Сексстатистика. Десетте топ въпроса

Вижте дали сте от изключенията, или сте в коловоза
Обновена: 5 юни 2012 15:08 | 4 юни 2012 07:04,
44
Сексстатистика. Десетте топ въпроса
Снимка: sxc.hu

Тези статистически данни не са валидни за всички хора. Въпреки това може да сверите дали се отнасят до вас или вашата двойка. Цифрите са за ваша информация... или успокоение.

Ето и самият списък:

1. Жените използват секса, за да изнудват партньорите си. Цели 84% от жените използват секса, за да изнудват партньорите си да им помагат в домакинските задължения. Това, което е още по-учудващо е, че според експертите това не застрашава партньорските отношения.

2. Размерът ви е ОК, твърдят учените! Въпреки че много мъже се притесняват за размера на пениса си, според направената статистика повечето от тях, имат точния размер. Средният размер на нееректирал пенис е 8.9 см, докато на еректирал е 12.7 см. Повече мъже имат пенис с дължина между 12.7 и 17.7 см.

3. Жените нямат против малко разнообразие що се отнася до пола на партньора си. Според статистиката жените са два пъти по-склонни да имат сексуални изживявания с представителки на своя пол. В цифри нещата стоят така: 12.5% за жените и 5.2% за мъжете.

4. Еректилната дисфункция не е толкова рядко срещано явление. Около 5% от 40-годишните и 25% от 65-годишните са признали, че имат този проблем. За щастие, в днешно време той може да бъде решен.

5. Загубата на девственост се случва на различна възраст за жените и мъжете. Мъжете губят девствеността си на 16,9 г., а жените – на 17,4 г. Но, разбира се, не е важно кога се случва, а колко хубаво е първото сексуално изживяване.

6. Какво казва статистиката за преждевременната еякулация? Това също е деликатна тема и много мъже се притесняват да говорят за нея, но не би трябвало, като се има предвид, че голям брой мъже имат такъв опит в някакъв етап от живота си. Според статистиката това се случва на 1 от всеки трима мъже.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: здравестатистикасекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
8
 
! Отговори
андрешко преди 11 години
По-добре малък, но твой и отпред ,отколкото - голям, но чужд и отзад.
37
4
 
1
 
! Отговори
MESI преди 11 години
EBANETO E SELSKA RABOTA VSI4KO E FRENSKATA LUBOV I EDIN VIBRATOR ZA POMO6NIK
36
0
 
5
 
! Отговори
патилан преди 11 години
Разбира се че размера има значение.Тои трябва да е толкова дълъг,че да стига до...... сърцето.Но...затова се изисква друг вид упражнение.
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
protivni ste .. vsi4kite
34
0
 
1
 
! Отговори
лют преди 11 години
любовна игра по 20 минс. ?! :D че от де толкова време, като си направите едно-две дечурлига - всяка секунда е ценна, а подредената мома, както имаше един виц - тупа килима...
33
0
 
0
 
! Отговори
No offence до 35 преди 11 години
"... Това е тайната. Аман от разбирачи"Е не че не си прав в коментара си. Обаче къде се изс.ха другите и ти се изс.аПишеш "Аман от разбирачи", а и ти влизаш в кюпа.
32
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички тези въпроси са вечни като света ...Най разумната тактика е: Намери си партньор(ка) по свой вкус и въобще да не ти пука кой какво щял да каже.
31
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да си коригирам малко долният коментар.Има значение дълбочината и широчината на жената.И дължината и широчината на мъжа.Ако съвпадат е идеално.Така че и с 10 см. да си, ако си намериш жена като за теб няма грешка.Много от прекалено надарените не си намират жени.Какво да правят те?Да го отрежат ли?Но това е само в отговор на тези по-долу.Иначе, ако се обичате и изпитвате удоволствие да сте заедно значи всичко е 6.
30
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Все като чета разни коментари на тема размер и ми се струва, че хората не знаят значението на думата секс.Размера на мъжа трябва да съвпада с размера на жената.Ако тя е плитка, а той голям, нищо няма да се получи.И ако тя е дълбока , а той къс.Това е тайната.Аман от разбирачи.
29
1
 
5
 
! Отговори
мухахахаха преди 11 години
Влезе ли миличък?...Да вляза ли аз свърших!!!!......Така ли?!?!
28
0
 
7
 
! Отговори
Проф. Вучков преди 11 години
Хм.... жалки аматьори.... така...ако нямате нищо против
27
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
разликата между 17,7 и 12,7, особено отзад, е доста осезателна :)
26
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На снимката двама души еволюирали в калинки.
25
0
 
17
 
! Отговори
кобилкина преди 11 години
не е важно колко е дължината и дебелината на м.член а колко е дълбока или плитка.колко е тясна или широка вагината.така че всичко е относително.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На снимката се вижда как се скачват червените калинки.
23
6
 
5
 
! Отговори
до 20 преди 11 години
Много си зле - да сравняваш полов член с цици.
22
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
az nqam nikvi problemi korma gi kat ribi palna gi kat tikvi karam gi kat kalqski vargalqm gi kato meso v galeta maleta saponisvam gi s par4eto polivam gi s par4eto i si4ko e ok shtastlivi i dovolni posle aide leki posti xa xa xa xa :D
21
4
 
32
 
! Отговори
до 10 / жена/ преди 11 години
Не знам доколко си запозната с анатомията на човешкото тяло и дали наистина си виждала 19 сантиметров член, но ако такъв ти влиза докрай и не те боли, значи не кофа - ами цял бидон си и в такъв случай си е съвсем резонно да се впечатляваш от размера. За една нормална жена средностатистическите данни, описани по-горе, са съвсем наред, а ако и чувства има - е няма такъв кеф :))
20
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Може да е мъничък,но да е палав и веселичък
19
0
 
9
 
! Отговори
rrrr преди 11 години
т. 1 за мене е вярна.И моята така прави понякога, е, аз нямам нищо против, дори ми е приятно като вземе да го казва мъркайки ;)