Телефонният секс - вълнуващо преживяване

Един добър инструмент за развиване на вашите еротични фантазии
13
Телефонният секс -  вълнуващо преживяване
Снимка: photl.com

Телефонният секс може да бъде вълнуващо разнообразяване на вашия сексуален живот и начин да се позабавлявате, когато партньорът не е до вас. 

Това е един добър инструмент за развиване на вашите фантазии, желания, начин да премахнете всички задръжки и да повдигнете либидото си.

 Без значение дали сте в две различни спални или на големи разстояния един от друг, следвайте тези съвети за незабравим телефонен секс. 

„Искаш ли да знаеш с какво съм облечена?“

 Започнете вашия вълнуващ сексуален разговор с описание на това как изглеждате. За да се чувствате секси и добре, и за да предадете това настроение и енергия, погрижете се за себе си. Облечете това бельо, което бихте си сложили, ако в този момент бяхте заедно. 

Сложете си най-хубавия парфюм, високи токчета, защото мъжете полудяват по тях в спалнята, почувствайте се наистина красива и желана. След това прошепнете по телефона всеки един детайл от вашата еротична визия. Със сигурност ще бъдете оценени. 

„Мисля си за теб сега...“ 

Затворете очи и си представете, че партньорът ви е до вас на спалнята. Опитайте се да си представите неговия аромат, допир на кожа. Докосвайте се по най-чувствения начин, събудете страстта и желанието във вас.

Докато правите всичко това не спирайте да говорите. Изразявайте с думи всички свои емоции, усещания, желания към партньора. Попитайте го какво усеща, как се чувства, какво би искал да види или къде желае да ви докосне.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 


13
Още по темата: сексстрастлюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И докато ми казва с какво е облечена вече сме на парите на *** от някоя по евтина ***.
5
1
 
7
 
! Отговори
Кайзера преди 7 години
Най-вълнуващото преживявяане от такъв секс беше в казармата. Имахме градска линия и деня преди да се уволним само такива номера набирахме.После началник тила като видял сметката щял да полудее и наредил градската линия да се закрие.
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Super
3
3
 
7
 
! Отговори
ОТЕКЧЕН СЕКСИСТ преди 7 години
СКУУУКА!
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Телефонен секс"???Да не би жените да са започнали да си вкарват слушалките по дупките и да чакат мъжа да звънне??До там ли я докарахме?
1
3
 
7
 
! Отговори
WTF преди 7 години
Я за швепса се хвани ,чиче , сладък стрес , не продавам чиче ,не продавам кекс