Кога сексът може да е опасен за здравето ви

Разпалете страстта, но не и в тази среда!
10
Кога сексът може да е опасен за здравето ви
Снимка: outnow.ch

Сексуалният живот с времето се превръща в рутина и доскучава. Затова голяма част от двойките прибягват до различни трикове, за да върнат страстта във връзката си.

Сред най-често срещаните похвати за разпалване на искрата е сексът на необичайни места. Той определено вкарва адреналин и усилва тръпката, но все пак трябва да сте избирателни къде го практикувате, за да няма негативни последствия.

Ето и кои места трябва да избягвате:

В колата, докато единият шофира

Ако сте избрали колата, за да развихрите фантазията си, по-добре гледайте да е паркирана. 33% от мъжете и 9% от жените в скорошно изследване на сп. Accident Analysis and Prevention признават, че са си разменяли интимни интензивни ласки, докато единият е бил зад волана. Това води до повишена скорост, пътни инциденти и арести. 11% издават, че дори са пускали волана в сублимния момент!

На пясъка

Може и да ви изглежда като сбъдната фантазия, но сексът на плажа е доста опасен за жените, твърди гинекологът Алиса Дуек. Причината е, че песъчинките причиняват сериозна вагинална инфекция, която може да доведе до усложнения в репродуктивната система на дамите. Да не говорим, че следват болки и неприятни вагинални течения.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: сексрутинапясъка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
по пет пъти на ден преди 9 години
Аз мастурбирам по пет пъти на ден и имам шест деца. Въпрос. Колко деца ще имам, ако мастурбирам по шест пъти на ден? Ще е вредно ли за здравето на децата?
7
3
 
4
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Аз предпочитам дори и ученички ако ме питаш по настойчиво како....бате Боре ги минава те навъртат километража при него и после ги пускам такива омачкани каки и лели като теб да им се радват мухльовците които си трошат нервите с вас спрямо сметки изневери и ред такива лустросани като мозъците ви...на мен какво ми е..всичко ми е наред...живея с нашите в къща-те имат добри пенсии и пак бачкат а моята заплата от 700 лева ми е чиста.В джоба под 2-3 хиляди лева неизлизам на разходки.Аз съм УМЕН а вие?
6
0
 
9
 
! Отговори
39-годишна преди 9 години
Такъв страшен мъж, а да му пускат само двайсетгодишните......хахахаха )))))
5
7
 
4
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Ти пък аз съм зодия Близнаци-асцендент Дева два пъти Планета Меркурий ръст 182 на 86 кг къса коса и визия ала Любо Пенев...аз избирам а не те мен и в този ред на мисли с такива окастрени в тиквите но с големи претенции в живота които лапат мухите докато си живеят в своя измислен свят аз НЕМОГА и НЕИСКАМ с тях СЕКС който е ИЗТЕЗАНИЕ за моята ВИСОКО-ЕРУДИРАНА ЛИЧОСТ ТИП НАРОДЕН ЛИДЕР който не е казал не ви УПРАВЛЯВА с днешна дата тип Президенстка Република.Не ми се занимава с вас.Не ме заслужавате
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Борислав-Ерген 39г"Момичета помнете от батко си Боре докато сте на 16-22 години пускайте здраво секс защото после не е същото а именно-деца-мъже нерви-проблеми безпаричие и мъка много мъка до края на дните ви......той няма да ви подведе защото е дискретен а и някоя почерпка ей така за егото си ще направи за вас защото още не сте закостенели умствено като каките си."А каките като закостенеят не ти пускат ли?
3
7
 
8
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
24-годишен мъж се е самоубил пред очите на семейството си малко след 22 часа в жилище на столичния булевард "Димитър Петков".Младият мъж се връщал от Англия, където живеел. Най-вероятната причина за тежкия инцидент е любовна драма. Полицията прави оглед на мястото. Така е *** като мухи защото продължавате да не слушате бате Боре..струвам ви се извън шаблона на закостенелите ви мозъци но ето на 39 години си живея прекрасно тук и сега с апване-пийване и сгодни момичета от нета..а вие без-АЗ-?
2
11
 
7
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Момичета помнете от батко си Боре докато сте на 16-22 години пускайте здраво секс защото после не е същото а именно-деца-мъже нерви-проблеми безпаричие и мъка много мъка до края на дните ви...та докато сте сега ученички и някой готин батко като мен ви пише по сайтовете с снимките си пускайте му смело...той няма да ви подведе защото е дискретен а и някоя почерпка ей така за егото си ще направи за вас защото още не сте закостенели умствено като каките си.Който разбира тук при мен се спира-ДОКАЗАНО
1
1
 
20
 
! Отговори
Дедо Пенко преди 9 години
Секс.....,какво беше това?