Руската Пепеляшка: Как Наталия Водянова става най-високоплатеният модел?

Тя се избавя от мизерията благодарения на своя чар
30 сеп 2020 22:30, Иванка Гъркова
56
Руската Пепеляшка: Как Наталия Водянова става най-високоплатеният модел?
БГНЕС
Тя е типичен пример за бедно момиче, което благодарение на своя късмет и правилните хора, успява да се избави от мизерията и да заживее охолен живот. „Руската пепеляшка“, както я наричат, преминава през множество лишения, за да достигне до модния подиум и голямата слава. След един неуспешен брак, пет деца и близо 8-годишна връзка, тя изненада всички, минавайки под венчило за втори път. Тя е Наталия Водянова, която наскоро каза „Да“ не на кой да е, а на един от най-големите милионери в света. 
 
Известният модел и нейният избраник Антоан Арно (френски бизнесмен, изпълнителен директор на Берлути и председател на Лоро Пиана), са заедно от 2011 г., но се сгодиха едва в началото на 2020-а. Двамата планираха пищна сватба в абатството Сен Пиер д’Отвилърс, но заради пандемията се наложи да променят плановете си. Подписвайки на скромна гражданска церемония в Париж, където живеят, те обещаха да съберат роднини и приятели по-късно, за да отпразнуват съюза си както трябва. 

Трудното детство на едно руско момиче
 
Наталия Михайловна Водянова е родена на 28 февруари 1982 г. в бившия град Горки, Русия, който днес носи името Новгород. Още докато е много малка, родителите ѝ – Mихaил Вoдянoв и Лapиca Кусакина, се развеждат. Тя и двете ѝ сестри остават да живеят с майка си и баба си. Пораствайки без баща, те свикват с немотията. 
 
Като най-голяма, Наталия се грижи за домакинството и помага за отглеждането на сестра ѝ Оксана, която се ражда с детска церебрална парализа и има тежка форма на аутизъм. С другата – Кристина, нямат време за игри пред блока, нито за уроците, защото се налага да работят. 
 
Майката на трите момичета ставала в ранни зори, за да продава плодове и зеленчуци на улицата. Едва на 11, Наташка, както я наричат на галено, тръгва да се труди с нея, като мъкне с крехките си ръце тежката продукция. Когато става на 15, заживява самостоятелно с първия си приятел, но продължава да се грижи за своето семейство. Завършвайки гимназия с много нисък успех, тя все пак е приета в учителски колеж, но така и не постъпва в него, защото забелязват красивите ѝ черти и я канят да стане модел. 
 
Модният подиум и фотосесиите – бягство от мизерията
 
Когато Наталия Водянова е на 16, нейни приятелки я убеждават да се запише в малка модна агенция в родния ѝ град. Там са категорични, че тя има потенциал, стига да научи английски и е готова да отсъства от дома си с месеци, за да се снима за най-различни кампании. Всичко това звучи идеално за момичето, което иска да се избави от мизерията и да започне да изкарва повече пари, за да изпраща на майка си. 
 
„Отидох на един кастинг, но не знаех нищо за този бизнес. Всички момичета бяха бедни като мен и наредени в линия с къси поли. Всички бяхме уплашени. Имаше един човек, който минаваше покрай нас и ни оглеждаше. Аз бях най-смотаната – стоях тихо в ъгъла. Тогава той ме снима и... така започна всичко“, спомня си тя за началото на нейната бляскава кариера. Така я взимат във френската агенция Viva Models и заминава за Париж, където да започне своя нов живот. 
 
Тръгвайки за Франция, Наталия таи толкова много надежди, но същевременно е уплашена от това, което я очаква. Градът на модата я привлича със своите лъскави магазини и красива архитектура, но тя е сама, не знае езика и няма на кого да разчита. Но нейната визия ѝ проправя път към успеха!
 
„Дълбоко в себе си бях уплашена. Беше голяма промяна за едно 17-годишно момиче от Русия. Когато пристигнах в Париж, не можех да говоря френски, нито английски. Бях толкова беззащитна!“, разказва още тя. 
 
Как Наталия Водянова става най-високиплатения модел, стига до киното и среща мъжа на живота си, четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

 


56
Още от За да се разбираме
Знаци, че той няма сериозен интерес към вас
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
4
 
! Отговори
сокол преди 3 седмици
Браво на нея.Късмет голям.Пет деца,печели милиони,семейството й живее в охолство,помага на болната си сестра,не проси помощи от държавата,не ражда от първи срещнат,изглежда добре,тялото й струва много пари.Децата й от лорда добри и възпитани.Станете вие като нея,които завиждате.После приказвайте.Да е жива и здрава.
41
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Все от богати има деца. Три деца от един и сега от тоя смотан французин две. Как им е приятно с такива курволяци да си имат работа не знам. От 15 годишна живяла с първият си приятел. На 17 в Париж милата много се притеснявала. От какво? Май всичко си виждала доста по рано от 17 годишна.
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На 15 години заживяла с първият си приятел. А досега не се знае с колко. Как ли е станала модел и то видиш ли високо платен. Продават си телата и душите...
39
2
 
6
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 3 седмици
Как една нископлатена *** става високплатена ***
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всички знаят какво представляват рускините. За малко забавление стават, но за брак и деца бягайте далече.
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Славянките са най-красивите жени. Доказано е. Дори Тръмп дето е милиардер се жени само за славянки. Тая му е четвъртата.
36
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Рядко красива жена. Не е като евроге й ските трав е стити.
35
2
 
5
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 3 седмици
Никак не е лоша за 38 годишна. Но.. за най- високоплатен модел?!? Струва ми се прекалено.
34
4
 
3
 
! Отговори
до 37 преди 3 седмици
Някога имах връзка с германец. Беше обикновено момче. Спечели ме с уважителното си поведение. Българите около мен бяха до един мамини синчета. Не можеха едни яйца да си изпържат (или не искаха). В същото време бяха и татини синчета (не знаеха бушин да сменят). Германецът се беше отделил от техните на 18 години, имаше едно килерче в апартамента си с всякакви инструменти и всичко сам си правеше. Разделихме се, защото държах да си завърша образованието в Бълггария и две години се мотах тук, той там
33
2
 
7
 
! Отговори
СЕЛСКА ПЕПЕЛЯШКА преди 3 седмици
КАСТИНГ НЕ Е НЕОБХОДИМ, АЗ СЪМ БЕЗСПОРНО НАЙ-ЧАРОВНАТА. САМО ДА СЛОЖА ДЖИБРИТЕ, ЗЕЛЕТО, ТУРШИИТЕ, КОМПОТИТЕ, ЛЮТЕНИЦАТА И БАМЯТА И СЯДАМ НА КЛОЗЕТНИЯ СИ ТРОН В ДВОРА.
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
НЯМА ЛИ КАСТИНГ ВЪВ ВАШЕТО СЕЛО ЗА МАНЕКЕНКИ? СЛЕД ЗЕЛЕТО ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА ОТИДЕШ. :)
31
1
 
9
 
! Отговори
СЕЛСКА ПЕПЕЛЯШКА преди 3 седмици
И АЗ СЪМ МНОГО ЧАРОВНА, НО СЕГА НЯМАМ ВРЕМЕ ЗАЩОТО СЛАГАМ ЗИМНИНА И ДЖИБРИ.
30
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"СССР 70 години беше световна сила...."Хи хи, дори и преди 50 години НЕ беше.
29
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Дядо ти право е казал. Но това не е само за рускините. Това е за всички чуждоземки. Не се жени за чужденка, защото за да дойде с тебе тя търси нещо, което няма да я задоволи за дълго. Същото е и за българките, оженили се за европейци, турци или американци, примерно. С редки изключения. Много редки. Жената се жени за чужденец, търсейки изгода. Ако не е задоволена, а тя няма да е, гориш. В общия случай ще те обвинят в домашно насилие и ще ти вземат парите и каквото имаш.
28
6
 
15
 
! Отговори
руска мизерия... преди 3 седмици
Да ти пусна малко снимки от Ню Йорк или от Детройт, примерно, за да видиш какво значи мизерия. Или от някои квартали в големите "европейски" София, Пловдив, Варна, Бургас... Да ти пусна колоритни снимки от пазар за булки в ***, а? Или от някоя училищна тоалетна? Или от някои малки населени места, наречени села в България, а? Преди да лапнеш нещо си го мери на задника, за да си сигурен, че ще може да излезе. Преди да кажеш нещо си го мери на задника, за да си сигурен, че ще може да влезе.
27
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Дядо ми, Бог да го прости, ми навремето ми каза следното: Дръж някой лев на страна, че не знаеш какво идва, пази си кръста, че там най-лошо удря и никога не се жени за рускиня, че ще загубиш и парите и здравия си кръст... Слава Богу, послушах го!
26
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Макрон: "Предпочитам хора, идващи от Гвинея или от Кот Д'Ивоар, отколкото българи."
25
7
 
17
 
! Отговори
До 13 преди 3 седмици
Видял си ти бедност и мизерия. Отиди в Русия, Бангладеш, Сомалия, Пакистан и т.н. за месец и в див тръст ще бягаш наобратно и ще се извиняваш за глупостите, които си изрекъл.
24
4
 
7
 
! Отговори
8 преди 3 седмици
Грешка. 1 рубла е 3 стотинки. :)
Начи, умножаваш цената в рубли по 3. После делиш на 100 и това ти е цената в лв. После, ако я искаш в Евро, делиш още на 2.:)))
Панимаеш, таварищ? :)))
Айде, че утре работа ни чака. Гуте нахт! :)
23
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Обърнете внимание как на няколко места се говори за беднотията в Русия и си правете сметката.