Женски черти, които мъжете мразят

Особено дразнещо за мъжете е мрънкането след това за погрешно взетото решение
Обновена: 10 мар 2015 08:34 | 10 мар 2015 08:30, Михаела Лазарова
25
Женски черти, които мъжете мразят
Снимка: Outnow.ch

Ние жените си мислим, че мъжете са от друга планета и са трудни за разбиране. Те обаче мислят същото за нас.
Жените сме свикнали да изпращаме смесени и противоречиви сигнали на мъжете, което хем ги вбесява, хем ги привлича. Какво да се прави – човешка природа! Онова, което те дразни, предизвиква силно вниманието ти. 

И все пак, ако искате да избегнете честите сблъсъци с гаджето си, вижте кои черти от женската природа дразнят много мъжете. 

Подвеждащи SMS игрички 

Жените си падат по това да отговорят след един час на поканата за кафе, която са получили. Играта на котка и мишка може и да е забавна и да е част от проверката на това колко държи на вас, но внимавайте! 

Мъжете мразят да ги разиграват, особено по този начин. 

Още повече мразят, ако им изпращате двусмислени SMS-и. Това би ги накарало да се огледат наоколо и да потърсят нещо друго. 

Флиртуване само за внимание 

Някои жени погрешно вярват, че флиртуването с мъжете е добра идея. Опитвате се да накарате гаджето си да ревнува? Или пък искате само да привлечете малко внимание към себе си, за да се почувствате харесвана? 

Грешна стратегия. Да привлечеш умишлено мъжкото внимание и след това да го отблъснеш, правейки се на приятно разсеяна. Подвеждащите флиртове могат да изпратят крайно погрешни сигнали на човека отсреща.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще ти се обади Мъжа да ти каже,че тази вечер ще ходи да ч****ка,а вие сте във връзка.Кажи ми след това,че не мъжка шурва.
11
2
 
3
 
! Отговори
БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ преди 9 години
В училище ме манипулираха, сега аз го правя. Но вече ми доскуча!
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само това ли са дразнещите черти? Ако са само тези кажете коя е жената веднага се жения за нея? Жените много обичат да се заяждат, да те засичат и да умаловажават хобитата ни. Само в началото на връзката показват някакъв интерес. За да предотвртите домашното насилие единственото което може да се направи е просто да не се обръща внимание на нападките и да си правите каквото ви е кеф на вас. СЕКС след заяждане на мъжа не му се прави, просто СПРЕТЕ ТЪПИТЕ ЖЕНСКИ МЕДИИ И ЩЕ ИМАТЕ УСПЕХ В ОТНОШЕНИЯТА
9
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Да... а, после като пиша, че най-важното и единственото нещо, което ги тресе и ги вълнува и за това дишат е секса, някакви си мъже се опитват да ми противоречат. Ето, 16 и 17 коментар са поредното в тази насока.А иначе, г-н Федор, "ненаситността" е природната, естествена нужда детето на въпросния да бъде нахранено, да има къде да живее и да расте здраво. Това е женска естествена прищявка. Равносилно е на тройката с жените, които мъжът в коментарчето Ви си търси да осемени. Да продължи себе си.
8
1
 
5
 
! Отговори
Федор 2 преди 9 години
3: Точки 1 и 2, но освен това не изневеряват.И пак по-горе:4: Точки 1, 2 и 3, но също така вършат домакинска работа, не са спортни фенове, не ходят за риба и през уикенда не се занимават с автомобила си.Но може би е още по-добре на 5-я етаж:5: надпис "Вие сте доказтелство No.4537, че жените първо не знаете какво искате и второ сте ненаситниПри мъжете:1-и етаж: жени, които обичат секс2: Точка 1, но също и са навити за тройка3: не е известно какво има там. Досега така и никой мъж не се качвал на третия етаж
7
0
 
5
 
! Отговори
Федор 1 преди 9 години
Психологическо проучване Мъже vs. жени. Представители на двата пола се пускат в специална 5-етажна сграда със задача да си изберат партньор. На всеки етаж има съответни надписи.В някакъв момент от изследването проследяваме пътя на поредната участничка.Тя влиза в сградата и чете:1 етаж: мъже, които печелят многоО, супер, казва си тя, но я да видя какво има по-горе, може би е по-добре.2 етаж: Точка 1, но също обичат деца.Страхотно, но по-горе сигурно е по-добре:
6
0
 
5
 
! Отговори
=== преди 9 години
Женски черти, които мъжете мразят? Става въпрос за женските черти, които мъжете не умеят да видят в себе си ли? Даже някои не ги осъзнават.Аз като женска, не харесвам и се дразня на мъжките черти в себе си, защото с тях идеално откривам женските чертички в мъжеподобното срещу мен. Ако нямах мъжки черти, никога няма да открия лиготията, нерешителността, мотаенето, страховете, урвенските номера, които господата въртят. Ето за това не ми харесва да ги виждам, ама не можеш да избягаш от това.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми да, щото мразят тази черта и затова постоянно я таковат :)
4
0
 
0
 
! Отговори
БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До Анонимен9Този въпрос се решава, изключително, лесно и кардинално.
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най мразят една черта между краката им :)
2
1
 
4
 
! Отговори
8 преди 9 години
Я ПО-ДОБРЕ МЪЖЕТЕ ДА СЕ ПОИНТЕРЕСУВАТ КАКВО МРАЗЯТ ЖЕНИТЕ! ВРЕМЕТО НА БАБА СУЛТАНА МНОООООООГО ОТДАВНА ОТМИНА!
1
0
 
9
 
! Отговори
БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Когато, не съм в настроение, всякакви черти, ме дразнят!Каквито, и да са прийомите ,ако си ги преживял, ще са ти известни.Най-важното, е отношението, но не повърхностното. А реалното!