Благотворителност. За награда - Кристин Дейвис

Чаровната брюнетка също се зае с добра кауза
27 мар 2008 09:20, Петя Славова
5
Благотворителност. За награда - Кристин Дейвис
Снимка: msnbc

Героинята от “Сексът е града” - Кристин Дейвис събра 52 000 долара от благотворителен търг, провеждащ се по интернет. Актрисата ще предостави приходите на неправителствената организация ОКСФАМ.

Така тя е поредната звезда, която се занимава с благотворителност. Скоро и колежката й Скарлет Йохансон дари 42 000 долара на подобен търг.

Що се отнася до тези, които участват в тези хуманитарни търгове, то и за тях има утеха. Победителите ще получат два пропуска за премиерата на киноверсията на “Сексът и града”.

А до залата в Ню Йорк, където ще се прожектира  филма, те ще бъдат откарани с лимузина. И следва най-сладкото от наградата – там ще ги чака самата Кристин Дейвис, с която победителите лично ще се запознаят.

Съвсем скоро американската актриса, която играе ролята на Шарлот Йорк от сериала, беше замесена в порно скандал , след като няколко нейни снимки и еротичен видеозапис излязоха наяве и породиха поредният холивудски скандал.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
gandoni преди 16 години
абе и аз се чудя за селото но май там си е живо е...... , като няма секс
3
0
 
1
 
! Отговори
учуден преди 16 години
тоя сериал не съм го чувал... сексът е града? а селото тогава кво е??
2
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Като стане дума за порно,веднага ви светват очичките,а че е направила добро дело,никой не забеляза,а това с порно клипа са *** небивалици,ми и те са хора,и те правят секс,изобщо какво се бъркаме в личния живот на хората!!! както и да е Евала на жената,че е направила този благотворител търг,явно има още хора които с милионите които печелят,отделят малка,но прилична сума!!! :)))
1
0
 
1
 
! Отговори
tnt преди 16 години
ТВА ПЪК КВО Е???:)))