Как да останете позитивни по време на работа?

Създайте благоприятно работно пространство край вас
8
Как да останете позитивни по време на работа?
Снимка: pexels

Знаете ли, какво е общото между това да се усмихваме по-често, да правим кратки паузи през деня, да не спираме да учим? Всичко това не само ни помага да бъдем по-приветливи хора, развивани като личности, но и ни помага да останем позитивни на работното място.

Тъй като прекарваме по-голямата част от живота си в работа, важно е да осигурим удовлетворен и позитивен начин на мислене, докато сме в работната среда.

Вижте няколко съвета за това как да запазите позитивната нагласа в офиса.

Разговаряйте с колеги, които са положително настроени

В работна среда не позволявайте да попаднете в конспиративни разговори с колеги, да слушате клюки, които могат да ви настроят негативно, дори да застрашат вашия имидж.

Бъдете на разстояние от такива колеги, които носят много негативна енергия. Въпреки че може да е трудно да се избегнат всички разговори, защото работите върху един и същ проект или сте в един и същ екип, винаги можете да се ограничите до професионални разговори, като същевременно се постараете да останете позитивни.

Оставете работата в офиса

След работа се прибирате у дома, хапвате набързо и отново сядате да работите? Ако отговорът е „Да“, време е да го промените. За да бъдете позитивни на работа е много важно да не смесвате служебните задължения с личния си живот. Това е вашето време, само за вас, време, което да споделите с приятели, близки, децата, любимия човек.

Колкото повече време отделяте на работата си в извънработно време, толкова по-напрегнати ще се чувствате. Имате нужда от презареждане, вдъхновение и това важи и за онези от вас, които са намерили работата мечта.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама ало,не всеки работи в офис, повечето сме на черен труд виж ги ти,мислят си, че всеки работи в офис.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама само си пишете измислени статийки журналистите,ама напишете истината за бг работодател, едно такова нещо няма, говорете с работници напишете нещо истинско,за какво работят,как ги мачкат и се подиграват с 510 лв заплата.Елате в туризма да видите мор на работници,а като дойдат проверки ни казват,само да сте гъкнали и си отивате.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като ти направят и на теб,,журналистке,, заплатата 510 лв много искам да видя,колко позитивно ще е всичко за теб.Хипер позитивно,лесно се пишат глупости само и само да си грабнеш хилядарките.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Михаелкеее, пак си се повлияла от чуждестранния печат!Кои са най-позитивно настроените в нашенските офиси, цехове и тем подобни?Ами това са онези, които са хора на шефа и си знаят, че премиални за тях винаги ще има и съкращения няма да ги засегнат, а също и тези, които ловко са подлели вода на колегата и с уж приятелска усмивка на лицето наблюдават какво ще му се случи.
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно розово хапче преди да влезем в офиса върши чудеса. След това, няма да е нужно да се усмихваме на хора, които са ни неприятни и само се възползват от нас.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това реклама на марихуана ли е?
1
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С БГ работодател е много трудно да останеш позитивен ...