Седмичен любовен хороскоп за 17 – 23 юли 2017-а

Интересен любовен период очаква Лъвовете
17 юли 2017 09:15, Михаела Лазарова
2
Седмичен любовен хороскоп за 17 – 23 юли 2017-а
Снимка: pexels

Периодът започва с леко объркване в любовта, но до края на седмицата зодиакът ще предложи много нови възможности. Венера и Юпитер ще помогнат да имаме повече романтика, да срещнем нова любов. Само трябва да отворим сърцата си. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица ще има положително раздвижване в любовния живот на Овните. Ако сте били в период, в който ви е липсвала романтика, това ще се промени.

След четвъртък вашата управляваща планета – Марс, ще се премести в сектора на истинската любов за първи път от почти две години. До 5 септември ще имате повече възможности в любовта. Новолунието също ще ви помогне да срещнете нова и интересна личност.

Телец

През тази седмица е добре да не споделяте с приятели нищо относно любовния си живот. Може да получите противоречива информация, която да ви обърка още повече относно вземането на важно решение. Някои от представителите на зодията ще се радват на романтика в офиса. Дерзайте!

Близнаци

Въпреки че работната седмица започва динамично, по отношение на любовта ви очакват само хубави неща. Венера сега е във вашия знак и ще бъде в добра позиция към Юпитер, която е планетата на късмета и която сега се намира във вашия сектор на романтиката. Ако сте необвързани може да срещнете някого, който да плени сърцето ви. Обвързаните Близнаци може да очакват изненади от половинката.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Попов преди 6 години
Да вярваш в мен, и само в мен, и ало вярваш на нещо друго е грях.
1
3
 
11
 
! Отговори
ИСТИНСКИ преди 6 години
..Нека приближат сега астролозите, звездобройците, И предвещателите по новолунията, И нека те избавят от това, което ще дойде върху тебе! Исая 47:13 Второзаконие 18:14Защото тия народи, които ще завладееш, слушат астролозите и чародеите; но на тебе Господ твоят Бог не е позволил това.