Има 7 вида отношения между зодиите. Кои са?

Един забавен тест ще ви разкрие повече за тях
Обновена: 27 мар 2018 14:45 | 27 мар 2018 13:23, Михаела Лазарова
0
Има 7 вида отношения между зодиите. Кои са?
Снимка: zerkalo.cc

Когато говорим за зодии, винаги се вълнуваме с кои зодиакални знаци имаме добри съвпадения и с кои се разминаваме. Пред вас има една таблица с определени символи. Потърсете вашата зодия с кои други знаци от зодиака как се засича и какво показва символът на вашите взаимоотношения.

Жълт символ – съюз

Ако вашият зодиакален знак се среща с този и с друг символ в таблицата, означава че помежду ви няма никакви проблеми в комуникацията. Умеете да се шегувате, грижите се един за друг, намирате общ език и дори може да бъдете толерантни към лошото настроение на партньора си.

Светлосин символ – перспектива, любов / омраза, привлекателност

Класическият пример „привличане на противоположности“. Този съюз, по правило, не е лесен. Такава двойка се свързва с постоянно „огледално отражение един на друг“. Взаимоотношенията им могат да бъдат както продуктивни, така и романтични, но и изпълнени с ревност.

Важна роля в този съюз е обмяната на енергия, защото само тогава ще работите върху перспективата на вашите взаимоотношения и ще намерите духовна връзка. Най-лошото нещо, което може да се случи между вас е нетърпимостта един към друг и омразата.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари