Вики от "Мастило" на меден месец на Сейшелите

Певицата и съпругът й Петър на романтична почивка
26 мар 2017 11:37, Александър Попов
23
Вики от "Мастило" на меден месец на Сейшелите
Снимка: Facebook

Вики от "Мастило" и любимият й Петър Величков, шеф във верига бензиностанции, сключиха таен брак преди няколко месеца. Без пищни тържества и много шум Терзийска се врече във вечна вярност на избраника си.

Двойката обаче чак сега е смогнала за медения си месец. Те са избрали Сейшелите, където ще прекарат около две седмици, и се наслаждават на романтични плажове, разходки с частен хеликоптер и каквито се сетите местни глезотийки.

Преди около година Терзийска роди момиче от осем години по-възрастния от нея бизнесмен. Щерката на певицата се казва Маргарита и е оставена на грижите на своята баба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Интересно преди 6 години
Разбирача. Интересно какви митове са се водили за него из София?
20
0
 
0
 
! Отговори
Разбирач преди 7 години
Анелийо. Ти си сигурно Певачката Анелия. И теб ли те е ...л тоя. Тоя ли бил Чичо Петьо? По едно време легенди се носеха за него из София. Ама май си е намерил майстора.
19
0
 
1
 
! Отговори
Анелия преди 7 години
Ей страшни злобари сме българите. Аз Петър го познавам. Супер готин пич е. А на живо си е направо симпатичен и доста чаровен, много умен и супер забавен. Трябва да призная, че не е никак фотогеничен като гледам снимките. Чак ме е яд да ги гледам. И с тая огромна брада изглежа дядка, а на живо хич не изглежда така. За Вики Мастилото не знам. Явно си е оплела кошницата. Не го жалете обаче Чичо Петьо, толкова е умен и присметлив, че със сигурност знае какво върши.
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съвсем обикновен средностатистически българин, не е красавец, но не е и чак отвратителен грозник. Освен това 8 години са една много хубава разлика. Новината е досадна наистина и на никой не му пука точно за тези двамата, но от повечето коментари лъха чиста злоба на хора, които ако имаха възможност за такава почивка щяха да побъркат фб приятелите си със статуси, снимки и всякакво фукане...
17
0
 
9
 
! Отговори
Осведомен преди 7 години
Snorky, тия едва ли са плащали. Иначе журналята щаха да знаят че си имат тайна връзка от 2013, ама се криеха като мишки, та никой да не разбере. А са женени от Март 2015. Сватбичката е била във Виена. Може да се провери.
16
9
 
5
 
! Отговори
Бензинджия преди 7 години
Опаааааа, 1,86 е бензина на Марешки. А на всякъде тръбеше предизборно за 1,80. Нека минат изборите и тогава да видим. Обидения на гласоподавателите Марешки ще скочи над 2.00 лева за литър и пак ние ще сме му виновни заради това, ме вместо 40 % е взел само 4%. *** е тоя - като всички останали.
15
2
 
25
 
! Отговори
Snorky преди 7 години
Аз като ходя някъде гледам колкото се може по-малко хора да знаят, а тия олигoфрени плащат на драскачите да пишат къде са отишли, детето им кой го гледа и т.н. Демек ходят на почивка не заради себе си, а за да им завиждат хората.
14
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скоро на тоя "шеф" във верига бензиностанции ще му духнат под опашката. Щото Марешки им взе хлебчето - 52 колонки в София и се чака на опашка. Къде са 1,86лв. дизела къде са 2,12 лв. на веригата на *** на Викиту. Така че бате "шефе" Сейшелските приключения са ти последни. После ще ходиш най-много на Слънчака и то през сезон.
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво ще стане с двамата тинейджъра?Щом ги четем в новините,да попитаме?Двамата сина на младоженеца от първия брак,са във една възраст,когато имат нужда от своя баща.
12
0
 
27
 
! Отговори
Емигрант съм преди 7 години
На тва му се вика-плащаш и чукаш!!!!.*** няма значение Вики или Викенце ли е...важното е Кеша....в *** е любим спорт на 90 на сто от момичетата..после пишете нешо за Гущерови
11
1
 
6
 
! Отговори
Е защоооо преди 7 години
Е зашо ПИГ , Свинн к я С0в0и0н0я е цензурирано от вица :) Дидо ли се е оплакал
10
2
 
12
 
! Отговори
Meчоооо преди 7 години
Как викат на пълничък плешив мъж с малка опашка - ***, Как викат на пълничък плешив мъж с малка опашка и мерцедес - мечо :)
9
1
 
36
 
! Отговори
Хенрих преди 7 години
Как свикнаха хората постоянно да се презентират, да излагат личния си живот във Фейсбоклука, да си правят клипчета как спят, как се хранят и прочие и хайде в личния влог! Всички ония Пайнер-парцаливки се надпреварват да се снимат в най-новите си бански костюми от Малдивите и Дубай, никому ненужни материали на разни бездарни футболистчета се качват в Ю-Туб и Инстаграм - все пошли, глупави, смешни и жалки! Тази безкритична себепоказност е признак за много ниска култура и дълбока безнравственост.
8
0
 
16
 
! Отговори
Fan преди 7 години
Ами то само 8 годи им е разликата. Тоя ако е Дедо, Вики си от всекъде Баба.
7
1
 
25
 
! Отговори
Mastilo преди 7 години
Ех ,Вики Вики и ти се продаде мама...макар и малко късничко ,но пак хвана последните влакове
6
3
 
30
 
! Отговори
Евала! преди 7 години
Колко лесно се жениш за дядо си!
5
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вики е едно повярвало си аморално момиче с леко поведение и продажна нравственост. На такива всички знаем как им казват.
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не местя за тая шорошшка "новина".
3
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дядо и мама на почивка, а внучето - при баба. Класика.
2
0
 
30
 
! Отговори
хъ преди 7 години
На Сейшелите има ли изборна секция?