Развалините на рухнал паркинг в Тел Авив затрупаха 9 души

Рухнала е част от триетажната сграда, после е паднал и кран
8
Развалините на рухнал паркинг в Тел Авив затрупаха 9 души
Снимка: Reuters, архив

Строящ се триетажен паркинг рухна днес в Тел Авив. Предполага се, че под отломките са затрупани около девет души, съобщиха спасителните служби, цитирани от Ройтерс.

На десетина ранени е оказана медицинска помощ.

Говорител на пожарникарите каза, че първо е рухнала част от триетажната сграда. Това предизвикало падане на строителен кран, който разрушил голяма част от частично завършения паркинг.

Злополуката стана в квартал Рамат Хахаял, близо до болница и сгради, в които са разположени офиси на хай-тек фирми и ресторанти.

Няколко от деветимата човека, за които се смята, че са затрупани, са установили контакт със спасителите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: тел авивсградакран
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Казали на един евреин да прекопае картофите. - Няма проблем! казал евреина. Донесете ми мотика с мотор !- Ти къде си видял мотика с мотор ? - А вие къде сте видяли евреин да копае картофи ?
7
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 7 години
А може докото *** българи, ащото още не са се появили евреи строители, ние тука да устроим едно серийно убийство на цялата редакция - все ереи и тук таме някой ром? Например редакцията на ДНЕС.
6
0
 
2
 
! Отговори
КРАЖБА НА МАТЕРИАЛИ преди 7 години
До 123Икономията на материали и комбинациите за кражба на пари убиват. Половината Бойков асфалт е с 40% икономисани материали, Парите от иконамията на материали влизат като комисионни в джоба на политиците имащи правомощие да възлагат обществени поръчки. Тези трикове ги има по цял свят а израелците са и майката и бащата на комбинациите и кражбите. АКО Е ТАКА, ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ПОЛИТИЦИ КРАДАТ ПОВЕЧЕ ОТ ИЗРАЕЛСКИТЕ ?МНОГО ЯСНО ! ЗАЩОТО ИЗРАЕЛСКИЯ СЪД ОБИЧА ПОЛИТИЦИТЕ КРАДЦИ, НО В ЗАТВОРА!
5
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 7 години
Капитализмът убива!
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТам няма българи.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Затрупаните са над 20. Повечето работници са араби и етиопци. До този момент двама убити. На единия от убитите брат му е тежко ранен. Търсят още 9 аботника с които до преди час е имало телефонен контакт. В момента е пълно с кучета и полицаи. Има и войници на помощ.Паркинга е на 4 етажа но е подземен до болницата Асута. След месец щяха да го откриват.Добре че не са го открили.Върху горната плоча е имало трактор, Трактора е пукнал плочата и след това е паднал крана.
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
строят българи
1
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
икономия на материали е равно на смьрт