Любовният ви хороскоп за март

Очаква ни динамичен месец в любовен план
10
Любовният ви хороскоп за март
Снимка: Istock

Новият месец март идва с редица предизвикателства в любовен план. Няма да липсват хубави моменти, но не са изключени и конфликтни ситуации. Трудно ще ни бъде да премълчаваме това, което вече не ни харесва във връзката, но пък ще имаме възможността да ги променим. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Март ще донесе повече романтика за Овена. Доверете се на чувствата си и на партньора си, потопете се в страстта. През първата половина на месеца ще привличате по-често противоположния пол, а ако сте необвързани може да се възползвате от това. Новият месец ще ви даде възможността да създадете нови и вълнуващи запознанства.

Бъдете такива, каквито сте, без преструвки, тогава всяка връзка ще придобие положителна тенденция. Семейните представители на зодиакалния знак ще могат да намерят баланс между работата и личния си живот. Ще успеете да постигнете хармония в отношенията с любимия човек. Месецът е подходящ за планиране на почивка.

Телец

Телците ще бъдат готови на много, когато става въпрос за любов. Някои от вас може да заживеят под един покрив с любимия човек или да се сгодят, да сключат брак. Март е чудесно време за преместване в нов дом. За да има хармония в любовта, ще бъде важно с половинката ви да имате добра комуникация. Да не криете истини и да взимате заедно решенията. Конфликтите не са изключени, но ще успеете да ги преодолеете.

Близнаци

Близнаци, през първата половина на март ще се потопите в романтика. Ако нямате половинка до себе си, ухажори няма да ви липсват, а това определено ще ви носи приятни емоции, които могат да прераснат и в нещо повече. Но бъдете внимателни, тъй като ако се опитвате да се налагате и да притискате отсрещната страна, всичко може да пропадне.

Що се отнася до дългосрочните връзки, тук са възможни изненади. Дами, внимание няма да ви липсва, но внимавайте с ревността. Не правете драми, а ако имате въпроси, намерете добър тон на комуникация, за да ги изясните. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До по-долу:Войната ще свърши до месеци, любовта е вечна.
4
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудя се как ви се занимава с подобни простотии на фона на всичко, което се случва. Сериозна медия сте, ей!
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Az darpam kaissa
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще се окажа в любовен роман с колега?Че аз съм безработен в момента,явно ще се почва нещо скоро!!
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще се окажат в любовен роман с колега?Че аз съм безработен в момента,явно ще се почва нещо скоро!!