Бедствие: След гърди на кредит - Кристин в дар на абитуриент

Катарзисът на силиконката, която тегли кредит за гърдите си
Обновена: 14 май 2018 19:48 | 14 май 2018 19:37, Александър Попов
33
Бедствие: След гърди на кредит - Кристин в дар на абитуриент
Снимка: PR

Името Кристин Каменова едва ли заслужава и един ред, но пък момата дефилира спокойно в национален ефир и крачи към голямата си мечта – да бъде известна. Не е важно с какво.

Само преди няколко месеца тя ни занимава със своите финанси и ни осведоми, че е теглила кредит, за да си сложи силиконов бюст и да отлети при любимия си арабин в Дубай. Единственото, което остана скрито за публиката бе лихвения процент на потребителския кредит, което, съгласете се, е изключително важно за всяко момиче с изгладен до блясък от силикона мозък.

През уикенда пък Кристин ни разказа за развитието на изпъстрения си с обрати живот и какъв истински катарзис преживяла. Пак в национален ефир.

Оказа се, че Дубай за нея вече е в миналото, а Мохамед, който ѝ предложи брак на летището в емирството, е отписан.

"Мислих, че е истински мъж, такъв, който ще ме подкрепя, но се оказа, че няма нищо общо с мъжкарството. След като разкрих историята си пред цяла България, много евтини бръмчалки са му писали, за да се възползват от него, да отидат безплатно в Дубай, тогава той не ме подкрепи. Няма какво да правя с мъж като него", сподели Кристин.

И не пропусна да се похвали, че не допускала в живота никого да ѝ налага правила. Усещате ли как принципите на всеки плитък ум сякаш са взети от напътствията на всеки плиткоумен лайфкоуч. Как те не правят компромиси в живота, следват мечтите си, как повтаряйки своите желание – те се сбъдват.

"Мохамед не ми липсва, махнах го от всички профили. Много пъти ми писа, но аз не желая да комуникирам с него. След това преживяване нямам потребност някой да ме издържа, искам да се справям сама и да постигна всичко, което искам, сама. След това може да имам някой до себе си“, довери ни Каменова.

Мила ми Кристин. Когато постигнеш всичко сама се обърни към Кобилкина. Такива като теб бързо ще "открият муж на живота си".

Иначе приветстваме новата инициатива Кристин да "се подари" на абитуриент, който ще може да се хвали с най-известните гърди на бала.

"Аз се подарявам за няколко часа, ще си покрия сама разходите за рокля, грим и прическа, ще придружа момчето на бала, но няма да стоя през цялата нощ с него", категорична е Кристин.

Аз пък се надявам, че расте нормално поколение и няма да се намери нито един желаещ да прави реклама на тъпотията, която ни залива.

Вижте още новини за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
4
 
! Отговори
Курцио преди 5 години
И аз се подарявам!За цяла нощ.На някоя абсолвентка!Даже съм си харесал една, от НАТФИЗ.Но няма да кажа, от коя специалност!
24
4
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Какво толкова има - ами такова ни е нивото, в другите държави може би е малко по-високо, та са додрапали поне донякъде, а ние има да се тътрим все накрая с тези *** и тем подобна ***......
23
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е наред. След 5 - 10 години ще се пише моралистка и ще стане феминиостка.
22
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо лаете срещу момичето? Добавило е стойност на силикона и го е продала на арабите с голяма надценка. Тоива е сериозен печеливш бизнес - внасяш нещо, произведено другаде, добавяш му малко стойност и го продаваш на свръхвисока цена - мечтата на всеки бизнесмен и всяка държава. ;)))))
21
1
 
12
 
! Отговори
Ddd преди 5 години
И коя е тая нова "вип персона" сега?
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Здравната Каса да самосезира някоя Психиатрия със свободно място !На строг режим !
19
2
 
10
 
! Отговори
shopo преди 5 години
Евала Саше продължавай с тънката ирония да бичиш по желкия маТРиал. Твърдо ЗА!
18
7
 
5
 
! Отговори
Учителката преди 5 години
Може да е сгрешило момичето,но всеки има право на поправителен.
17
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха-хаА. Попов кърти!Не ме интересува това, което пише, но понякога го чета, защото си личи колко мрази това, което прави. Това е наистина оригинално - да ти личи, че го мразиш, но да го правиш и някой да ти плаща за това! Не го казвам с ирония.
16
1
 
26
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Поради ширещата се олигофрения сред женскот и мъжко население на България, въведох термина "био-жена" и "био-мъж", сиреч, в тях всичко е натурално, дори бемките и бръчките. За да ги отличаваме от конструкта, който виждаме по-горе. Може да изглежда добре, но не е истински. А когато една жена не е истинска, бегайте надалече!
15
2
 
27
 
! Отговори
? преди 5 години
Кредит за поне малко акъл дават ли?Каква е лихвата?Такса за разглеждане на молбата има ли?
14
2
 
22
 
! Отговори
ined преди 5 години
С нищо не сте по-добри от *** плеймейтки щом изобщо пускате такива "новини"
13
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пък бих спал с нея. На мен не ми пречи, че е изкуствена и с модификации. На акъл не ми пука каква е. Има всичко, което ми трябва, за да си задоволя някои потребности. Нито ще я прибирам вкъщи за постоянно, нито бих изпитвал "чувства".
12
2
 
17
 
! Отговори
хъ преди 5 години
ква е таз бе?на снимката ми прилича на някакъв трави нашийник си е турила
11
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Аз пък се надявам, че расте нормално поколение..."- Абе то аз се надявам, ама само с надеждата ше си останем.
10
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този абитуриент който ще взема това недоразумение за "дама" ще да се е изучил за толкова години само да отброява до 12. А"момата" дефилира спокойно в национален ефир понеже нивото на собствениците на медии е на нейното ниво.Т.е, нулево.
9
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма ли кой да им каже на тия жени, че никой вече не гледа гърди, а дупе.
8
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цици на кредит може, а мозък на кредит кога?
7
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
s nai prostata na bala.
6
3
 
20
 
! Отговори
Рашко преди 5 години
Саше, Сашеее...до къде го докара, брат...