Откриха скелетите на 4 души, престоели над две години в апартамент

Останките на дядото, бабата, тяхната дъщеря и внучка са намерени в апартамент в югоизточната част на руската столица
9 юни 2005 10:28,
Московската полиция откри скелетите на четирима души от едно семейство в апартамент, където са престоели поне две години, съобщи ВВС. Причината да бъдат открити са неплатените им сметки.

Останките на дядото, бабата, тяхната дъщеря и внучка са намерени в апартамент в югоизточната част на руската столица. В допълнение към мистерията са и обясненията на властите, че хората са починали през определен интервал от време.

Полицията тепърва ще установява причината за смъртта, но е започнала разследване за убийство. Инспекторите, изпратени в апартамента на улица Артюкина заради неплатените от повече от 2 години сметки, разбили вратата, след като никой не отговорил на позвъняването.

В помещението те открили останките на Тимофей Комаров, роден през 1912 година, съпругата му Анна, родена през 1914 година, дъщеря им Алла Ивкина, родена през 1942 година и внучката Анна Ивкина, родена през 1971 година.

Говорителят на прокурора Сергей Марченко заяви за агенция Интерфакс, че смъртта на Тимофей е настъпила преди 5 години, а на жена му – преди три. Останалите две жени са починали преди две години.

Като се има предвид състоянието на скелетите, следователите не могат да се ангажират с предварителна теория за причината за смъртта на хората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание