3-годишно се бори за живота си след нападение от тигър

Животното oт пътуващ зоопарк в Русия не било в клетка
Обновена: 5 яну 2012 14:20 | 5 яну 2012 14:19, Екип на Dnes.bg
28

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е бебе тигърче, сигурно е искало да си поиграе
26
0
 
9
 
! Отговори
Ицо преди 12 години
Тигърчето е съвсем младо (макс. 1 1/2 г.?), но си е пълно безобразие да го експонират така! То е с непредсказуема реакция, а е страхотно силно и пъргаво. Администрацията на този "зоопарк" е за затвора.
25
1
 
5
 
! Отговори
до 22 преди 12 години
грешиш , по скоро в любимата ти родина живота не струва нищо ,пенсия 100 лева ,заплата 250 лева . безработица в страната цели 60 % . възраст на пенсиониране 65 години (ако доживееш ) ,още да продължавам ли смешкофоб ?
24
0
 
7
 
! Отговори
Жо преди 12 години
ДОКОЛКОТО СЕ ВИЖДА от видеото, въпросният тигър не е възрастен екземпляр. Пазачите са подценили въпроса, че всеки малък тигър все някога пораства и става агресивен към непознати. Трябва да се знае, че тигрите са по-агресивни към хората, отколкото лъвовете и другите представители на големите котки.
23
1
 
10
 
! Отговори
Баба Яга преди 12 години
Както се вижда-тигрите са вързани.Не оправдавам звероукротителите, но всеки средно интилигентен човек би било редно да знае,че тигрите нападат даже и когато са сити.Това е диво животно...машина за убиване....Как ще рискуваш да се доближиш с 3-годишното си дете и да не очакваш тигъра да скочи?Та те са опасни даже и за самите дресьори.Вина имат и двете страни.Бог да запази детето!То не е виновно за нищо!
22
15
 
7
 
! Отговори
Жоро-бг преди 12 години
Така е в Русия...... там човешкия живот не струва нищо...
21
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как така не бере душа? Да не сте сменили "журналиста"
20
0
 
18
 
! Отговори
майка преди 12 години
Аз не бих си пуснала децата в такъв необезопасен зоопарк. Но всеки родител си носи последствията. Рискът е почти същия като "умните" родители, които си возят детето на предната седалка и то без колан.
19
8
 
7
 
! Отговори
природозащитничка преди 12 години
Горкото тигърче :( Сигурно е било много стресирано от инцидента :(
18
1
 
6
 
! Отговори
Ime преди 12 години
Номер 9- ае пич, вместо да правиш преразказ по корица на книга, вземи гледай видеото. Аман от ***.
17
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей, значи не се спряхме. Оставете руснаците на мира. Те са си ок, както и американосите. Те и двата народа си знаят позитивите и негативите много по-добре от нас - вервайте ми :)
16
14
 
4
 
! Отговори
11 до 14 преди 12 години
Мани "тъпизми"те, аз казах "катастрофи, простотии, гадории и гнусотии".При това Русия е 3 пъти по-малка от САЩ, а примерно трафикът е поне 8 пъти по слаб.
15
4
 
9
 
! Отговори
до 12 преди 12 години
Да, ти си един от неразсъждаващите хора.Същите наранявания дават ротвайлер и тигър, ама когато ротвайлерът е пощръклял напълно, а тъгърът си пружи ноктите за сутрешна разгрявка! Каква е разликата във вероятностите за двете случки?А въпросът какво прави 3 год дете в пътуващ зоопарк направи разби ***!
14
4
 
12
 
! Отговори
до 11 преди 12 години
САЩ водят по тъпизми в нета, отдавна съм ги признала, а за Русия имат много да, но на тях всичко им е по много и земята, и водата, петрол, газ, минерали, руди, злато и т.н..... последния да затвори вратата.
13
1
 
1
 
! Отговори
11 преди 12 години
11 и до 2
12
5
 
12
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
Кое точно те шокира? Мислиш, че дете пострадало от ротвайлер и тигър се различава много много по разкъсванията ли, е преди време едно 3 год. буквално беше изядено от собственото им домашно куче. И не твърдя, че може да се остави тигър в такова заграждение, дори изобщо не бива тези животни да се малтретират по този циркаджийски начин, въпроса тук е, че по цял свят има не разсъждаващи хора, и непрекъснато стават такива инциденти. А тук се пита 3 годишното дете какво прави близо до заграждението?
11
17
 
7
 
! Отговори
до 3 преди 12 години
Все пак са си доста по-тъчпички (от другите "бели" нации). В нета е пълно с милиони катастрофи, простотии, гадории и гнусотии от Русия - не може да се обясни с това, че имат повече камери, нали?
10
25
 
4
 
! Отговори
Алов преди 12 години
Така и така го е нахапал, поне да му го дадат да си го доизяде Ха-ха
9
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой знае кой алкохолизиран гледач е забравил да заключи клетката и съвсем нормално животното е излязло.
8
14
 
8
 
! Отговори
амневсьоравно преди 12 години
Сега Путин ще се възмути от занижения контрол над дивите животни.И веднага ще последва това, което следва след всяка свинщина, случила се в Русия - едно балшое НИЩО !