Алек Болдуин подкрепя Уди Алън въпреки обвиненията

Актьорът и режисьор отрича, че е насилвал Дилън Фароу
17 яну 2018 12:23,
13
Алек Болдуин подкрепя Уди Алън въпреки обвиненията
Снимка: Rеuters

Известни личности от киноиндустрията се дистанцираха от Уди Алън, който беше обвинен от осиновената си дъщеря Дилън Фароу, че й е посягал сексуално като била малка. Актьорът Алек Болдуин, който се е снимал в три филма на Алън, го подкрепя в Twitter, казвайки че "отричането" от режисьора е "несправедливо" и го натъжава, съобщи "Ройтерс", цитирана от БТА.

Болдуин допълва, че за него съвместната работа с Уди Алън е била "привилегия", както и че не омаловажава твърденията на Дилън Фароу. Но според Алек Болдуин темата е деликатна и напомня, че срещу режисьора никога не са повдигани криминални обвинения.

Алън отрича обвиненията на осиновената си дъщеря, но на фона на разразилия се секс скандал в Холивуд, започнал от продуцента Харви Уайнстийн, чувствата към него се променят. Инициативата "Времето изтече" в подкрепа на жертвите на сексуално насилие беше учредена в началото на годината от над 300 представителки на киното, телевизията и театъра, сред които водещи холивудски звезди като Натали Портман, Ема Стоун, Рийз Уидърспун, Ашли Джъд, Рашида Джоунс, Ева Лонгория, Кери Уошингтън, припомнят агенциите.

Още по темата

Младокът от гей драмата Тимъти Шаламе последва примера на актрисите Ребека Хол, Елън Пейдж и Мира Сорвино и обяви, че дарява хонорара си от лентата на Уди Алън, в която се снима. Колежките му направиха дарения или изразиха съжалението си, че са работили с Алън.

Миналата седмица режисьорката на филма "Лейди Бърд" Грета Гъруиг, която се е снимала в продукцията "На Рим с любов" (2012) на Уди Алън, заяви, че повече няма да работи с нейния създател: "Ако тогава знаех това, което ми е известно сега, никога нямаше да се снимам във филма. Занапред няма да работя с него".

82-годишният Уди Алън има четири награди "Оскар" - три за оригинален сценарий за "Ани Хол", "Хана и нейните сестри" и "Полунощ в Париж" и една за режисура за "Ани Хол". Негови нови филми излизат почти всяка година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Патки с .....Не ели малко късничко сега. Ако въобще е вярно.
12
0
 
5
 
! Отговори
Партизанката преди 6 години
А иначе е ясно, че т. нар. " жертви" не са никакви жертви, ами ламтят за внимание и пари. Сами са си легнали преди 20 г., това е ясно. Разтвориш си краката - и хоп! - получаваш роля. Никакви актриси не са те, а бездарни грозавици. А още по- противен е лицемерният плач на всичко други, които, въпреки всичко, са били поне съучастници или са знаели. Ала въпросът е, че всички тези извращения все пак се случват - и то в Холивуд. А то се знае, че Холивуд е Блудница Вавилонска.
11
2
 
2
 
! Отговори
Партизанката преди 6 години
Уди Алън е велик режисьор, но е извършил престъпление. Също като оня, другия извратеняк, Роман Полански. Наскоро Брад Пит беше направил шокиращи разкрития за Холивуд, които важат и за Британския Парламент, и за Вашингтон - скандали с наркотици, хомосексуализъм, проституция, педофилия, ритуали и мъчения. Това е, когато се съюзят англ. педофили с еврейски педофили. Холивуд е чифутска ***, всички тия са евреи. Нищо не е случайно. Като "Игра на Тронове" - английски "ценности" с еврейски пари.
10
1
 
11
 
! Отговори
Криваков преди 6 години
Уди Алън е велик. А въпросните ,,обвинителки,, се надяват да излязат от анонимността си.
9
0
 
3
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
До тайни цру 8Ко каза??? :)))
8
2
 
1
 
! Отговори
тайни цру преди 6 години
малко политици забъркани в педофилия 80 с 20г. америка свобода тайни уважение евреите им виновни за техния таен живот не ме интересува
7
0
 
3
 
! Отговори
никой незнае преди 6 години
отмъщава си за пари ама не е верно нали е евреин а американците са по зле
6
0
 
12
 
! Отговори
ДС преди 6 години
И какво стана. Ако си казал на някой добър ден преди 10 години и днес те съдят за сексуален тормоз. Скоро Люис Хамилтън беше обвинен и нападнат за това че е казал на племенника си че момчетата не носят розови рокли. На къде върви тоя свят ?!
5
3
 
4
 
! Отговори
Иду Нъла преди 6 години
Малка или не - много извратено е да правиш любов с доведената си дъщеря. Би трябвало да е наказуемо, макар да не е "кръвосмешение".
4
2
 
14
 
! Отговори
WW преди 6 години
Уди Алън е велик и много над тези неща. иначе да ги е набримчил всичките папагали с обвинения за клевета и опетняване на репутацията.
3
0
 
15
 
! Отговори
MM преди 6 години
и Мира Сорвино що не си се откаже от наградите си за филма на Уди Алън, или поне да каже къде се е снимала напоследък, щото ако не беше тази тема, едва ли някой ще се сети ква беше тая.
2
0
 
18
 
! Отговори
Eva преди 6 години
точно! и тази Грета Гъруиг нямало да снима с Уди Алън - сякаш някой й се моли ела бе, ела, а тя - не, та не. *** патици, сетили се днес, че преди десет години някой ги настъпал в автобуса. той Тръмп ще ги оправи цялата холивудско-чифутска ***.
1
0
 
26
 
! Отговори
Кономан преди 6 години
"...изразиха съжалението си, че са работили с Алън..." - и аз изразявам съжалението си, че съм гледал филми със участието на Натали Портман, Ема Стоун, Рийз Уидърспун, Ашли Джъд, Рашида Джоунс, *** Лонгория, Кери Уошингтън. Всъщност май само две от тези изглежда съм ги гледал в някой филм. Другите са явно световно неизвестни. Но нали трябва да ги забележи някой. най-добрия начин е да подкрепят нещо си или да направят някой скандал.