Македонци привиждат креватни сцени с хубавото Наде и сладката Дора

Македонският вестник "Вечер" твърди, че на Дора Бакояни и трябва секс с македонец, за да склони за името
4 мар 2008 08:02,
23
Македонци привиждат креватни сцени с хубавото Наде и сладката Дора
Снимка: Булфото

Проблемът с името /между Македония и Гърция/ ще го решим, когато съответният мъж прекара една нощ с Дора Бакояни, а на сутринта я видим усмихната. След добър секс светът изглежда съвсем по-различно. Това се казва в материал, публикуван в македонския вестник “Вечер” под заглавието “Политически секс”.

Автор на материала, "издържан" в "сексуален" и безпардонен стил, е Драган  Латас.

По неофициална информация в момента той е съветник на македонското правителство.

„Навремето един наш политик така накара да се усмихне българската министърка Надежда Михайлова в Турция”, твърди авторът в публикацията и допълва: „Езикът не им беше проблем”.

Македонското държавно ръководство вече зае твърдата позиция, че конституционното име на Македония е по-важно за нея от членството й в НАТО.

Македония очаква покана за присъединяване от срещата на върха на Алианса през април в Букурещ.

Макар че не е официален критерий за членство в НАТО, Македония получи сигнали, че спорът за името трябва да бъде уреден между двете страни преди срещата на Пакта.

Компромисът е нужен, но засега нито една от двете страни не е готова на такъв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Milencia преди 16 години
Омръзна ми от тия кроманьонци-македонци, постоянно и отвсякъде тези прости хорица цвилят все за нещо, което им пречи. Откраднаха си име от гръцката история и история от България. Като типични ниско интелигентни бивши сръбски провинциалисти нищо не си правят сами, а крадат от съседите си. Продължавайки по този начин се обричат да останат не само без история, но и без география! Решили, че са наследници на Александър Македонски - когато той е създавал империя те още са висяли по дърветата в очакване еволюцията да ги застигне, но уви, това никога не се е случило. Доказателство за това е освен манталитета и вида им - мъжете мязат на кръстоска между *** и мечка, но по-космати, а жените - на двуполови зверове. Сигурно тази тяхна недоразвитост пречи на протичането на каквито и да е мозъчни процеси и ги прави подвластни само и единствено на инстинктите им и въпросната статия го показва съвсем ясно. Македонските шопари биха изглеждали много жалки до Дора Бакояни и Надежда Михайлова. Нещата описани в публикацията са по-скоро описание на сексуалните фантазии на животното Латас, следствие на някоя по-силна хормонална атака. Колкото до спора с Гърция за името на Македония, гръцките власти искат смяна на името с цел да не позволят на макетата да проявят апетит към областта Македония, намираща се в Гърция, защото кражбата е в основата на цялата култура на измислената "Р Македония". Моля читателите с нежна душа да ми простят за острия тон и епитети, но ми дойде до гуша от тия ***.
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Че те си стоят под крилото на Сърбия, тя контролира специалните им служби и живота в тая Македония! Не им изнасяше да се бият и с тях, докато войските им бяха в Босна и Херцеговина, така, че уж Македония се отцепи, но там има 40 000 сръбски колонисти заселени от 1913 години и еничарите държат тая държава в ръцете се! В центъра на Скопие има паметник на албанеца Скендербег, ама едно малко паметниче на Тодор Александров го събориха. Сърбите и техните слуги са били по жестоки към българите, отколкото турците, в Османската империя никой не те е спирал да се наречеш българин, ама в Сърбия, я кажеш, че си българин отиваш в затвора! След изтеглянето на нашата войска след 1944 и подаряването на Македония на Гърция и Югославия хиляди българи са буквално изклани от сърби и гърци! Цялата интелигенция е избита или бяга към България, в Македония остават само селяците и те лесно се контролират, промиват им яко мозъците, защотото са необразовани и ето ти отделен народ!
20
0
 
0
 
! Отговори
Съга преди 16 години
1. Македонките са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО грозни и македонските нерези си мечтаят за нещо по-така.2. Надка колкото и да е проста, няма да се хване с някакъв изгнил македонски комита. 3. От макетата явно по-просто нещо няма. Албанските бургии ги притискат все повече, но те не искат да влизат в НАТО, заради *** си измислено име. И те са като сърбите, много бой има да ядат /не от нас/. След 5-6 години ще се молят и извиняват, но дано да има добър политик в БГ, които да им покаже среден пръст и да ги остави на шиптърите.
19
0
 
0
 
! Отговори
-- преди 16 години
18, много си прав, сайтовете за запознанства са пълни с македонци, които само се въртят около хубавите българки. Що не си седят при техните македонки ? А на морето това лято тия македонки бяха отврат ! Дори космите на краката си не махат, чисти натурални селянки.
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Македонците има да чакат за хубави жени като Надето и Бакояни. Техните македонки са като глигани или като хайдути, чат-пат някоя по-така дето да става, 95% са като комити в муцуната или подобни на крави. Абе гладна кокошка просо сънува, та и на макетата им се привидяло и имат мерак за красавици.... ама нема да го бъде.
17
0
 
0
 
! Отговори
Gold преди 16 години
Добре де, мама му стара, като цари такава сърбоманщина у тая Македония сред управляващите и медиите, защо се делиха преди 17 години от Югославия? Да си бяха стояли и досега под сръбско "крилце", щом толкова си ги любят.......
16
0
 
0
 
! Отговори
......... преди 16 години
Всъщност .. на всички ни е ясно, че куче, което лае не хапе ! Те могат да си пишат колкото си глупости искат по адрес на България и Гърция. Важното е, че като стане въпрос за политика пред нас са по-кротки и от агънца. Не се впечатлявайте от селското, което си го носят :) Обречени са да са хора втора ръка.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
жалка и мъртвородена псевдо държава! Искренно се надявам албанците да я подпалят и да си я поделим (-:
14
0
 
0
 
! Отговори
Alexandra преди 16 години
kogato edin cjal narod misli s ,,DOLNATA GLAVA,, a ne s gornata. Te ( makedoncite) ZAGUBIHA i poslednia si shans - ako vyobste imashe takyv - za edin ,,kompromis,, ot gryckata strana , zaradi shibanite si izkazvania . DORA BAKOJANI e edna ot NAI-SERIOZNITE politichki v Gyrcia - veche 3-to pokolenie v politicheskia zivot -i e edna ot LUBIMKITE na gryckia narod . Segashniat i saprug e MYZAGA ili kazano na bulgarski ,,PICH ,, s glavno p. Sasto takyv beshe i pyrvijat i myz i kogato go ubiha CJALA GYRCIA GO OPLAKA . Taka che , tozi deto e napisal tezi idiotstini ,dobre ste napravi ot sega natatyk da si pazi mnogo zadnika - myzete ot Krit ne se sheguvat.
13
0
 
0
 
! Отговори
Ferko преди 16 години
Наистина са си простички тези хорица. А така им се иска да са нещо !Половината от нашият род са изгонени от гърците в началото на миналия век. Но всички близки и познати, които си пддържаха връзка, бяха все хора с изправено чело и гръбнак. Без капка злоба. И много весели.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
... то цял свят се упражнява върху тялото на Натка в реално време ... защо не и македонците? вие не сте чували за креватните подвизи на Натка досега, нали?
11
0
 
0
 
! Отговори
God преди 16 години
Македония и да иска няма как да стане член на НАТО и ЕС по простата причина, че Албания не е подала документи за членство в тези организации. На всички е ясно, че Македония вече е всъщност Албания и е въпрос на време да бъде заличена от картата на света. Дали тогава ще се обърнат за помощ към Родината - България, защото сърбите май не изгарят от любов към кухоглавите макета?
10
0
 
0
 
! Отговори
......... преди 16 години
Простички са макетата като ги слушаш, можеш да се напикаеш от смях, пък и си мислят, че са кой знае какво :D целия свят им се смее, добре е да си сменят името, и то да го сменят на Албания, защото това им е съдбата, сега са им дали официално шанс )
9
0
 
0
 
! Отговори
titko преди 16 години
много извратени са тези "македонци" с жена , ако това не е извратено , ама те са потомци на Ал.Македонски и нищо чудно , че *** е на очит при тях
8
0
 
0
 
! Отговори
ssst преди 16 години
Ама че щуротия!Мда, сексът ще оправи всичко...
7
0
 
0
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 16 години
6, защо на три да се дели Македония, най справедливо е на 2 - албанска част и българска част, гърците нямат никакви териториални интереси, просто се интересуват от името, докато сърбите ще ги шитнем и няма да им дадем нищо.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
подялбата на Македония на 3 е единствения начин да се прекъртят всички спорове
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ми който си няма мозък...само незнам кой му разрешава на този кр...ен да си публикува писанията! Ако решава проблемите си с женаси по този начин няма проблем, ама да се изказва така за политически фигури! Това е най-малкото неуместно! Да не говорим за морал, че такова понятие за този явно не съществува! И после искали да членуват в НАТО! Докато позволяват на подобни "журналисти" да ги излагат пред света ще видят НАТО през крив макарон!
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Единствено Сърбия няма полза от Македония в ЕС и НАТО. Точно сега се вижда кой македонски управник работи за Македония и кой за Сърбия...
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Как да го изхвърлят като цялата Македония е една просръбска държава, тя се управлява от сърби и еничари!