6 знака, че той е токсичен партньор

Той не иска да прави секс с вас
3
6 знака, че той е токсичен партньор
Снимка: Istock

Токсичното поведение в една връзка си личи по думите и действията на токсичния партньор. Трябва само да забележите сигнали, така наречените червени флагове, които издават поведение, което би ви наранило в бъдеще. За кои потенциално опасни знаци в поведението на партньора си да внимавате и кога е време да напуснете токсичната връзка?

Той постоянно има работни ангажименти

Ако партньорът ви непрекъснато отменя срещите ви или излиза късно вечер уж заради неотложни и спешни професионални ангажименти, това е сериозен червен флаг. Той подсказва, че не само не можете да разчитате на този човек в каквито и да е ситуации, но и че вероятно крие нещо от вас.

Той говори ужасно грубо за бившите си

Представете си как би говорил за вас, ако връзката ви приключи. Много вероятно е и да го прави пред свои приятели, докато още сте заедно. Жлъчното говорене за всички бивши е знак, че нещо в психиката на човека, с когото сте, не е наред и е по-добре да прекратите токсичната си връзка преди да сте пострадали емоционално.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 4 години
Това е работната седмица на "висшистите" - Днеска будуват, утре флиртуват, вдругиден си пазаруват, после пък празнуват и накрая пак пируват. Седмицата свърши, месецът привърши и годината завърши, а работата си... не свърши.Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията ,военните ,полицията, медиците и граждани. Трето поколение репресиран. Град София (2014).