Седмичен любовен хороскоп за 25 февруари – 3 март

Какво чертае астрологичната карта в любовта
Обновена: 25 фев 2019 09:57 | 25 фев 2019 09:57, Илияна Николова
0
Седмичен любовен хороскоп за 25 февруари – 3 март
Снимка: istock

Тази седмица Слънцето и Марс ще бъдат в благоприятна позиция. Това може да повиши любовното желание, както доверието и страстта към партньора. Не са изключени разногласия, преосмисляне на връзките. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен
 
По отношение на любовта, тази седмица Овните ще се чувстват като отхвърлени, объркани. Може би вашата половинка ще направи нещо, което ще ви накара да се замислите по въпросите свързани с връзката ви. Вероятно това поведение на любимия човек е временно. Ще бъдете съсредоточени върху изграждането на основа на истинско приятелство с него. Тъй като нямате нужда от драма, не усложнявайте нещата.
 
Телец
 
Вълнуваща седмица предстои за Телците. Възможно е в живота ви да се появи някой, който да разтърси вашия свят физически и духовно. Възможно е тази личност да окаже и важна роля по отношение на кариерата ви, да се роди обща бизнес идея.
 
Близнаци
 
Точно когато сте се примирили със скуката във вашия любовен живот, Вселената ще реши да ви изненада. Това важи и за обвързаните и за необвързаните Близнаци. Ще имате желание да експериментирате в спалнята. Любовният ви живот определено няма да бъде само ванилов сладолед. Насладете се на разнообразието!

0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари