Нови COVID ограничения влизат в сила от днес в Пекин

Мерките се предприемат преди откриването на Зимните олимпийски игри
17 ное 2021 17:52, Ния Христова
19
Нови COVID ограничения влизат в сила от днес в Пекин
Снимка: БГНЕС
Нови ограничения срещу коронавируса влизат в сила от днес в Пекин, съобщава Ройтерс.
 
От посетителите вече се изисква отрицателен резултат от тест, който е направен най-малко 48 часа по-рано.
 
Пекин предприема тези мерки по-малко от 100 дни преди откриването на Зимните олимпийски игри през февруари, уточнява още агенцията.
 
Броят на случаите в Китай остава много по-нисък, днес страната регистрира едва осем нови случаи.
 
Властите в китайската столица не искат да рискуват, тъй като в навечерието на зимните игри международното внимание се фокусира върху Пекин.
 
Олимпийските игри ще се проведат без публика от чужбина, а очакваните близо три хиляди спортисти трябва да бъдат напълно ваксинирани или да бъдат подложени на 21-дневна карантина след пристигането си. Те също ще бъдат тествани ежедневно.
 
 

19
Още от ЕС
Нова тактика срещу италианската мафия - да им бъдат отнети децата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Coolio преди 1 седмица
До АнонименБез да се обиждаш, виждаш нещата само в техните крайности. В кой коментар съм агитирал против ваксините? Четеш чуждите думи като дявола Евангелието. Свръх-строгият начин, по който се налагат ТОЧНО тези ваксини за ТОЧНО тази болест, е диспропорционален спрямо много други заплахи за човешкото здраве и живот които се толерират и дори насърчават. Това поражда въпроси, но изглежда не всеки си ги задава. Хайде със здраве, и по-спокойно, че нещо от яд четеш антиваксърство между редовете.
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако си ваксиниран защо пишеш глупости против ваксините? Ако си убедил родителите си да не са ваксинират , това не е ли подтикване към самоубийство? Ако пишейки по форумите и пропагандирайки неваксинирането си повлиял на колебаещи и си убил само един от тях, как спиш изобщо! А обществото, където живееш нямали мерки, правила, закони за предпазване на народа от обществено опасна инфекции? Или българинът, където и да отиде си остава Таньо...
16
1
 
0
 
! Отговори
Coolio преди 1 седмица
До АнонименАз съм ваксиниран с 2 дози (въпреки че не е твоя работа), и не живея в България (но имам родители и интереси там). Кой по-точно е умрял заради мен и как?
15
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Като знаеш, че 27000 българи умряха заради вас, как имаш наглостта да пишеш тук и да поучаваш!
14
2
 
2
 
! Отговори
Coolio преди 1 седмица
До Анонимен Не ми философствай. Глупаци излязохте , това е истината. --- Кой какъв е излязъл времето ще покаже. Ще има плач и скърцане със зъби, но на този етап не е ясно за коя група. Само да ти напомня, че неваксинираният лесно може да стане ваксиниран. Обратното не може да се случи. Еднопосочна улица.Щях да коментирам изказа и културата ти на общуване, но се отказах. Думите ти говорят сами за тях (или по-точно липсата им).
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не ми философствай. Глупаци излязохте , това е истината.
12
2
 
2
 
! Отговори
Coolio преди 1 седмица
До АнонименДо Анонимен "Виждате ли как неваксинираните ги изключват от обществото НАВСЯКЪДЕ! Това е положението. Като живееш сред хора, ще спазваш правилата" -- Викаш няма никакво значение какви са правилата, щом има правила, трябва да се спазват, без да се задават въпроси, и правилата наложени от неизбрани властници са по-важни от етиката, морала, и здравия разум? Аз не искам да живея в същото общество, в което и такива като теб, дори и това да означава да се откажа от всичко което имам.
11
0
 
6
 
! Отговори
Дори и Швеция преди 1 седмица
Швеция и тя въвежда ваксинационен сертификат от 1/12. Не тест, а ВАКСИНА!
10
3
 
3
 
! Отговори
Варнянски беК преди 1 седмица
До Анонимен"Виждате ли как неваксинираните ги изключват от обществото НАВСЯКЪДЕ! Това е положението. Като живееш сред хора, ще спазваш правилата"Мен не ме плашат нито ковида, нито ваксините срещу него. Такива като теб обаче ме плашат страшно много. Те и пазачите в Дахау са спазвали правилата на деня, и са вярвали твърдо, че правото е на тяхна страна. Предполагам, че ако излезе наредба неваксинираните да се застрелват на място, като жените преди това да се изнасилват, ще се включиш с радост?
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Неваксинираните спортисти ще стоят 21 дни в карантина. "
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен "Виждате ли как неваксинираните ги изключват от обществото НАВСЯКЪДЕ! " --- като неваксан виждам как ваксинираните ги изключват директно от живота. Не минава ден без да има някакви знакови случаи на колабирали вакснати, които са само миниатюрна частица от всичките умрели вакс. Ката ден не минава спортно събитие без претупали.. ето това е новото нормално! Чудно ми е средностатистическия диванен трооооол колко дози може да оцелее преди го вкарат в статистиката на тромбите и -кардите?
7
3
 
4
 
! Отговори
До6 преди 1 седмица
За какво неваксинирани приказваш прочети пак какво пише няма да се допускат посетители без отрицателен тест, а спортистите ще се тестват всеки ден. Значи с ваксина или без трябва тест иначе отпадаш.
6
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Виждате ли как неваксинираните ги изключват от обществото НАВСЯКЪДЕ! Това е положението. Като живееш сред хора, ще спазваш правилата.
5
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Браво на Китай!
4
1
 
1
 
! Отговори
Gigo преди 1 седмица
Във Виетнам ли?
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"днес страната регистрира едва осем нови случаи." ---- и един мармот завиваше... затова нетът е пълен с видеа на препълнени влакове возещи хора към концетрационни... пардон - карантинни лагери, и "дезинфекция" на домашните им любимци до смърт. Ама дето се вика - скоро и унас.. благодарение на кирчо-харварда и радефф - мъпетите на америка и глобалистите в бг!
2
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Китайчетата нещо нямат много вяра на магичната отвара щом ще тестват набодените през два дни и няма да допускат посетители без отрицателен тест.
1
4
 
13
 
! Отговори
Смятай преди 1 седмица
Ако там почнат да пишат като тук всеки умрял,че е от ковид какво ще стане:).Ама там за крадене и точене на пари от здравеопазването може да има куршум в тила.