Време ли е да зарежете най-добрата си приятелка?

Напоследък все ви критикува и дразни, защо изобщо я търпите?
16 май 2012 14:16, Мария Дуковска
8
Време ли е да зарежете най-добрата си приятелка?
Ако не може да й вярвате вече, по-добре се разделете. Снимка: Reuters

Приятелството понякога може да се окаже всичко друго, но не и нещо хубаво, което ни дава сили и надежда. Ако ваша приятелка все е в лошо настроение, заяжда се с вас и постоянно намира за какво да ви критикува, може би е време да помислите дали ви е истинска приятелка и дали да я зарежете.

Ако се чувствате зле с нея, наистина трябва да обмислите варианта за край на вашето приятелство, но преди това се постарайте да „спасите“ добрите си чувства една към друга. Не случайно сте станали приятелки, споделете й как се чувствате, може би тя няма представа, че ви наранява с поведението си.

Важно е дали можете да й се доверите без да ви се обиди. Опитайте и вие самата да сте позитивна, да давате повече от себе си преди да решите да сложите край. Разберете защо се държи по този начин и можете ли да повлияете по някакъв начин. Дайте й още време, ако се налага.

В случай, че наистина нищо не помага, е време да прекъснете връзката си с тази „приятелка“.

Още интересна информация и полезни съвети може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
До 5 преди 11 години
И при нас мъжете не е истинско - при нас е само за по биричка и за мачле. А зад гърба те обиждат. И двата пола използват приятелите си като антураж. Който е по-властолюбив се налага, а другите го следват като придворни пажове/дами.
7
0
 
1
 
! Отговори
лай-лай кучка преди 11 години
Грешката в изписването на името в пост 6 е моя
6
0
 
5
 
! Отговори
ляй-ляй кучка преди 11 години
Приятелството е деликатна зона в личното пространство, в която човек допуска до определена степен друг. Истински приятели се срещат ,но много рядко, дефицит са ,затова трябва да ги съхраняваме. А когато една връзка се изчерпва ,тогава настъпва края.Голямо е разнообразието от ситуации във взаимоотношенията.
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма такова нещо като приятелство между жени. Всичко е едно огромно лицемерие, а зад лицемерието се крият неконтролируема злоба и завист. Изпитвала съм го на гърба си - за кафенца и лафчета - да. Но за сериозни неща, да споделяш плановете си и т.н. а оная да те кълне, злобее и дори да не се опитва да го прикрие пред теб - мерси от такова "приятелство". Добри познати и точка - личните неща в семейството. Дори гаджето няма да те кълне и да злобее за успехите ти за разлика от "приятелките".
4
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
моля? приятелство? някой по така на възраст знаят вече всичко за него..а на младите им предстои тепърва.та важно е от възрастта за точна преценка
3
0
 
11
 
! Отговори
дфх6ъ преди 11 години
Всеки истински приятел ти е истински такъв, докато не се окаже че всъщност не е. Тогава си е кофти, но щом след дълъг брак хората се разделят, нормално е да се разделят и след дълго приятелство. Гледайте само това да се случи, преди да са ви нанесли сериозни щети...
2
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По-голяма тъпотия не бях чел- истинските приятели да не са като *** от МОЛ-а бе, пачи?
1
1
 
7
 
! Отговори
Бо преди 11 години
Ми то е казано - враговете дръж под око, а от приятели се пази. С един такъв даже баджанаци станахме.