Започва предсрочното гласуване на президентските избори в Русия

Разстоянията и студът са основните проблеми
17 фев 2012 09:36, Елка Василева
12
Започва предсрочното гласуване на президентските избори в Русия

Предизборната президентска кампания в Русия навлезе в нов етап. Днес започва предварителното гласуване, което се организира в отдалечените и труднодостъпни места, на корабите, полярните станции и фаровете, както и за някои секции
извън Русия, предаде ИТАР-ТАСС.

По данни на Централната избирателна комисия предсрочно гласуване ще има в 36 субекта на федерацията, където има труднодостъпни територии - на практика в целия Далечен изток, в някои райони на Сибир и Урал, в северните територии. Става дума за незначителен брой избиратели - малко повече от един процент.

Предсрочното гласуване е една от най-трудоемките и скъпи процедури на всяка избирателна кампания, отбелязва руската агенция и припомня, че членовете на избирателните комисии тръгват често пъти по доста екстремни маршрути, прекарват понякога по 18 часа в полет. Разстоянията и студът, особено в зима като тазгодишната в Русия, а също така транспортните разходи са основните проблеми на предсрочното гласуване, което ще продължи до 3 март, пише БТА.
 


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На добър час за Путин!
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да, ще участвам, ***. Ти си гледай миризливата Българийка, ясно?! И без това ще ударите дъното скоро.
10
2
 
1
 
! Отговори
а преди 8 години
Нашите русофилчета, които тук така задълбочно и с патос пищат за Русия, дали ще участват в изборите? Вие си гледайте България и какво можете да помогнете на страната си, а не се занимавайте нито с Русия, нито с Америка. Те ще си решат проблемите си без вас. Запомнете, че никой не уважава хора, които поставят друго отечество пред своето. За ваше сведение имам добри чувства към Русия, но най-много обичам България.
9
2
 
10
 
! Отговори
до 7 преди 8 години
"Путин е гарант за силна Русия и нормален живот на хората там." А ако погледнем по далече той е и гарант за нормален живот на хората в Бг, естествено когато щатите станат толкова слаби че няма да могат да си развяват байрака в Бг и при условие че дойдат истински патриоти на власт у нас, които няма да продват националните интереси на хищници и терористи. Руснаците винаги са били с нас, пък и много не трябва, трябва само да си отворят пазара за Бг продукти и ще скочим за нула време. 7млн. сме в края на краищата, по-малко от половин москва.
8
2
 
10
 
! Отговори
212 преди 8 години
Поне малко се замислете, преди да пишете. Демокрацията в Русия я видяхме - човека с петното, виновник за разцепването на СИВ, после пиянката Елцин.... Русия (както и България) има нужда от силен лидер (ББ не е от тях), а не демокрация от про - западен тип. Протестиращите срещу Путин защо не обявят колко пари са получили като спонсорство от Американски (да се чете Еврейски) фондации за "насърчаване на демокрацията?!? И тогава всеки да си прави изводите за себе се....
7
1
 
14
 
! Отговори
до 5 преди 8 години
Не мразим Русия и и желаем никога да не се превръща в това жалко подобие на държава което днес е 'демократична' България! Путин е гарант за силна Русия и нормален живот на хората там.
6
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой мандат е това на Путин, демокрация ама по руски модел. Няма значение колко ще гласуват на изборите след като Путин ще брои гласовете.
5
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно много мразите Русия, щом пожелавате успех на путин.
4
1
 
11
 
! Отговори
галактика преди 8 години
Победа за Путин чрез честни и прозрачни избори! /пък кой каквото ще да си приказва/
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
иии голяма страна, няма кво иначе не може, 11 часови пояса, на единия край хората отиват на работа на другия лягат да спят. сега ужким обединиха някои райони и поясите станаха формално 9 ама то това не е памук да го натъпчеш в кутия...разстоянията са просто фантастически.
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДА ЖИВЕЕ ПУТИН И ЕДИННА РУСИЯ!
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изберете Путин , вдигнете кръвното на баба Килъри на 180/220 !