6 знака, че партньорът ви крие нещо от вас

Отдалечава се физически и емоционално
14
6 знака, че партньорът ви крие нещо от вас
Снимка: Istock

имание поведението на партньора ви е промяната му в отношението към вас и по-специално, жестове на внимание, които не са част от обичайното му поведение. Изведнъж той става твърде загрижен, романтичен, подарява ви цветя, подаръци... Сякаш се опитва да прикрие следите си.

Показва повече внимание

Един от първите признаци, поставящи под внимание поведението на партньора ви е промяната му в отношението към вас и по-специално, жестове на внимание, които не са част от обичайното му поведение. Изведнъж той става твърде загрижен, романтичен, подарява ви цветя, подаръци... Сякаш се опитва да прикрие следите си.

Пази мобилния си

Мъжете винаги се издават, че крият нещо, променяйки своите навици с телефона си. Ако забележите, че той е по-напрегнат, когато си пише с някого и вие видите, че го прави, ако в дадени моменти избягва да отговаря на съобщения или на обаждания, попитайте го дали може да ви покаже телефона си. От реакцията му ще разберете дали наистина крие нещо от вас. Когато един мъж не се притеснява че половинката му може да погледне по всяко време в телефона, не го взима със себе си в банята, тогава е малко вероятно да крие нещо.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


14
Още по темата: любовизневяраинтимно
Още от За да се разбираме
6 знака, че някой ви завижда
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
hitko преди 3 седмици
Едно е когато мъжът ходи, защото онази дето ляга и става с него вече не го бръсне за слива, защото има какво да взема ако нещо се "случи". Друго е като кацнат чифт топки на жена ти,..тогава те се влюбват, припомнят си младите години и показват чудеса в леглото, неща които отдавна е забравила че може да прави с мъжа си. Неправда някаква си, но ако жените знаеха как да въртят семейство, да бъдат *** в леглото, да знаят как и на кого да се оплакват, да спрат да слушат "близки" приятели и роднини,
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До SS

Важното е да ти е добре с нея. Ако тя искрено държи на теб, няма значение, че хитрува на дребно. Ти явно много добре я познаваш и усещаш кога лъготи. Гледай на тези неща откъм комичната им страна.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
да,нови приложения в телефона.всичко кодирано.седи с него в тоалетната с часове.2 сим карти.седи в гаража с часове.просто гледа да е далеч и на спокойствие .далеч от мен.а и започна да крие пари..а как ме лъже само..дори не трепва.
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Дааа, примитивни са жълтите жени...
7
0
 
4
 
! Отговори
SS преди 3 седмици
Мо а колко пари даде ? Не питай !Още незнае.Някой неща е по добре жените да не ги научават.Често съм я виждал да ми рови в тел.Аз никога в нейния.Страхува се някоя нашенка да не ме открадне.Ако закъснея,ми звъни.Мо къде си?Ако наема жена в фирмата я гледа с подозрение.Особенно ако е млада.Ти си моят Мо ми казва,не те давам на никой.Ако разбера ,че имаш друга жена,ще те застрелям с пушката когато спиш.
6
4
 
1
 
! Отговори
не сме зодии преди 3 седмици
не сме зодии
5
0
 
5
 
! Отговори
SS преди 3 седмици
Спомням си когато купих жилището в което живеем в момента.Тогава живеехме в София,в наследствен имот от чичо ми.(той между другото още си е мой).Пазех всичко в тайна от жена ми до момента в който не получих нотар.акт.После качих съпругата и сина и ги докарах в Пловдив.Тогава беше чисто нова новопостроена сграда.Показах на жена ми това което съм купил.Жилище 182квадратни метра.Тя пощуря от радост.Ходеше от стая в стая и питаше.Мо това твое ли е ? На мен,на теб,и него,казвам..продължение.
4
2
 
5
 
! Отговори
До МайМуната преди 3 седмици
Да ти е сладко!
Лека нощ.
3
1
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 седмици
Скромно и обичайно, с биричка
2
1
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 седмици
До 2

Под доходи разбирай корона вирус, и запей наново
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Приемете нещата сериозно само ако установите, че той крие от вас част от доходите си, за да ги дава на някоя друга жена.
Всичко друго е бошлаф и ще мине и замине.