10 знака, че той се колебае дали да има връзка с вас

Все не намира време за вас
21 фев 2024 00:00, Михаела Лазарова
18
10 знака, че той се колебае дали да има връзка с вас
Снимка: Istock

Всеки флирт и любовни взаимоотношения започват различно. Когато обаче сме сигурни, че искаме да опитаме да създадем трайна връзка с определен мъж, естествено е да ни вълнува дали и той иска същото и то с нас. Може би няма консултант по връзките, който да не ни каже, че след няколко седмици срещи е добре да уточним с въпросния човек кой какви очаквания и желания има, за да не си губим времето.

Понякога обаче взаимоотношенията ни са объркващи, непостоянни, на ниво дълбок флирт или друго и не се решаваме да попитаме директно човека. Но има знаци, които показват, че мъжът се колебае дали да има връзка с нас или пък показва, че въобще няма желание за такава.

Повече вижте в следващите редове.

1. Споменал ви е, че не търси нищо сериозно, че иска да се посвети на себе си, хобитата си, работата. Не тълкувайте думите му като нещо друго и не си губете времето да го чакате.

2. Той не се опитва да ви опознае. В началото сте си говорили някакви неща за животите си, но в даден момент той е спрял да проявява повече интерес към вас. Не се вълнува как е минал уикендът ви, дали имате партньор до себе си и т. н. Очевидно е, че в него няма желание да имате връзка.

3. Усещате промяна в комуникацията ви в социалните мрежи. Ако досега той е бил активен да ви пише, бързо е отговарял на съобщенията ви, но в последно време намирате промяна, то вероятно този мъж се колебае дали да задълбочи взаимоотношенията си с вас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
Тони преди 2 месеца
Всичките са верни. Затова следващият. Време за губене с неподходящи мъже нямам. Лошото е, че в момента, в който усетят, че вече не ти влияят по обичайния начин, се активизират гадините.
7
1
 
1
 
! Отговори
Навитак преди 2 месеца
Мише, а как е секса с някой, който те такова колебливо?
6
0
 
2
 
! Отговори
Навитак преди 2 месеца
Мише, винаги ще намирам време за креватни приключения!
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Важното да се обичат!
4
3
 
1
 
! Отговори
Относно т. 5 преди 2 месеца
Много момчета и дори вече зрели мъже се мъчат да убедят приятелките си, че и той, и тя ще прекарват свободното си време много по-пълноценно и приятно, ако той се вижда редовно с неговите приятели по мъжки, а тя с нейните приятелки по женски и че ще излизат двамата заедно, но само когато наистина има къде да отидат двамата. Според него е нормално такива съвместни излизания да са от време навреме. Иначе ви е представил на майка си и няма друго гадже. Някои жени приемат това от немай-къде.
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мише, а как е сексът с човек, който се колебае дали да има връзка с вас?
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И още един знак - вкарва ви го само до половината - колебае се човекът, не е сигурен да ли иска да ви го вкара целият.
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Приятни сънища!