Руски шпионин във въоръжените сили на Франция?

Прокуратурата е започнала разследване
30 авг 2020 22:40, Нели Христова
61
Руски шпионин във въоръжените сили на Франция?
Снимка: БГНЕС

Френската прокуратура е започнала разследване срещу подполковник от въоръжените сили на Франция по подозрения, че е предавал важни сведения на руските спецслужби. Това съобщи днес министърът на въоръжените сили на Франция г-жа Флоранс Парли в ефира на радио Европа-1.

"Мога да потвърдя, че срещу високопоставен офицер се води съдебна проверка по подозрения, че е предавал важна информация или е нанесъл щети за сигурността. Започната е съответната процедура, след като министерството се обърна към прокуратурата. Сега съдебната система трябва да си свърши работата според принципите на следствената тайна", допълни Парли.

Според данни на радиото въпросният офицер е бил на служба във военна база в Италия, предава "Труд".
Задържан е бил от Главното управление по вътрешна сигурност на Франция, когато в края на отпуска си се е канел да се върне в Италия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
3
 
! Отговори
Велика Франция преди 3 години
Франция е люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Франция е най-великата страна! Най-доброто предстои! Vive la Republique! Vive la France!
43
1
 
2
 
! Отговори
крокодила бацка преди 3 години
До Чебурашкас портрета на бейбето бибитко-ами човека изказва мнение и отива на работа,не като тебе цял ден да висиш като *** на компа.А Де Гол е много спорна личност... НО не е изявен айдук и антидържавник като гусин сужукуфски все пак.
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурни ли са, че работи точно зо руснаците? Или пак се базират на голямата степен на вероятност?
41
3
 
3
 
! Отговори
не може да бъде! преди 3 години
Французите трябва да вземат сериозни мерки против руските шпиони и да бъдат наложени строги санкции .-напр.може да бъде забранено на жените във френската армия да правяг френска любов с руснаци!В т.ч.и на министърката- не е много млада ,но хваща окото!
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ХУбаво им беше на френсетата като свалиха Кадафи и намърдаха френски фирмите да крадат от нефта на Либия..................сега реват, че някой им взел тайните...................хаха!!!!
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На кого му пука за афро-френско арабската държава Франция????
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Франсетата реват ли..................нека.................като крадаха нефта от Либия................не реваха, нали..................гадините френски???
37
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо Христов"След сключването на "Мира на нашето време" с Хитлер в 1939та, никой нормален човек, освен някои дементирали балкански субекти,не взема територията фрацнция сериозно."Ние не вземаме насериозно брътвежите на барманчета с червени каскети като теб.
36
5
 
3
 
! Отговори
БГ разведка преди 3 години
Един? В България са няколко стотин. При това без да броим руските ***- Баце, Доган и шевовете на всички БГ служби - те са продукт на ГРУ, ФСБ и защитават не интересите на България, а тези на Путин. А шефа на финансовото разузнаване е най-големия ***-чуди се накъде да гледа за да не вижда мащабното пране на пари от политици и олигарси.
35
7
 
9
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Христо ХристовКакво стана бе русофилче, защо се покри? Много си активен като пускаш фейка, че Де Гол е осъден на смърт дезертьор, поради нежеланието да се бие с Хитлер а след това не даваш подробности! Типично за русофил.
34
7
 
8
 
! Отговори
крокодила боце преди 3 години
До Чебурашка с лойковия портрет-че е дезертьор,е вярно,за другото не се коментира много,ама виж в уикито какво пише,къде бяга,кой го поддържа,е с кого другарува.
33
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хахаха,чубурашку болния мозък продължава да пише бисерчетаа така неграмотнико продължавай в същия дух,поне разсмиваш доста хора тук в това нямаш равен,отиди в накой цирк и кандидатствай запа л я чууу
32
9
 
6
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Христо Христов.... осъден на смърт дезертьор, отказал да се бие да защитава Родината си от Хитлер и избягал в чужбина....... Знам, че руснаците постоянно фалшифицират историята, но да напишат такава велика глупост, че Де Гол е дезертьори и е осъден на смърт като предател, защото не искал да се бие с германците не очаквах. Напиши ми по-подробно да това. Просто ми е интересно.
31
7
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До генерал де голПо минусите и липсата на отговор разбирам, че не можеш...
30
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
браво на реснаците,меко тело то чеби да са *** от яд
29
4
 
7
 
! Отговори
хахахахаха преди 3 години
Ей с таА министЕрка имат голям шанс срещу Турция....Завалиите,само като я видят и ще се тупнат от смех.А тролчето"чебурашка",дето е турило за аватар портрета на лойко мухоразбойков,не мога да го мисля,той си взема паричките.
28
10
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До генерал де голСя пич, моля те, обясни ми, комко трябва да си изпаднал да си туриш за псевдоним името на осъден на смърт дезертьор, отказал да се бие да защитава Родината си от Хитлер и избягал в чужбина.Обясни ми, плийз... ако можеш.
27
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хахахаха,тоз болния мозък чубурашку сън него лови без да напише няколко бисерчета по форумите
26
10
 
9
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен...... РУСОФИЛИТЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ- ОСВЕН ДЕ ПАРДИО ЗАЩОТО ТОЙ ВЕЧЕ Е... Депардийо получи руско гражданство през 2013 за да не плаща големите данъци във Франция. Дори получи квартира в град Саранск. По късно се регистрира в Новосибирск. Но след като изтрезня избяга чак в Белгия и предпочита от там да се обяснява в любов към Русия и Путин.
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спомням си преди година-две, проучване в Русия сред децата на тема "Какъв искаш да станеш?". Повече от половината отговорили "Разузнавач". То и на президента им официалната професия е шпионин. Та оттам идва.