Взривиха колата на бивш дипломат в Одеса

При инцидента няма пострадали, съобщи полицията
3 юли 2017 16:32,
2
Взривиха колата на бивш дипломат в Одеса
Снимка: архив Reuters

Автомобил, собственост на бивш депутат, е взривен в Одеса рано днес, съобщи Укринформ.

Полицията поясни, че експлозията е предизвикана от радиоуправляемо взривно устройство.

Няма пострадали при инцидента.

Преди седмица полковник от украинското военно разузнаване бе убит при експлозия на колата му в центъра на Киев. Луксозната кола, с която той пътувал, се взривила на кръстовище. Още един човек, намирал се в автомобила, е бил ранен, но без опасност за живота.

Първоначалните данни от разследването показват, че става дума за взривно вещество, задействало се в автомобила. Полицията разглежда случая като терористичен акт.

Взривът стана броени дни, след като в Източна Украйна влезе в сила ново прекратяване на огъня, което би трябвало да продължи два месеца. Няколко часа след влизането в сила на новото примирие в събота украинските сили и проруските сепаратисти се обвиниха взаимно в неговото нарушаване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: одесаУкрайнадипломат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Още един човек, намирал се в автомобила, е бил ранен, но без опасност за живота."==========Глyпости. Максим Шаповал е бил сам в колата. При ликвидирането му части от колата са се разлетели на 100 метра, а части от тялото му - на 50 метра. Същият ден е ликвидиран още един xoxлопитек - Юрий Возний, но в колата е имало още трима yкpoфaшиcтa, които са били ранени. Боряно, да ви превеждам? Или сте дeбeлoидни кpeтенoиди всичките в тaм?
1
0
 
4
 
! Отговори
име преди 6 години
Последно на "депутат", "дипломат" или "делегат" е била колата