Жена е убита при стрелба в Лондон, двама души са ранени

В болница са откарани 20-годишен и 16-годишен
6 дек 2023 08:14, Елка Василева
23
Жена е убита при стрелба в Лондон, двама души са ранени
Снимка: архив, БГНЕС

Една жена е била убита, а двама души, единият от които тийнейджър, са били ранени след стрелба в Източен Лондон, съобщиха от столичната полиция, предаде ДПА.

Трима души са били открити с огнестрелни рани, след като полицията е била повикана около 18:30 ч. във вторник по сигнал за стрелба в Хакни.

42-годишна жена е починала на място, а други двама - 20-годишен мъж и 16-годишно момче - са били откарани в болница, където състоянието им се оценява, съобщиха от полицията.

Започнало е разследване за убийство, като до момента няма извършени арести.

Детектив суперинтендант Вики Тънстъл от местния полицейски екип в Хакни заяви: "Този шокиращ инцидент доведе до смъртта на млада жена и мислите ми са със семейството й в този изключително труден момент. Мислите ми са също така с двамата души, които са били откарани в болница. Все още сме в начален етап на разследването и екип от специализирани детективи работи, за да установи какво се е случило. Служителите ще останат на мястото на инцидента през нощта и ще бъдат в района през следващите дни.

Не подценявам въздействието, което този инцидент ще има върху хората в Хакни, и разбирам, че обществото ще иска отговори за случилото се тази вечер. Ще споделим допълнителна информация в хода на разследването."
(БТА, Пламен Йотински)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Само да кажа преди 4 месеца
Хакни е еврейски квартал
16
1
 
3
 
! Отговори
Ели преди 4 месеца
Пак ли мирната религия като миналата седмица във Франция?
15
0
 
3
 
! Отговори
както каза Вики , преди 4 месеца
18,30 е гръмнал заподозрения смъртоносно жена . С какво се е занимавала . Двамата сигурно са искали да хванат заподозрения и са ранени много тежко . Англичанките са сдрави жени . Пият и вземат дроги . Винаги имат много белези и се забъркват в побоища . на морето идват и се вижда 30 години - над 4 000 случая .
14
0
 
2
 
! Отговори
килъра е наемник , преди 4 месеца
а вече може да е в африка . затова на метрото има полицаи с автомати . Затова досега няма такъв тип посегателства . Ако е мохамеданин е крещял по време на атаките, което не го пише . български англичанин едва ли е . Откъде пушка има . За англия става нормално през 4-5 дена някой да изтрещи .
13
1
 
9
 
! Отговори
bl преди 4 месеца
Това, все пак, са локални за Лондон новини, даже не са от регионално значение. Не разбирам на какъв принцип тукашните елитни журналисти и редактори подбират какво да сложат първо в 8 сутринта.Ако искате да ви подскажоще една новина:Вчера лебеди кацнали на северното платно на магистрала М1 и предизвикали задръстване. Големите птици упорито отказвали да освободят пътя и заплашително съскали. Според местен орнитолог те са настоявали за среща с крал Чарлз III.
12
2
 
11
 
! Отговори
Лондонистан преди 4 месеца
Северен Лондон населен с турци, албанци и бедни източноевропейци... Западен и Източен Лондон заселен с индийско и пакистанско население... Южен Лондон с изцяло афроарабско население... След новини за такива "престижни" райони на Лондон трябва задължително да следва уверението че, "Нито един англичанин не е пострадал по време на инцидента" .... От десетилетия кореняците англичани живеят ИЗВЪН столицата си и идват само за да отидат на работа и после бързо бягат далечните квартали извън това БЛАТО
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В ЗАПАДАЩОТО ГЕТО ХАКНИ ДЖОН ЗАСТРЕЛЯЛ МОНА... Хакни е описван като най-бедния квартал във Великобритания И СИ ЛИЧИ ОТ СНИМКАТА В САЙТА НА BBC.
10
0
 
8
 
! Отговори
афроамериканец преди 4 месеца
А идва 2024 с европейско в Германия и олимпиада в Париж, привлекателни цели, ще им се отели вола на службите за сигурност.
9
1
 
9
 
! Отговори
Аз преди 4 месеца
За невежите като мен, може ли някакво обяснение на думата "суперинтендант", не я намирам в тълковният речник. Excellent job anyway. Cheers!
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Браво това е чудесна новина винаги се радвам на такива ежедневни доказателства че демокрацията работи! Само Възраждане и Путин и много дилдота за форумните евроатлантици хахаааах
7
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Такива новини са радост за форумните копейки. Лошия запад и блатния рай.
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
защо няма такава новина в Лондонските новини ..Аз живея в Лондон и такава стрелба няма
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ужас!
4
0
 
8
 
! Отговори
Пийнал преди 4 месеца
И моите мисли са с лондончани.......
3
7
 
1
 
! Отговори
До 3 преди 4 месеца
Еш па тоя? Къф ти сичиешанал ауернадеа ве? Зиро рис, батка! Сто про си девствек чичак! Няма смиии да говоря се теб.
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Едно добре интегрирано мултикултурно общество. То източен Лондон си е буквално Близкия изток.
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всички хубави новини издват от запад. Браво на демокрацията.