Белоснежните кухни на звездите. Вижте ги!

В тях готвят, в тях се хранят, но не само...
Обновена: 22 юли 2017 21:22 | 22 юли 2017 20:37, Екип на Tialoto.bg
1
Белоснежните кухни на звездите. Вижте ги!
Източник: Elle

В тях готвят, в тях се хранят, но в тях се и забавляват! Кухните на звездите са част от най-атрактивните помещения в многомилионните домове на звездите. В Tialoto.bg сме подбрали пет кухни на знаменитости, които освен уникални са и белоснежни. Видимо бялото е предпочитаният цвят – насладете се и вие!

Кортни Кокс

Къщата на звездата от "Приятели" е сгушена високо в горите по крайбрежието на Тихия океан до Малибу. Там има всичко необходимо за един звезден отдих: басейн с морска вода, тенискорт, бар, просторни тераси и белоснежна кухня, която впечатлява с дизайна и удобството си.

"Нашият замисъл бе в това да "пуснем" океана в повечето стаи на къщата си, в това число и в кухнята. Когато отваряш вратата, просто трябва да освобождаваш напрежението и да релаксираш", обяснява актрисата. 

Алек и Хилария Болдуин

Те се наслаждават на безоблачния си семеен живот в имение от XVIII век в Лонг Айлънд. Алек го притежава от 1995 година, а Хилария се настани в него почти веднага след като започнаха да се срещат.

"Ние искахме съвременен дом с просторни помещения за нас и децата ни. Предишният ни апартамент представляваше множество от микроскопични стаи. Сега кухнята ни замества хола. Тук ние се събираме всяка вечер", обяснява Хилария.

Кухните на тези и други звезди може да разгледате на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Готвят в тях друг път.