Бълбук! Пияна се опита да отвори вратата на самолет

30-годишната жена била озаптена и арестувана
Обновена: 18 ное 2015 08:29 | 18 ное 2015 08:26, Петя Славова
21
Бълбук! Пияна се опита да отвори вратата на самолет
Снимка: архив, Reuters

Пияна пътничка се опита да отвори вратата на пътнически самолет на авиокомпания "Бритиш еъруейз" по време на полет от лондонското летище "Хийтроу" за американския град Бостън, предаде Асошиейтед прес, цитирайки полицията в щата Масачузетс.

Екипажът обаче реагирал навреме и успял да извие ръцете на необузданата жена на около 30 г.

Самолетът кацнал нормално в Бостън, след което тя била предадена в ръцете на местната полиция, която вече била уведомена за инцидента на борда и очаквала да закопчае пияницата Тя била веднага отведена в ареста.

Според полицията инцидентът засега не изглежда свързан с тероризъм. Първоначалното съобщение бе, че неуправляем пътник се опитал да нахлуе в пилотската кабина, но то не се потвърди, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: пиянствосамолет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
вратите на самолета не се отварят като се завърти само дръжката. стюардите си имат спец. "ключ " за тях. мома англичанка и да беше я дърпала пак нямаше да я отвори (това не е входната за тоалетна )
8
0
 
4
 
! Отговори
Джулия преди 8 години
Бълбук? Това детско издание ли е?
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидни май ти е мъчно за България и тайно си мечтаеш да седнеш със стари приятели на по ракийка и мезенце.Това в Австралия го няма даже и многото ти пари
6
2
 
7
 
! Отговори
Чуколина преди 8 години
Гаджева, какво правиш в американския арест, мъжа ти го пуснаха, прибирай се ... пияница такава на кого остави детето
5
0
 
7
 
! Отговори
... преди 8 години
Пияницата.... хаххаххаххахахахахаха
4
0
 
28
 
! Отговори
до Сидни преди 8 години
Споко ве, Сидни, това че вратата на самолет е невъзможно да се отвори в полет го знае всяко хлапе. Айде намали малко самочувствието.И да ти кажа под секрет вълнувам се колко пари изкарвам аз, а за това ти какво и как заработваш ми дреме на дедовия. Нема нужда да се мислиш за най-умния (защото не си).
3
2
 
17
 
! Отговори
Лърч преди 8 години
До от Сидни Ав$тралияМоже да си изпълзял в A$$-тралия, ама пък чак да караш хората да се ограмотяват... Ти прочети какво е налягането извун самолета на 10к метра височина и какво налягане поддържат вутре. После се напъни да помислиш какво е "декомпресия", прочети и за "взривна декомпресия" и разбери защот толкова ги е страх от разхерметизация.Със сигирност вратата има система за превенция на отварянето, но брата Янки иска да покаже че се бори с тероризЪма.
2
1
 
20
 
! Отговори
до Сандъо преди 8 години
Сандъо, повиши си малко културата и се научи да четеш преди да коментираш. Опитала се е да отваря вратата и затова е задържана. Вратата дори да е заварена, ти пак можеш да се опиташ да я отвориш.
1
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен?