Любовен хороскоп за 19 – 25 януари 2015

Възможност за нова любов!
19 яну 2015 12:10, Михаела Лазарова
1
Любовен хороскоп за 19 – 25 януари 2015
Снимка: freeimages.com

Седмицата започва обещаващо в сектора на любовта. Някои представители на зодиакалните знаци ще намерят своята половинка, а за други дните ще бъдат повече от романтични. Вижте какво ви очаква. 

Овен 

Сексуалният ви живот е повече фантазия, отколкото реалност. Вероятно не получавате достатъчно внимание и ласки от любимия човек и това се дължи на обстоятелства извън вашия контрол или просто нямате партньор до себе си. За тези от вас, които търсят нова любов, новолунието във вторник и периодът, който настъпва след това, са благоприятни за започване на нови любовни взаимоотношения. 

Телец 

Тази седмица определено няма да бъде най-романтичната ви, защото служебните задължения ще изместят от фокуса любовта. И все пак, след понеделник може да получите смесени сигнали от интересна личност, която скоро сте срещнали. Не бързайте с изводите, може преценката ви да се окаже погрешна. Също така през тези дни се въздържайте от флирт в социалните мрежи. 

Близнаци 

Имате големи очаквания към половинката си, когато става въпрос за споделяне на идеи или провеждането на дълбоки и философски разговори. Партньорът ви с радост ще ви отдели нужното внимание и това ще ви накара да се чувствате повече от сигурни във връзката си. Не забравяйте да поддържате и да продължавате да изграждате тази стабилност.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Всички увлечения ни карат да вършим...грешки,но любовта ни кара да вършим най...смешните.Ла Рошфуко