Финландец разстреля съученици и се самоуби

Много хора са загинали, казва кметът на град Кохаьоки
23 сеп 2008 12:55,
13
Финландец разстреля съученици и се самоуби
Снимка: Булфото

Ученикът, който стреля и уби много други ученици в училището си във Финландия, се е самоубил, съобщи кметът на град Кохаьоки.

"Много хора са загинали", съобщи кметът на града Анти Рантакоко, цитиран от Ройтерс, като допълни, че не знае точния брой на жертвите. "Всичко вече приключи. Той вече не е свободен. Той се самоуби", допълни кметът.

По-рано бе съобщено за стрелба в професионалното училище във Финландия. Били са чути много изстрели.

"Ние очакваме да има много жертви", съобщи говорител на полицията в югозападния финландски град Кохаьоки, където станала стрелбата, добавя "Монд".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
бай ху преди 15 години
колко време ще е нужно, за да проблесне някъде из тъмните необятни празнини в черепите ви, че може би евентуално и най-вероятно е уместно да смените това малоумно заглавие, след като категорично стана ясно, че извършителят НЕ СЕ Е САМОУБИЛ, а е жив, и - тук вече надминавате себе си - след като само ред над линка към въпросното малоумно материалче, коментирано понастоящем, се мъдри друг линк, водещ към друго материалче, пак ваше, в което вече се казва истината - ОПИТ за самоубийство, неуспешен. не че ми пука какво е станало с финландския ***, ама да не коригирате очевидна грешка, след като сте пуснали информация, която я опровергава - това вече е нещо, което биха сметнали за глупаво дори в пансион за умственоощетени.
11
0
 
2
 
! Отговори
Класс преди 15 години
Ивайло, гледах го този филм (дублиран на руски). Меко е да се каже, че съм потресен. Обяснява много от сегашните явления в училищата.Ужас!
10
0
 
2
 
! Отговори
Ivailo Kirov преди 15 години
ima edin estonski film - kazava se "Klass",gledaite go i togava govorete..
9
0
 
2
 
! Отговори
555666 преди 15 години
Към "зъбатия", ако нямаше злобни хора който да нараняват, комплексират, малтретират, репресирани и останалите, нямаше и да има такива "буболечки".
8
0
 
2
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
няква абсолютно комплексирана женичка, искал е да покаже характер, преди сам да гушне букета!Има ги навсякъде подобни ***.Изводът - света трябва да се чисти от слаби буболечки, докато те са още в зародиш!
7
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Олеле! Щом дори и във Филандия стигнаха до там... а по принцип населението на тази държава е известно като едно от най-миролюбивите и толерантните. Просто не ми се мисли на къде върви светът! Лошо! От друга страна пък, навсякъде има луди, това че един човек е превъртял не значи, че и останалите са хаховци. Ама е лошо, че този е имал достъп до оръжие.
6
0
 
2
 
! Отговори
бай ху преди 15 години
че е обезоръжен и арестуван - опитал да се самоубие, ама неуспешно. така казали от Би Би Си. е, кой лъже (повече)?
5
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Незнам колко убити има ама по твоите думи 16 човека не са чак толкова много така ли? Да ти имам мисленето ...
4
0
 
2
 
! Отговори
Запознат преди 15 години
Финландия е страната с най-много огнестрелни оръжия на глава от населението, мисля че се падаше по 2 на човек. Убийствата са рядко , но пък като има са масови - като това .Там предимно се самоубиват вследствие на климата , депресията , студа ..
3
0
 
2
 
! Отговори
Zmee преди 15 години
Това е като тероризма - не може да се спре. Каквито и мерки да се правят, дори детектори да сложат на вратите на учебного заведение - човек с цел се спира много трудно от общи мерки за сигурност.
2
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
С кво е стрелял тоя че чак па толкова много изстрели и убити има? С пистолет максимум 16 патрона. Или е имал няколко пълнители.
1
0
 
2
 
! Отговори
mpetkova преди 15 години
Може ли някой да ми даде отговор защо става така в този наш съвременен свят-млади, невинни загиват, а садисти гадове,изверги се множат.Добре, че този се самоубил.