Руснаци се напиха, отлагат полета

Самолет беше спрян, защото при проверка се оказа, че двама от членовете на екипажа са пияни
4 фев 2008 16:15,
31
Руснаци се напиха, отлагат полета
Снимка: photobucket.com

Руски транспортен самолет, който трябвало да излети от южния шведски град Малмьо за Москва, беше спрян, защото при проверка местните власти са установили, че двама от членовете на екипажа са пияни.

„Обслужващият персонал на летището получил указание, че екипажът на самолета може да е пиян, защото двама от тях са били забелязани да се веселят през нощта. При направения тест се оказало, че действително не са трезвени“, е заявил говорителят на полицията в Малмьо Ларс Фьорстел пред АФП.

Преди да излетят обратно за Москва, руските любители на чашката - радиооператора и бордния инженер на самолета, очакват нови тестове.

Самолетът, който по план е трябвало да излети в 7 ч. местно време, ще се забави поне с 8 ч., докато резултатите от тестовете не покажат, че руснаците са напълно трезвени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
ирина преди 16 години
29 става въпрос за празнуване,а не за напиване от няма нищоти сигурно по себе си съдиш
29
0
 
0
 
! Отговори
User преди 16 години
На руските пилоти им е много трудно да летят трезвени!! Това го знам от личен опит, работил съм достатъчно дълго време с тях. Те ако не омаат 1 бутилка преди полета им треперят ръчичките и не са концентрирани и полета става несигурен.... :)
28
0
 
0
 
! Отговори
rusnak преди 16 години
KOGATO SI SUPER ZLE, KATO BULGARITE, KVO DRUGO TI OSTAVA OSVEN DA SE ROVI6 KATO PRASE V KO4INA I DA TURSI6 SUPER SME6NI "***"?? A SNIMKATA E OT SELOTO NA REDAKTORA NA DNES,BG:) ARE MALKO DA POKAJETA I DRUGATA STRANA , A?? AMA NE6TO NE IZNASQ, MNOGTO IZOSTANAHTE SELQNI.
27
0
 
0
 
! Отговори
jeff преди 16 години
Evala Mashini.. twa e istinata! Porkane do grob!!
26
0
 
0
 
! Отговори
ирина преди 16 години
21 да аз това и имах предвид само руските власти разбирасе,но вече чух новини по руска,вярно е,цял екипаж празнувал нещо,но това нали не в работно време,от там нататък те са оправят,ще отрезвеят от празнуването и ще се върнат трезви и бодри на работа,с кой не се случва.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Дайте един линк към тоя календар да го разгледаме, да го *** :)
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ruski standart'2006 e vodkata
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
snimkata e 4ast ot kalendara na nekva vodka za 2006g,a drugite 11 sa :-)))
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
наздраве братя руснаци!Велика нация сте, нищо че си пийвате от време на време, ние българите се оказахме най-долната, съсипахме си хубавата държава и я ограбихме до дупка! само това могат да прочетат всички пюещи :)
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Кой искате да уволни руснаците? Шведските власти имат право единствено да не им позволят да летят пияни!!! Този който може да ги уволни е работодателят им в Москва!
20
0
 
0
 
! Отговори
a-n преди 16 години
По добре пияници,отколкото *** нещастни.Тия пияници са водеща сила в света/космонавтика,авиация,медицина/дали са толкова много на света.И друго не са си продали страната,като нас за жълти стотинки.
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Скоро няма да излетят, ако са оставени за възстановяване в хотела......
18
0
 
0
 
! Отговори
хаха преди 16 години
аз не мисля, че това е вярно - абсурдно е
17
0
 
0
 
! Отговори
ирина преди 16 години
вече не вярвам много на тези статии,пълен абсурд,да позволят да се качват на самолет,като отрезвеят,веднага ще ги уволнят,там дисциплината е много строга,пиянството процъфтява много, предимно в бедни социални среди,по мое мнение а и по статистика.
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
снимката кърти отвсякъде :D:D:D (rofl)
15
0
 
0
 
! Отговори
ирина преди 16 години
да чакат те да отрезвеят и да се качват на са
14
0
 
0
 
! Отговори
p преди 16 години
metla i to zabita v zadnika ti,smotanqk!
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
... пък да знаете и стюардесите като си пийнат 100-200гр кво става после - не е истина! Много страстно го дават, такова порно не сте гледали, добре че не се допускат пътници в пилотската кабина и сервизния отсек! Автопилота е велико изобретение!
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ееее, айде сега... ожадняли момчетата, пийнали си... кво толкова. То пък хептен трезвен не се лети, и аз като летя си попийвам, нали имам втори пилот и автопилот? Само излитаме, погледнеш тук там понатиснеш копчалъците и то натам самолета сам си лети, нали затова е самолет! Вий да знаете на Аерогара София какъв е рехав контрола, никога няма да се качите на българска машина, ама нали сте прости и стиснати и гледате само евтиното - ще летите на каквото има и който има да ви вози! Ай сега капризи!
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Груба грешка на шведите!!!Те,руснаците така си летят-с водката в джоба:)Сега като изтрезнеят ще успеят ли да излетят? :)))