Кратките пътища към увеличаване на сексуалната химия

По този начин ще се радвате на по-вълнуващ, интересен и удовлетворяващ секс
13 мар 2014 23:00, Теодора Драгоева
18
Кратките пътища към увеличаване на сексуалната химия
Кадър от филма "По приятелски"; Снимка: outnow.ch

Първоначалната сексуална химия между двама души или я има, или я няма. Тя е тази магическа сила, която сякаш притегля две тела едно към друго. В даден момент от отношенията обаче, когато страстите се поуспокоят, сексуалната химия започва да намалява.

Това означава, че много често двойките трябва да работят върху запазване на тази химия помежду им. Това е също толкова важно, както любовта. Именно сексуалната химия прави секса забавен, интересен, вълнуващ и удовлетворяващ.

Ако смятате, че във вашата връзка вече има спад на химията, време е да използвате някои техники, за да възобновите сексуалното привличане между вас и вашия партньор. Ето и кои са те:

1. Прекарайте малко време разделени.

Ако по цял ден сте заедно със своя партньор, по този начин не му давате възможност да почувства липсата ви и наистина да поиска да ви види. За да подсилите сексуалната химия, трябва да се отдръпнете и да бъдете „недостижими“. Знаете, че човек оценява това, което е имал едва когато го загуби. Е, при вас загубата няма да бъде сериозна, нито пък за много време. Опитайте се да прекарвате малко време разделени, за да бъдат после срещите ви по-сладки.

2. Увереността е ключът.

Уверената жена и съответно увереният мъж винаги са по-привлекателни. Особено за дамите това е много важно, тъй като те са много по-критични и имат повече притеснения относно своя външен вид. Така че жените, които са уверени и се чувстват удобно в собствената си кожа, винаги са по-атрактивни. Изводът: не забравяйте да показвате своята увереност и по този начин да предизвиквате интимно половинката си.

3. Не забравяйте, че трябва да показвате отношения, дори на публични места.

Когато сте заедно със своя партньор навън, направете някаква публична проява на обич, за да подсилите сексуалната химия помежду ви. Когато имате ограничения, това прави нещата по-вълнуващи. Излезте на дансинга в клуба и сграбчете своята половинка.

Още по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
От извора преди 10 години
Борислав е много умен и страхотен магьосник.Всичко се върти около него в нета.Как го прави и аз незнам но е факт че 15 години вече не Мрежата го владее както вас а той владее (психически вас)Мрежата.За него знам един случай недалечното минало.Писал в Форума Бягство към Победата с ник Анализатор и така рисувал напоително-фактологично от сърце участничките Катрин Вачева и другата *** нейна партньорка че после на Диванченто при Слави в ефир те обвиниха че Анализатора е Сиромахов.Борката е 6+!
8
0
 
3
 
! Отговори
Бате Бойко преди 10 години
Има някои женски модели, които не се повлияват от посочените техники. Аз колко техники съм пробвал с мойта - нищо, нада, ничего, зироу - или с минимален, кратктотраен ефект, стоя си на сухо, карам на ръчна и това е. Единствената техника която има що-годе ефект е мойда да реши , че си имам любовница ..и настава една химия, ама за кратко. Май ще трябва да си търся любовница, там пък други дандании .. абе смотана работа.
7
0
 
1
 
! Отговори
В извора преди 10 години
До От извора, така добре го обрисува тоя Борислав! Като ще да има голяма химия между вас.... на какво ли понамирисва, а?
6
1
 
6
 
! Отговори
бай хОй преди 10 години
Тичам ей сега в Тиалото.бг. Авторката планира ли скоро да напише продължение на статията озаглавена "Съвети за незабравим *** секс"?
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Мъж" от комент.3 дали е гей или е израснал в някой аул, в който няма водопровод? Жените там явно са били крайно нечистоплътни, та човечецът и до днес е в потрес. Но се чувства, че има и нещо друго, още някаква причина, за да се отвращава от жените толкова силно :)
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пак статия, изпълнена със съвети към жените!Спрямо мъжа няма никакво внимание, никакъв съвет!А този Борислав Ерген, който е писал по-долу, кой е всъщност от всички, които се подвизават с този ник?
3
13
 
5
 
! Отговори
Мъж преди 10 години
Жените освен с това че са мръсни са известни и с добре развита индустрия на тяхно разположение с единствена цел да се натрапват в личното пространство и да тровят с абсолютно безмислени безумия човешкия синхрон от разум и чуства за да си набавят изглежда нужните им антикомплексанти за малоценност и многоглупост. Факт!
2
5
 
19
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Друго си беше като имаше...казарма като хората.Поне един път в годината мъжете ги взимаха в...запас за по 10-тина дена и след това...химията бе осигурена.
1
10
 
13
 
! Отговори
Борислав-Ерген 38г преди 10 години
Аз пари по жени недавам и химията никога не се появява.Един мой приятел усети от тази химия..той дава пари по жени угажда им и с днешна дата има два развода и 2 деца от различните майки които неистово му тровят нервите чрез казуса за децата и той дава като поп..троши нерви и пак дава кинти които бившите му вземат с предупредителното-И си опичай Ума защото до гроб ще даваш кинти.Само на 38 години е а толкова психо-драми.Той е зодия Риби а бившите му Дами едната-Овен-другата ТелецАз още съм Ерген