво се пъна и аз да се обяснявам с някой, който пише "Нз" вместо "не знам", не знам ...
50
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Семейство адамс ряпа да яде,
49
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Майко мила!Знаят да се веселят хората! :) А бебето защо не е отвърнало на огъня?Сигурно е имало малко глокче и то-закачено на врата,да не го губи!
48
1
 
22
 
! Отговори
Чичо Гас преди 3 месеца
Няма абсолютно никакво значение дали са цветнокожи или не. По тия земи рядко можеш да срещнеш що-годе нормален човек. Навсякъде из големите градове(не в гетата) гъмжи от бездомни, търкалящи се по улиците наркозависими. Огромна смрад на урина и гомна. Иначе ви представят само лъскавата част, която е нищожна.
47
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До тези коментатори , които пишат колко е зле в САЩ с убийствата и как сме били колония на тия и т.н. - в САЩ убийствата според населението на страната са 2 пъти по-малко отколкото в Русия. Официална статистика. Просто в Щатите всичко се пише, публикува и освен това САЩ са винаги в центъра на внимание. А че пияният дядя Петя някъде в сибирско село е убил някого никой не го интересува. Освен за статистиката.
46
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Коледни американски ценности. Погром на човечността!
45
2
 
14
 
! Отговори
Лупи преди 3 месеца
Луда работа. Не е за вярване до къде са стигнали Американците, свят мечта.
44
3
 
10
 
! Отговори
?!?! преди 3 месеца
И ние станахме колония на тези......Българиооооооо, Народееееееее!!!!!
43
0
 
5
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 3 месеца
Как е правилно , Не ми се яде сирене или сирене не ми се яде ? Въпрос към цензуратора на тоя сайт .
42
2
 
9
 
! Отговори
Теди преди 3 месеца
АФРОАМЕРИКАНЦИ ИЛИ КАКВИ СА
41
0
 
9
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 3 месеца
Смятай *** какви ора има по свето ... ХАХАХАХХА
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Уау
39
0
 
17
 
! Отговори
Мда преди 3 месеца
Съвсем бхаратска история, гледах ги в дейли мейл. Двамата даже мустаци имат, въобще не приличат на деца. Раста прически, сърдити физиономии...напраУ ганста перъдайз.