Петгодишно ирландче – сред ранените в Барселона

Заедно със семейството си то празнувало рожден ден
18 авг 2017 14:07, Елка Василева
5
Петгодишно ирландче – сред ранените в Барселона
Снимка: БТА

Петгодишно ирландче и баща му са сред пострадалите от атентата в Барселона, съобщи Асошиейтед прес, цитирайки ирландският външен министър Саймън Ковини.

Раните им не са животозастрашаващи. Детето е със счупен крак.

Още по темата

Заедно с още двама души от семейството ирландците празнували рождения ден на детето, пише БТА.

Микробус прегази вчера хора на оживена пешеходна улица в Барселона. Загинаха 13 души и десетки бяха ранени. Силите за сигурност издирват водача на микробуса.

Тази нощ петима души с автомобил Ауди прегазиха хора в курорта Камбрилс в опит да повторят нападението от Барселона от вчера следобед. Полицията ликвидира терористите. В атаката в Камбрилс бяха ранени петима граждани и един полицай.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако празнуваше в Риад, най-вероятно пиян украинец бежанец щеше да го прегази с камила, но за радост в Европа няма бежанци расисти!
4
2
 
3
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
до 2. Уточнявай се. Не западняците, а солджърите на САЩ направиха това, за което пишеш.Западняците се усетиха и започнаха да изтеглят контингентите си оттам по едно време.Само ние упорстваме до последно и в Ирак, а сега- Афганистан и Косово, май.В резултат-Ирак изпати външния си дълг до цент, а и към страната текнаха реки от нефт, наши фирми строят масово, не могат да смогнат.Само не знам, от Авганистан и К осово какво ще вземем? Като верни и предвидими натовци-май пак най-дългото от трите?
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 2Точно така разни като Блеър,Буш и ко разрушиха няколко страни нарочно, но после ги домъкват в Европа за да сеят разруха и хаос, докато виновниците са с въоръжени до зъби охрани, а обикновения европеец, даже няма право да притежава оръжие за самозащита. Пъклен план наистина.
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отмъщават си. Все пак западняците избиха над 2 милиона цивилни само в Ирак.
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още ги пускайте бедните бежанци да ви идват в държавите и да ви избиват децата след това.