Започва предсрочното гласуване на президентските избори в Русия

Разстоянията и студът са основните проблеми
17 фев 2012 09:36, Елка Василева
12
Започва предсрочното гласуване на президентските избори в Русия

Предизборната президентска кампания в Русия навлезе в нов етап. Днес започва предварителното гласуване, което се организира в отдалечените и труднодостъпни места, на корабите, полярните станции и фаровете, както и за някои секции
извън Русия, предаде ИТАР-ТАСС.

По данни на Централната избирателна комисия предсрочно гласуване ще има в 36 субекта на федерацията, където има труднодостъпни територии - на практика в целия Далечен изток, в някои райони на Сибир и Урал, в северните територии. Става дума за незначителен брой избиратели - малко повече от един процент.

Предсрочното гласуване е една от най-трудоемките и скъпи процедури на всяка избирателна кампания, отбелязва руската агенция и припомня, че членовете на избирателните комисии тръгват често пъти по доста екстремни маршрути, прекарват понякога по 18 часа в полет. Разстоянията и студът, особено в зима като тазгодишната в Русия, а също така транспортните разходи са основните проблеми на предсрочното гласуване, което ще продължи до 3 март, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На добър час за Путин!
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да, ще участвам, ***. Ти си гледай миризливата Българийка, ясно?! И без това ще ударите дъното скоро.
10
2
 
1
 
! Отговори
а преди 12 години
Нашите русофилчета, които тук така задълбочно и с патос пищат за Русия, дали ще участват в изборите? Вие си гледайте България и какво можете да помогнете на страната си, а не се занимавайте нито с Русия, нито с Америка. Те ще си решат проблемите си без вас. Запомнете, че никой не уважава хора, които поставят друго отечество пред своето. За ваше сведение имам добри чувства към Русия, но най-много обичам България.
9
2
 
10
 
! Отговори
до 7 преди 12 години
"Путин е гарант за силна Русия и нормален живот на хората там." А ако погледнем по далече той е и гарант за нормален живот на хората в Бг, естествено когато щатите станат толкова слаби че няма да могат да си развяват байрака в Бг и при условие че дойдат истински патриоти на власт у нас, които няма да продват националните интереси на хищници и терористи. Руснаците винаги са били с нас, пък и много не трябва, трябва само да си отворят пазара за Бг продукти и ще скочим за нула време. 7млн. сме в края на краищата, по-малко от половин москва.
8
2
 
10
 
! Отговори
212 преди 12 години
Поне малко се замислете, преди да пишете. Демокрацията в Русия я видяхме - човека с петното, виновник за разцепването на СИВ, после пиянката Елцин.... Русия (както и България) има нужда от силен лидер (ББ не е от тях), а не демокрация от про - западен тип. Протестиращите срещу Путин защо не обявят колко пари са получили като спонсорство от Американски (да се чете Еврейски) фондации за "насърчаване на демокрацията?!? И тогава всеки да си прави изводите за себе се....
7
1
 
14
 
! Отговори
до 5 преди 12 години
Не мразим Русия и и желаем никога да не се превръща в това жалко подобие на държава което днес е 'демократична' България! Путин е гарант за силна Русия и нормален живот на хората там.
6
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой мандат е това на Путин, демокрация ама по руски модел. Няма значение колко ще гласуват на изборите след като Путин ще брои гласовете.
5
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сигурно много мразите Русия, щом пожелавате успех на путин.
4
1
 
11
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Победа за Путин чрез честни и прозрачни избори! /пък кой каквото ще да си приказва/
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
иии голяма страна, няма кво иначе не може, 11 часови пояса, на единия край хората отиват на работа на другия лягат да спят. сега ужким обединиха някои райони и поясите станаха формално 9 ама то това не е памук да го натъпчеш в кутия...разстоянията са просто фантастически.
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДА ЖИВЕЕ ПУТИН И ЕДИННА РУСИЯ!
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изберете Путин , вдигнете кръвното на баба Килъри на 180/220 !