Фалстарт: Генерал счупи дръжката на УАЗ-ка пред Путин

Вратата се блокирала сама, но ескпертите забравили да предупредят
14 май 2016 09:50,
421
Фалстарт: Генерал счупи дръжката на УАЗ-ка пред Путин
Снимка: кадър Youtube

Гаф споходи инспекцията на новия всъдеход УАЗ "Патриот" от президента Владимир Путин в Сочи, пише ТАСС.

Руският лидер опита да отвори предната врата на военния джип, но не успя. Придружаващ го генерал опита да замаже ситуацията и се притече на помощ, но щом дръпна дръжката, тя остана в ръката му.

"Молодец!", каза с усмивка Путин. На руският президент му се наложило да разгледа машината през другата врата. Хубаво е, че все пак на втората врата дръжката си е била наред!

"Да не търсим под вола теле и да не раздуваме случката", призова Дмитрий Песков, говорител на администрацията на Путин. Дръжката вече била монтирана обратно на мястото си, увери Песков.

Експерти казаха, че вратата се блокира сама, когато не работи двигателят, за което забравили да предупредят. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


421
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
295
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
в Сирия, цялата руска техника работи правилно
294
1
 
0
 
! Отговори
На рали "Дакар& преди 8 години
Общий пробег УАЗ ПАТРИОТ на Дакаре составил порядка 14 000 км по абсолютно разному рельефу: пески, горы, пустыни, песчаные дюны. Средний расход топлива составил около 13 л / 100 км ***, что вполне приемлемо, с учетом четырех экспедиционных ящиков на крыше и нестандартных покрышек.По итогам легендарного марафона Дакар, можно с уверенностью сказать, что абсолютно серийный УАЗ ПАТРИОТ показал выдающиеся результаты, а также успешно справился со всеми сложностями во время дебютного участия в престиж
293
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дезинформация! Ето:Uaz Patriot 4 200 лв. дата на произв. - октомври 2003 г., цвят - СинОсобености - 7 места, Газова уредба, С регистрация, 4x4, 4(5) Врати, Шибедах, Серво усилвател на волана, Стерео у...Регион: София, гр. СофияТова не е никакъв нов, още по-малко военен джип. Ама мухльовците се нахвърлиха като зелени мухи на лаjно! Жалки сте!
292
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 364Бъркаш, става дума за грузинската депортация (Сосо Джугашвили и Лаврентий Берия) на кримските татари, част от които век преди това са заселени от турците в българските земи и са ни клали повече от турците. За арменския геноцид питай турците, за еврейския - фрицовете. Научи значението на думата! Чиба!
291
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 395В РАН не се занимават с автомобилни тестове. Ако искаш, влез в Тубата и погледай сравнения между "Тигр" и HUMMER. Там е смешно.На мен ми е забавно, как една дръжка събра 378 поста. Дребнотемие, господа! Маловажно, дечица мили, деебиллчетата ми скъпи! Прав е Бойко - лош мат'рял! Един по-сер-ко се гаври с подводницата, която им я потопиха със залп от 4 торпеда отблизо. Мерзко! И с танка, който "прегрялото" войниче не можа да запали и тръгна веднага, след като влезе специалистът.
290
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Леле, ега ти излагацията ! Подводниците им потъват на плиткото, танковете им закъсват насред Червения площад, тука обикалят около джипа и не могат да влязат...К'во става, бе хора !
289
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сделано в наСеСеСеР 2
288
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много е яко как ако някой не целува мазната икона на джуджи и веднага го пращат в турция. Мишки, вие може да имате нужда от това някой да ви казва какво да правите, нормалните хора обаче нямат. Това, че смятам джуджо за кофти дребно човече с леви наклонности, което такова собствения си народ по няколко пъти на ден, не означава, че смятам гадния резак малко на изток от нас за нещо повече. Поспрете малко с опорните точни и си използвайте тиквичките, иначе ще вземат да ги сготвят ;)
287
0
 
6
 
! Отговори
Оху преди 8 години
Качествените дръжки така правят- остават в ръцете на надъханите мацки или се свират някъде другаде из тях :))
286
4
 
2
 
! Отговори
Бармалей преди 8 години
До Анонимен 360Я кажи някое от "научните достижения" на туркия!Като махнем двата нови метода за забременяване на мъШ, трите нови чалъма в сюнетчийството и трите нови модела баклава ще останат четири...
285
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
354 Математика за първи клас 11% от руснаците владеят чужд език и 8,8% английски при 80% както си написал50% от индийците са грамотни и от тях 80% владеят английски или 40% от цялото населения ТОВА Е ПЕТ ПЪТИ ПОВЕЧЕ КАТО ПРОЦЕНТ А в абсолютни цифри е 13 млн за Русия към 500 млн за ИндияКак мислиш кой има по голям научен потенциал .
284
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
обикновена БГ ЗАВИСТ, нали
283
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
348 Ако обичаш не сравнявай Индия с Русия , все пак Индия е част от Британската общност . 80% от грамотните индийци владеят писмен и говорим английски . Впрочем английският език е единственото им свързващо звено между отделните общности в Индия.
282
5
 
8
 
! Отговори
До северозападналият преди 8 години
Братче,нещо те хапе кучето!! Ни камаз ,ни нещо като волга или лада е руско всичкото е крадено вкл.и калашников!!!! Стига с ти мсковски мантри....н московските милиардери децата и в прогнилият Запад, ти лъскаш клавиатурата за шепа рублички! Татарстн и Волжка България с Български Свобода от руските фашисти
281
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В световен мащаб производството на автомобили за работа остава стабилно, като броят им за 2014 г. е над 18 милиона, което е лек спад с 1% спрямо 2013 г. На първо място за 2014 г. с 6 389 755 бр. е Китай, което е 34,1% пазарен дял. САЩ остават втори с 2,8 милиона, което е 15% от произведените автомобили през 2014 г. в света. Европа е на трето място по производство с 2,2 милиона автомобила за работа или пазарен дял от 12,1%.Сделано в России - има спад с 32% спрямо 2013 и са някъде далеч под 1%
280
8
 
5
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 8 години
До Анонимен338Провери в нета, кой е най-голямия световен производител на тежкотоварни камиони.Ше се изненадаш. Жокер, не е нито Ивеко, нито Мерцедес. Провери колко струва тон стомана в Русия и на запад.Направи си сам изводите, кое ще ти е по-евтино-да си го произведеш сам от собствени материали и суровини, или да си го купиш. И още нещо-на фронта, евентуално, Мерцедес и Ивеко ли ще иде да ремонтира и поддържа?
279
7
 
4
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 8 години
До Анонимен 338 Да, манипулатор съм, според такива , като теб. За това, ние вече нищо не можем да произвеждаме, не само за армията ни.За това внасяме домати, чушки и кибрит си внасяме, а скоро и китайците ще правят и децата ни, преносно казано, или турци и македонци.А ти изпрати жена ти или *** лятото на морето да е камериерка, или баща ти на село, да гледа овце. Нали това беше обещаното ни светло бъдеще?Туризъм и селско стопанство само?Прокопсахме.
278
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
339 само че руснаците пропуснаха златни шансове през последните 15 години
277
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Един от СеверозападаМного ти е плоска манипулацията. От какъв зор малка България ще конструира, разработва, ще строи заводи и поточни линии за 200 джипа които и трябват за армията?????? Пълен нон сенс е. То и на Русия ще и излезе по-евтино да купи джипове Мерцедес или Ивеко ама ще стане за смях. Нали е "велика" държава.
276
3
 
6
 
! Отговори
Canal + преди 8 години
Все *** становятся русскими