Второто кралско бебе на Великобритания е на път

Катрин е била приета в 6 часа в болницата
Обновена: 2 май 2015 13:30 | 2 май 2015 09:46, Камелия Цветанова
60
Второто кралско бебе на Великобритания е на път
Снимка: Ройтерс, архив

Второто кралско бебе е на път. Херцогинята на Кеймбридж Катрин е приета в частното крило на болницата „Сейнт Мери” в Лондон, съобщи bTV.

Съпругата на принц Уилям е в начална фаза на раждане.

Новината беше потвърдена и в официалния Туитър акаунт на кралското семейство, от където обявиха, че Катрин е била приета в 6.00 часа. Уточниха още, че тя е стигнала с автомобил до болницата.

Медицинският екип, които ще осъществи раждането, е ръководен от опитния консултант акушер Гай Торп Бийстън.

Всяка стая в частното крило „Линдо” има безжичен интернет, сателитна телевизия, радио, сейф, телефон и хладилник. Всички ястия се приготвят непосредствено в специална кухня, а чай и кафе са предвидена за майките и гостите през целия ден.

От дни пред болницата са се събрали хиляди британци, които очакват второто кралско бебе.

Първото дете на Кейт и Уилям - принц Джордж, ще стане на две години през юли.

Според официалната информация кралската двойка не знае пола на второто си дете. То ще бъде четвърто по ред за престола – зад дядо си принц Чарлз, баща си принц Уилям и брат си принц Джордж.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: Лондонуилямбебекатрин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Случайно прави ли ви впечатление , другари журналисти, че британското кралско бебе не се ражда в Правителствена болница (такава в UK няма) ?Как пък един от богопомазаните и скъпоплатени тв-водещи у нас не се "сети" да спомене нещо по темата...Ама...как да попита таквоз нещо, като кукловодите ще го изгонят веднага от работа?
40
3
 
5
 
! Отговори
emil.popov.35 преди 8 години
Е това трябва ли да ни интересува поне грам, колко от тия четвъртити урунгели ги е грижа за нас българите, та ние да им съчувстваме на родилните напъни за някакъв миризлив наследник на нещо си...
39
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Ало днесбг какво става много бавно става уведомявайте ни на всеки 5минути колко са е показало бебето повече от 2часа ни държите в неведение.ПОЖЕЛАВАМ ДА СЕ РОДИ ЖИВО И ЗДРАВО И МАЙКАТА ДА ДОБРЕ И ЩАСТЛИВА НО ВИЕ СЕ ОЛИВАТЕ С ТАКИВА *** СТАТИИ КАТО ЧЕ ЛИ ЗА НАС И СВЕТА ТОВА Е НАЙ ВАЖНОТО.
38
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще е рижо като Хари,а акушерката кога ще я гътнат в името на малкото гущерче ?
37
2
 
12
 
! Отговори
Кърко преди 8 години
Като се започне от дейното участие на Великобритания в потушаването на Априлското въстание и се премине през Уйнстън Чърчил, който по време на Парижката мирна конференция казва "Държава на име България не трябва да съществува.", та до днес, когато постоянно се сипят хапливи и враждебни коментари (включително от премиера Камерън) и се вземат крайно дискриминационни мерки към българите....Великобритания спокойно може да бъде определена като един от най-големите неприятели на България дори и днес.
36
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голям майтап ще е, ако се пръкне негърче :)
35
2
 
5
 
! Отговори
РБ преди 8 години
Аз си харесвам Кейт,вие си харесайте някоя друга!Някой да ви пречи?Братя по цвят и по вкус нет!
34
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А кой е бащата, знае ли се?
33
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз мога да и направя третото дете.
32
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някаква надута британкска щяла да се окоти.Боли ме косата.
31
2
 
23
 
! Отговори
Бенджамин Дизраели преди 8 години
Точно в дните на априлското въстание ли намерихте да ни занимавате с британците, които участваха с армия в съюз с османците срещу свободата на българите?
30
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оф...........цялата Мара втасала на българите, та с тая ще ме занимават! Дреме ми, че ще ражда. Какво ни занимавате с простотии.
29
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спрете да ни занимавате с озъбената *** и разкарайте тази незначителна новина от челната страница. Напишете нещо интересно.
28
2
 
9
 
! Отговори
до мнение преди 8 години
Аз залагам на първото- ако тази не искаше да се шуми около нея, щеше да разкара журналистите и никой нямаше да знае дори че е влязла да ражда и точно в коя болница и в кое крило. Кралското семейство прави всичко възможно раждането да придобие голяма публичност, защото си въобразява, че целия свят е притихнал и само тях чака...
27
2
 
3
 
! Отговори
РБ преди 8 години
Всичко ви се вижда майтап,но не е!
26
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Местя.... Що ни занимавате с тея глупости ве?! Великобританските бушмени ни мразят в червата, а вие ни информирате какво се случва с --цензурирано--
25
3
 
9
 
! Отговори
мнение преди 8 години
Кой е виновен за целия този медиен цирк - Кейт, която просто иска да роди детето си, или жадните за сензации журналисти? Аз залагам на второто.
24
3
 
11
 
! Отговори
Кърко преди 8 години
До РБИ по какъв начин да сме съпричастни ? Никой не й желае злото, просто нейното раждане не ни вълнува с нищо повече от всяко друго раждане, което става. Не един месец да ни занимават как се чувствала Кейт, кога щяла да роди Кейт, как щяла да роди Кейт, какво яла и пила Кейт, какво е боляло Кейт....Хайде стига...Те британците ни скъсаха от от плюене последната година, показваха си висикомерието и отношението към нас, а ние да сме съпричастни с тях.
23
3
 
7
 
! Отговори
хм преди 8 години
Одеса, 2 май 2014Дом на профсъюзитеПомним жертвите. Няма да простим.
22
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някои са повече хора от други за жалост - това дете няма някоя умопобъркана акушерка да го пребие само защото ще се е родило във Великобритания и родителите му са кралски особи. А всеки човек се ражда уж "равен" на тази земя. Е, явно не всички се раждат равни. Скапан свят. Иначе, да е жива и здрава и тя и семейството й. Но чак пък за начална страница не е тази новина. Не сме англичани все пак, а и да не забравяме самите те нас колко ни мразят, но пак да лижем *** както винаги...