Трансформацията на Камелия: Огън момиче на ръба на скандала

Вижте как се е променила фолкпевицата през годините
27 авг 2017 17:03, Александър Попов
18

Камелия вади втория си албум "Златна рибка" през 1999 г.

Камелия е поредният гост в рубриката на Tialoto.bg "Звездна трансформация". Кариерата на фолкпевицата е низ от успехи, провокации, не липсват и критиките за кич. Тази година тя отбелязва 20 години на сцената, които направиха Камелия една от най-атрактивните певици у нас.

През 1994-та печели конкурсите за красота "Мис Чипровци" и "Мис Монтана", тогава прави и първите си стъпки на сцената. Големият бум идва през 1997 г., когато подписва договор с "Пайнер". Година по-късно вади дебютния си албум "Огън момиче", а песента "Защо повярвах" е определена за хит номер едно в жанра. През 1999 г. излиза "Златна рибка", а парчето "Няма шега" оглавява класациите. Албумът пък продава рекордните 200 000 копия.

През 2001 г. Камелия записва песента "Къде си ти", а клипът към нея дава старта на телевизия Планета и влиза в историята на музикалната медия като първият излъчен.

2002 г. излиза албумът й "Нещо горещо", в който е включен хита "Залеза и зората". Това е най-продаваният албум тогава във всички жанрове, а годината е може би най-успешната в кариерата на Камелия.

Изявите на певицата са белязани от провокациите, като пикът идва през 2007 г., когато тя излиза на сцената на НДК облечена в родния трибагреник, който трябва да изразява подкрепа към задържаните ни медици в Либия. Критиките обаче са жестоки и думата кич е най-меката.

Година по-късно сваля дрехи и здръжки за родния Playboy, а фотосесията й се превръща в една от най-коментираните.

Камелия обаче е доволна от скандалния си имидж, който през 2009-та й отваря вратата като водеща в национален ефир. Тя поема микрофона в "Голямата уста", което е част от шоуто VIP Brother. През 2010-та влиза в друга роля - участва в коледната кампания на БНТ в подкрепа на децата на загинали служители от системата на МВР, където е лице на кампанията заедно с тв водещите Спас Кьосев, Цветанка Ризова, Константин Лунгов и актьора Владимир Карамазов.

Пробва се и като актриса в комедийния сериал "Ракия Sunrise", който върви в "Шоуто на Слави" през 2011 г. Телевизионната й кариера продължава през 2013 г., отново в ефира на Нова тв, с предаването "Марс и Венера".

Година по-късно - през 2014 г., прави сериозна крачка в кариерата си - напуска "Пайнер" и започва сама да се продуцира. Вади нови парчета, но те нямат същия успех. Въпреки това, Камелия се радва на голяма фенска маса, която е една от най-лоялните в попфолка.

Тази пролет пък тя седна на един от четирите менторски стола в музикалното шоу "Гласът на България".

Камелия може би е една от най-скучните в любовен план, тъй като с малки прекъсвания до нея неотлъчно е приятелят й Цветин. В своя изповед фолкпевицата призна, че има проблем със забременяването, но не е далеч от идеята да си осиновят дете.

Цялата трансформация на Камелия вижте в галерията на Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
1
 
! Отговори
GOD преди 6 години
Някой запознат с тарифата й ?
16
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тежки силиконови цици. Ха-ха. Полу.манга.лка от Мездра.
15
5
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
много запознати, е. 1998 немаше как да е у варна за 2 бона що толко не зима целия оркестър на Пъката за сбора у Копиловци. айде, да си легате, бастунджии.
14
1
 
15
 
! Отговори
поговорка преди 6 години
на бодлива крава господ рога не дава,представяте ли си каква майка би би била тая труженичка
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уххх колко си убава на снимка 2
12
1
 
8
 
! Отговори
Тъпак преди 6 години
Много важно! Ценностите на демокрацията
11
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Простовата жена.
10
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
разпорятина
9
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По добра е от Лейди Гага.
8
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой каквото иска да казва но землячката си е красавица. По нашият Михайловградски край който го преименуваха на Монтански има много красавици. За една такава красавица се ожених преди повече от 20 години. Имам 2 деца и здраво семейство. По добри и любвеобилни девойки няма в нито един край на страната. Землячката малко се поизхвърли с тези плейбойски изпълнения защото по нашият край това не го одобряват но все пак това си е нейно решение. Да е жива и здрава и дано си роди деца.
7
2
 
10
 
! Отговори
Хазарта преди 6 години
Само Ицо я обича тази разпоредба.
6
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пееща про$титут$ка.Ама материалът харесва такива.И празноглави Суджуци за премиери.
5
6
 
18
 
! Отговори
баста преди 6 години
Трансформацията на Камелия от млада чалгаропитечка до стара чалгаропитечка все си е чалгаропитечка.
4
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Последно съм я ползвал през 2009 година. Тогава работеше на 300 лв по домовете на клиентите. Не беше нищо особено, но трябваше да се убедя лично.
3
17
 
27
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
До 2Не давам и 2 лева за тоя ***
2
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тази 1998-*** 2 бона й беше тарифата във Варна. Естествено само за познати.
1
6
 
7
 
! Отговори
радев преди 6 години
немският ген си казва думата