Премиерът на Република Сръбска заплаши с отцепване

Ако ми бъде оказан натиск да напусна поста си, съм готов да поведа Република Сръбска по пътя на независимостта", обяви Додик
12 окт 2008 20:40, Красимир Ангелов
5
Премиерът на Република Сръбска заплаши с отцепване
Милорад Додик. Снимка: БГНЕС

Премиерът на Република Сръбска Милорад Додик заплаши с отцепване на страната от Босна и Херцеговина, ако бъде свален от поста.

„Ако ми бъде оказан натиск да напусна поста си, съм готов да поведа Република Сръбска по пътя на независимостта", обяви Додик в интервю за телевизията в Баня Лука.

"Готов съм да се сбия с войските на международните сили, след което на стотина метра оттам ще проведа заседание на правителство, което вие, журналистите, ще заснемете. На заседанието ще суспендирам всички закони на Босна и Херцеговина", заплаши още Додик.

Премиерът съобщи, че при подобно развитие той ще създаде неправителствена организация и ще поведе Република Сръбска към независимост.

"Ако някой желае тази игра, тогава ще я играем", каза още Милорад Додик пред телевизията на Република Сръбска.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Bob преди 15 години
Мен пък ако некой рече да ме сваля от поста заплашвам с отцепване от планетата Земя... Дали пък не съм по-важен от тоя... :)))
3
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Bravo Surbi, to4no taka
2
0
 
1
 
! Отговори
baj_Fyj преди 15 години
И ти си нямаш море вече...а си тръгнал да се подиграваш.
1
0
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 15 години
Много ме кефи сръбското безсилие...Дори море си нямат горките - остана им мръсния и кален Дунав даси топят п.о.***.н.и.т.е з.а.д.н.и.ц.и...Тия ***,като не им харесва в Босна да си ходят в Сърбия...