Сесилия не остава по-назад: тя ще се омъжи за мароканец

Сесилия Саркози ще се омъжи за рекламния бос Ришар Атиа
15 яну 2008 20:22,
26
Сесилия не остава по-назад: тя ще се омъжи за мароканец
Бившата първа дама на Франция ще се омъжи за рекламния бос Ришар Атиа. Снимка: lejdd.fr

Бившата съпруга на френския президент Никола Саркози – Сесилия, също не си губи времето и се готви тези дни да се омъжи за трети път.

Това съобщава италианското издание "Либеро".

Бившата първа дама на Франция ще се омъжи за рекламния бос Ришар Атиа в Женева или в Монте Карло.

Атиа е мароканец с швейцарско гражданство.

Сесилия и Ришар имат връзка още от 2005 година, когато експрезидентшата дори напусна Никола Саркози и избяга с любовника си в Ню Йорк, но после прекрати романса и се върна при съпруга си.

След развода с френския президент бившата първа дама възобновила сърдечната връзка с бизнесмена.

В понеделник  вестник "Ест репюбликен" написа, че Никола Саркози и бившата италианска манекенка Карла Бруни са се оженили миналата седмица в Елисейския дворец в Париж.

Запитани за това разкритие на вестника, говорителят на Елисейския дворец Давид Мартинон и ръководителят на пресслужбата на президентството Франк Луврие заявиха, че нямат коментар по въпроса.

Миналата седмица също така стана ясно, че френски съд отхвърли искането на бившата съпруга на Никола Саркози, Сесилия да забрани разпространението на посветена на нея книга, в която тя уж наричала френския президент неверен съпруг и не особено грижовен баща.

Адвокатът на Сесилия съобщи, че тя ще обжалва решението на съда.

В книга, посветена на нея се разказва, че охраната на Сесилия Саркози по нейно нареждане е разбила с огнестрелните си оръжия ключалките на килиите в затвора Джудейда, за да освободи българските медици.

По-късно от Елисейския дворец отрекоха това твърдение. Книгата се казва „Раздели“ и е написана от журналистите Дармон и Дере.

Същевременно почти не минава ден без някоя нова информация за най-известната в момента двойка в света Карла Бруни и френския президент Никола Саркози.

След историята с идентичните пръстени, които Саркози подарил и на бившата си съпруга, и на настоящата си приятелка, дойде и твърдението, че Карла Бруни е бременна.

Това съобщи всекидневникът “20 Minutes”, който базира твърдението си на неотдавнашното посещение на Карла Бруни в американската клиника в Neuilly.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
aaaa преди 15 години
Ама вие на ясно ли ст че и евреите са от *** бе хора я погледнете историята на родителите и и родиителите на тоз Саркози и тоя дето го наричате от *** пак е с еврейско име бе умници ха ха
24
0
 
0
 
! Отговори
karies преди 16 години
kakvi 4uvstva-tuk mislq 4e govorime za pari!tova 4e horata ot na6ata 4erga postavqt 4uvstvata pred parite ne zna4i 4e vsi4ki go pravqt!:)))
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Знаят си те първите дами,че *** е сладък!И Даяна беше с мюсюлманин!А да не говорим за другите известни личности като Бритни Спиърс,Юлия от Тату!И те са с мюсюлмани!Бр. Спиърс щяла да става мюсюлманка,молела се 5 пъти на ден!Майкъл Джексън също прие Исляма!Касиус Клей също и стана Мохамед Али!Има много примери!Явно има защо!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
защо са се разделили двамата!Саркози не ги обича ***,а на Сесилия и харесал ***!Разбрала,кой е по-сладък!
21
0
 
0
 
! Отговори
Mimoza преди 16 години
Това никога не можах да го разбера добре - да се разведеш и да тичаш още след месец да се жениш пак /независимо дали си обикновен човек или известна личност/ - ами те скоро и новата страст и новите чувства ще си отидат...и пак отначало...и до кога така?
20
0
 
0
 
! Отговори
@ преди 16 години
Поне да бяха изчакали малко с новите си бракове....Голяма простотия ! Олекноха страшно много ! 12 и 14 е права - упадъка на обществото е неизбежен....
19
0
 
0
 
! Отговори
Mehmed - Haskovo- TY преди 16 години
sa po dobri!!!!!Te sa 6tedri kam jenite si, i v legloto, vka6ti, s pari i navsqkade! Jenata se gleda kato pisana koko6ka vinagi i navsqkade. Zatova miulmanskata jena e nai-dovolna ot vsqka druga!
18
0
 
0
 
! Отговори
Чичо Фичо преди 16 години
та взехме да даваме акъл на френския президент. Ами нали той и Сесилия освободиха месдиците. Това не го направиха нашите жалки политици, ако могат да се нарекат такива, нито руските, нито американските, нито германските и т.н. Така,че Сесилия Саркози е най-големия политик в света, щом накара Кадафито да ги пусне. А псевдо моралисти в БГ-то ни само на приказки. Всеки началник *ука секретарката си и подчинените си, но те си траят. Почти всеки доктор *ука сестрите, но и те си траят. Да не говорим по фирмите за разни пиарки, дето приличат повече да девойки за околовръстното, отколкото на всичко останало. Ами погледнете политиците и политичките. В парламентарна зала на заседание на парламента една "народна представителка" беше наречена мажоретка и тя вместо да се обиди се подхилкваше. За нея това беше комплимент. Ами бедствената министърка пък след всичката "свършена" работа по бедствията си подкъсила полата защото свалила някокло килца от задните си части. Така, че гледайте си канчето и по-малко дрънкайте!
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Още в самото начало на изгряване на "звездата" Саркози, беше ясно, поне за мен, че това е един клоун, който се дирижира от други! А дали не е сделка разводът им, дали не е сделка новата им женитба? И то, политическа?! Във всеки случай, и двамата се взеха много насериозно, но няма ненаказано деяние!
16
0
 
0
 
! Отговори
Nord преди 16 години
Аз също съм против нормите на поведение, които трябва да спазват известните личности, но в крайна сметка им се налага да ги спазват. Наистина така е по добре за техния имидж, но пък не трябва да се забравя, че и те са хора, и това което се случва в живота на обикновения човек, може да се случи и на някой известен..... Също съм много против медиите да рздухват такива скандали.... все пак това са лични неща, пък и хората трябва да се интересуват, не от личния живот на известната личност, ами от това как си върши работата...
15
0
 
0
 
! Отговори
Вишничка преди 16 години
Аз пък не разбирам такова лицемерие,да поддържаш един брак заради обществен имидж.Когато сърцата са разделени,няма смисъл ръцете да се държат.
14
0
 
0
 
! Отговори
Кръстева преди 16 години
Г-це, това е ДЪРЖАВЕН ГЛАВА - и докато е такъв през мандата си е длъжен да спазва определени норми на поведение....Имам един въпрос към Вас : Как приемате мъж или жена с няколко развода зад гърба си ? Нещо не е наред нали ?....Отговора Ви е излишен !
13
0
 
0
 
! Отговори
Крайни сте преди 16 години
Какво значи това-'..да се справи със семейството си?..., след като чувствата вече ги няма? Насила ли да се обичат? Или, както най-често, да останат заедно заради децата? Не мисля, че децата ще са много щастливи с отсъстващи или необичащи се родители. Децата усещат, ако и да не разбират/знаят. Президент или не-преди всичко е човек. Насила не можеш да заобичаш...Друг е въпросът, дали трябва да се парадира...но и това е спорно, понеже те и тук имат извинение-тях просто ги следят медиите..Няма само черно или само бяло. Не е добре да сме крайни в изказванията. Само в чувствата:-)
12
0
 
0
 
! Отговори
Кръстева преди 16 години
Според мен - добрия ръководител /да не говорим за държавен глава!?/ трябва да управлява добре първо собственото си семейство, пък тогава всичко останалоло. Ако не можеш да се справиш там - няма да си добър никъде.....Ако всичко това което става с Никола и Сисилия Саркози се приема за нормално значи упадъка на обществото е неизбежен.....
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Час по-скоро да се махаме от развратния ЕС. Западната цивилизация загива. Алтернатива: ИЗТОКА ,а защо не и Русия.
10
0
 
0
 
! Отговори
dani преди 16 години
Не сравнявай България със страна като Франция. Не подценявам нашата страна, но все пак Франция е едно голяма страна, която се предполага, че определя политиката и на света. Това съм имала предвид. Хахахаха!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Що за президентска двойка са си избрали във Франция? Как е възможно държава като Франция да се ръководи от човек, чийто личен живот е на показ като на кинозвездаhahaha Ми ръководството на бЪЛГАРИЯ- я ги погледнете кои са
8
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 16 години
изумена. Ми френските политици ще излезат големи смешници.Да занимават цял свят със сексуалните си проблеми ми се струва тъпо. Няма да чета повече такива неща.
7
0
 
0
 
! Отговори
te4ko преди 16 години
РЕЗБЕРЕТЕ БЕ СВЕТА Е ПЪЛЕН С РАЗВРАТ СИЧКО Е СЕКС И ПОРНО НЕКА СИ КРЪШКАТ ХОРАТА.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ЕС го обича ***. Къде отиваме ние може би ...... ?!