Пострадалият в Лондон българин отказал среща с наш дипломат

МВнР: Предприети са всички действия да му се окаже съдействие
48
Пострадалият в Лондон българин отказал среща с наш дипломат
Снимка: БТА

Българското посолство във Великобритания е предприело всички необходими действия за оказване на съдействие на пострадалия наш сънародник в Лондон, който бе ранен по време на терористичното нападение в Лондон, съобщават от Министерството на външните работи.

Още по темата
От болницата, в която се лекува нашият сънародник, са уведомили българското посолство в Обединеното кралство, че той благодари за вниманието, но на този етап не би желал да проведе среща с представител на дипломатическата мисия.

Всяка бъдеща информация, отнасяща се до неговото състояние, би могла да се получи или по негова инициатива, или при постъпване на официално съобщение до посолството от компетентните британски власти, отчитат от МВнР.

Българското посолство в Обединеното кралство е предприело всички необходими действия за оказване на съдействие на пострадалия и остава на разположение на нашия сънародник и роднините му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
4
 
! Отговори
blq blq преди 6 години
to takaw 4owek nqma
30
2
 
27
 
! Отговори
Партиен член преди 6 години
Прав е човека.Той заради такива управници е избягал от нас а те и там му се натрапват.
29
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на ЧОВЕКА!.Вече все повече хора разбират, че за "политиците" единствената работа е да се снимат с пострадали хора....Господ здраве да му дава на човека!
28
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пича го е страх, поне нема платени здравни в беге-то и диплома ще го излови, па може да го е сртах да не го земат за лечение тука и да го уморат наще спецялисте, на острова и пенция ше му датат и всичко! по-далече от бугарете, само ще го насметат нещо!
27
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На всеки българин на когото му се е наложило да търси помощ от служители на посолствата ни в чужбина е разбрал, помощ и съдействие няма! Охранени и ояли се държавни служители, връзкари на управляващата партия са неспособни да бъдат полезни. А посланика изглежда пълен ***. Имаше един такъв в Ню Йорк, Тафров. Само ако знаете колко ощети държавата! Приятел на Пешо президента, бутан навсякъде, без качества. Ето защо не искат българите нищо от посолствата.
26
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Живея извън България от 20 години. Контакти с българи -0Три-четири пъти съм имал контакт с българи и съм съжалявал. Браво на чиляка
25
1
 
17
 
! Отговори
Сфес.бг преди 6 години
Харесва ми , че изтрихте подледния ми коментар предполагам заради обидата чалгар, може да почнете и да я звездосвате като половината български думи. :D@ 31 Добре, че има хора дето излизат навън та да поддържат "най-стабилната икономика" , че сме станали Северна Африка ...
24
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От неплатена : Брей , колко много платени тарикати изказват противодържавни мнения ! Ами идете всички в купом в уредената Англия ,бре !
23
3
 
33
 
! Отговори
. преди 6 години
Кой знае какви дебелокожи създания синковци на режима са ни "дипломати" и там, то трябва да си безочлив за да представляваш пропитата с престъпност и корупция власт на най-бедната в ЕС (и не само), да си лицето на "държавността" , която оставя пенсионери да умират от глад, докато върти далавери за наркотици, здравни каси, евро пари, магистрали и т.н. , правилно им е отказал човека, бързо оздравяване !
22
12
 
4
 
! Отговори
nina преди 6 години
Четейки предните коментари, аз пък се чудя-защо? От какво /кого/ се крие?
21
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И много хубаво прави
20
4
 
32
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
аз ще ви кажа защо е отказал среща с "дипломата"какво се случва: идва дипломата, прави си жалката политическа кампаниика, пита от какво имаш нужда .... и след месец два ти представят ужасяваща сметка !!! Ако не успеят да те накарат да платиш започват дапреследват роднините ти в България всички ние от старата имиграция сме иа сърбали попарата на "помагащите" дипломати ....
19
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Показателно. Хората предпочитат смъртта пред българските политически хрантутници. Този човек се изплю във физиономията на апаратчиците и на целия номенклатурен лакейски дипломатически "елит".
18
4
 
37
 
! Отговори
Ууу преди 6 години
Колкото по-далече от пипалата на така наречената държава , толкова по-добре!
17
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никаква среща с герберастките крадци и престъпници. БРАВО на човека.
16
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво!Горда предпазна постъпка!Правилно е направил човекът!Управляващите ни след 1989 г престъпници и терористи са много по -жестоки и опасни от действащите в ЕС и Англия терористи!За 27 г нашите унищожиха всичко и преполовиха населението-от 9 млн останахме 4-5 млн,за разлика от терористите от ИГИЛ-избивайки периодически само до няколко десетки невинни хора.И столетия да правят атентати,пак не могат да достигнат постижението на управляващата БГ и ЕС международно организирана престъпна група!
15
6
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя човечец си е бил шута от тая смешна "държава" пък те го търсели да му "помагат". Нормално е да не иска и да ги знае някакви дебели чиновници...
14
26
 
15
 
! Отговори
Adi преди 6 години
Този атентат не е истински и няма пострадали, затова няма и среща с пострадалия. Ако някой се съмнява да напише лондон бридж хоакс в ютюб и ще откриете интересни факти, също така в туит акаунта на полицията на Лондон, т.н. метрополитън полис има туитнати съобщения за атентата от 4:50 на трети юни, а атентата се случи вечерта след 9, има го документирано влезте в туитър и вижте всички постове от тази датата. Това са постановки, всички тези атентати са много зле режисирани.
13
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
liceto e tarseno ot BG. instituciite.zatova ne iska da go davit publi4no,davaha go po novinarskite saytove
12
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами правилно. Какво може да му помогне хрантутника