Марион Котияр ли сложи края на сагата "Бранджелина"?

Съкрушена съм от обвиненията, заяви френската актриса
21 сеп 2016 10:22, Александър Попов
52

Марион Котияр отрича да има връзка с Брад Пит. Снимка: Reuters

Искането за развод на Анджелина Джоли извади тъмните тайни на тандема Бранджелина.

Двамата се разделят след двегодишен брак и 12 години след като заживяха заедно. Джоли е поискала пълно попечителство над децата, като в молбата за развода е посочила, че не иска издръжка от бившия си съпруг.

На всички е ясно, че причината за раздялата не се крие в парите. Засега и двамата са лаконични, наблягат на това да бъде осигурено спокойствие за децата им, като Анджелина направи изявление чрез своя адвокат.

"Решението е взето в интерес на семейството. Тя няма да коментира и моли семейството й да бъде оставено на спокойствие", заяви адвокат Робърт Офър. Джоли е поискала шестте им деца да останат при нея, а Брад Пит да има право на посещения, защото била "изключително разстроена" от родителските методи на съпруга си, твърди сайтът TMZ.

Двамата актьори имат шест деца - Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и бризнаците Нокс и Вивиен, като три от тях са осиновени. В документите за развода Анджелина Джоли посочва като дата на раздялата им 15 септември 2016 г.е пуснала.

Пит също излезе с кратко изявление, като каза, че е много разстроен от факта, че се развежда.

"Най-важното е сега да мислим за децата. Ще помоля пресата да им даде нужното пространство в този труден за тях период. Когато една двойка се сблъска с труден период в живота си, той може да ги раздели или събере заедно", коментира витиевато Брад Пит.

Основната версия за раздялата на двамата е извънбрачната връзка на Брад Пит с френската актриса Марион Котияр. Самата Джоли знаела за връзката на Марион със съпруга й, тъй като пуснала по петите им частни детективи. Прелюбодейците мачкали чаршафите близо две години.

Самата Котияр обаче отрече слуховете, че е третата страна в любовен триъгълник. Тя е категорична, че няма връзка с Брад Пит и не е отговорна за развода му с Анджелина Джоли.

41-годишната французойка се чувствала "съкрушена" от обвиненията, които се тиражират в медиите. Котияр настоява, че е щастлива с колегата си Гийом Кане, с когото са заедно от девет години.

Медиите отвъд Окена припомнят, че Брад и Анджелина не са отбелязали годишнината от сватбата си преди месец, дори напротив - били са на хиляди километри един от друг. Според твърденията на американски медии, Пит се е забавлявал в Хърватия в компанията на проститутки и с наркотици. Именно дрогата била другата причина Джоли да поиска развод.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те от Бранжелина ще се оправят, но ако съм на мястото на бащата на детето на Котийар, ********* ще разкатая на жълтите вестници.Такъв стрес за бременна жена!Притрябвал и е пит-ко - развалина отвсякъде.
46
2
 
6
 
! Отговори
Деби преди 7 години
Омръзна на много хора Анжелина.Тази жена е без памет. Тя забрави като се друсаше как изглеждаше, забрави и за лесбийките си забежки.На каква светица се прави виждали са я по хотели в Швейцария с не друг ами с Джордж Клуни ...и колко други за тези 11 години. Набута на брата Пит 6 деца и се барикадира зад тях като многодетна майка . Цял Холивуд тук му се чуди как издържа тая фукла.
45
1
 
12
 
! Отговори
до 47 преди 7 години
Мой човек, ботоксовата баба Анджи може да яде прас пред Котиярката. На 20 беше добре като изигра ,,Хакер,, ама Пит знае че не е човек за една жена.
44
18
 
7
 
! Отговори
f преди 7 години
Трябва да си пълен *** да изневериш на жена като Анджелина и ако е с това дрипаво френско нещо... едва ли. По съм склонна да вярвам че е пиел и друсал, доста се състари последните години и не е какъвто беше
43
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази пък хем си живеела щастливо с мъжа си и 5 год им син, хем се освежавала 2 години с БратП.
42
1
 
14
 
! Отговори
Тончо преди 7 години
Анджелина може и да е красива, но сигурно е 2 пъти и по-ненормална и му прави живота крив, така че красотата не е достатъчна винаги!!! И има и жени, които да са прасета, че да предадат мъжа си с някой ***.
41
2
 
18
 
! Отговори
do 43 преди 7 години
Абе недей така. И тя му извади душата на тоя п.ич. А не е като да не я обичаше.
40
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брад Пит е ***. Щом дори на Анджелина Джоли изневерят, това доказва, че дори да си най-красивата и класна жена на Света, мъжете са просто прасета и винаги ще намерят някоя парцалеса, с която да я предадат...
39
5
 
28
 
! Отговори
Ани преди 7 години
На Брад Пит му идват разкрачени дето се вика, и той какво да се дърпа ли? И сигурно много по-красиви от Анджелина. А и тия деца дето са ги осиновили, цветни такива, то е показност и ненормалност и по идея на Анджелина сигурно, Брад се чуди на кой свят се намира и вече се оттърва!
38
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не е Марион щеше да е друг, явно нещата не са си вървели между тях!Лошото е , че цялата работа започва да се превръща в един огромен цирк!
37
3
 
17
 
! Отговори
Doni преди 7 години
Марион е по-красива от Ханджелина. А пък и какво да си мисли Брад, след като тя постоянно ходи при уж миличките бежанци, там вече не се знае какво се случва, така че по-добре далеч от такива болни мозъци! И по-добре да си взема децата да си ги гледа.
36
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брат Пит иска да си порка на спокойствие, пък и жена без гърди за кво му е?
35
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами излиза, че Котияр и Жоли са родени в една и съща година - на по 41 са и двете. Може Брата да си пада по този набор точно.
34
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Котияр отрича и не изглежда като тръгнала да се развежда с партньора си. Не че не може да се е случило, но те французите ги приемат лежерно тези неща.
33
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най хубавата новина от дни!най накрая!
32
9
 
22
 
! Отговори
Северозападняков преди 7 години
Абе то нема цица да барнеш, пич...а да ...,може и на чек...и да караш.Ама ако и с мозъко не е в ред-остава ти само ракията(или наркотиците).Оно тва бившето женско бе и убаво и ебл...о, ама пощуре.Пръвом сака 100 деца - отбор ли, хор ли, Факултето ли ше праи?После се изкорми и изпореза, че майкя й умрела (па я ,като баба ми умре на 85, мигар ше живеа толкова).А па Брада греши-добро е Мариончето, *** е на 41-дръто за тигар-паралиа.Егоист е Анджелинка-она може като млада да се друса, а он не!
31
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** от коментар 27 не иска да става руснак, а само да коли и беси като руснак.
30
7
 
5
 
! Отговори
аз преди 7 години
Това изречение е безсмисленоДжоли е поискала шестте им деца да останат при нея, а Брад Пит да има право на посещения, защото била "изключително разстроена" от родителските методи на съпруга си
29
10
 
1
 
! Отговори
до 27 кандидата преди 7 години
това звучи ***.
28
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До време еВреме е да си вземеш лекарствата.